• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

sizlerden şikayetçiyim kızlar:34:.bu siteye takılmazdan önce aklımda yoktu pek.aklıma girdiniz valla.
nasip olursa yaz gelmeden nisan veya mayısta bende aranıza katılacağım.tatlişkomdan bütçeyi kopardım.

sizlerden şikayetçiyim kızlar:34:.bu siteye takılmazdan önce aklımda yoktu pek.aklıma girdiniz valla.
nasip olursa yaz gelmeden nisan veya mayısta bende aranıza katılacağım.tatlişkomdan bütçeyi kopardım.

:9::9::9: Evet di mi kötü örnek oluyoruz. Ama hayatım bu kötü örnek olmanın sonu mutluluk inan ki:69:

Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.

Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi:69: 3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.

Ay çok mutluyum ama çok da halsizim şimdi..Biraz dinleneyim gelirim gene..

ben resım falan göremıorum:19:

bende görmek isterdim malesef bende göremiyorum ama eminin çok güzel olmuşlardır yazılarınızda hissedilebiliyor bu güle güle kullannmanız dileğimle kızlar ...

Seni ekledim canım. Darısı başına:64:

çok teşekkür ederim canım arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için ama ben albümünü göremiyorum :(( site yönetiminden bir uyarı mesajı alıyorum.. görmesem bile güzel olduklarına eminim canım güle güle kullan mutluluğun daim olsun .. bu arada ben 7 ay önce oldum ameliyatımı darısı tüm isteyenlerin başına ...

Son düzenleme:
Kizlar bende istiyorum ya ama ileride bir cocuk daha istiyorum hamilelikte emzirmeden sonra sarkar diye korkuyorum bu konuda bir bilginiz varmı ama 3 4 sene daha beklemekte isime gelmiyor zaten 26 yasına kadar gogussuz yasamisim:86:

Sanırım albümleri göremememizin sebebi anlayabildiğim kadariyle 50 mesaj ve üstü mesajımızın olmas gerektiği.eğer öyleyse iyi bir uygulama bence.her önüne gelen ilk mesajında güvenlik açısından görememiş olur.birde şu arkadaşlık teklifleri ortadan kalktıysa daha güzel olur bence bu uygulamayla.
50 msj.geçen herkes albümlere bakabilsin bence:))

Sanırım albümleri göremememizin sebebi anlayabildiğim kadariyle 50 mesaj ve üstü mesajımızın olmas gerektiği.eğer öyleyse iyi bir uygulama bence.her önüne gelen ilk mesajında güvenlik açısından görememiş olur.birde şu arkadaşlık teklifleri ortadan kalktıysa daha güzel olur bence bu uygulamayla.

Cuburcum Öncelikle iyi olmana VE Normal Sütyen lere geçmene Çook Çok Sevindim Bitanem bunun bildirmek istedim. Erdemlik arkadaşım Arkadaşlık isteği direk olarak gelince Kimdir nedir amacı nedir Bilmeden Kabul Etmiyorum Arkadaşlık Teklifi Ortadan Kalkmadı Örneğin Banu55 7 Ay Önce Olmuş Bu ameliyatı Sırf karşılaştırma Yapması İçin Arkadaşlık İsteğini kabul ettim Çünkü Çok Arzu Ediyordu Anladım Lakin Herkes ne için olduğunu Belirtirse Karşılıkla ANLAYIŞLA Tüm Benliğimle Yanında Olurum Bu Operasyon İçin Desteğim İçin Bunu da Kısaca Yeri gelmişken Belirtmek İstedim..

Kizlar bende istiyorum ya ama ileride bir cocuk daha istiyorum hamilelikte emzirmeden sonra sarkar diye korkuyorum bu konuda bir bilginiz varmı ama 3 4 sene daha beklemekte isime gelmiyor zaten 26 yasına kadar gogussuz yasamisim:86:

Hmm 50 mesaj altındakiler göremiyormuymuş:26: E sitede oyun bölümü var orada mesajlarınızı doldurabilirsiniz aslında:34:

3-4 sene bekleyeceksen yaptır bence. Zaten meme dokun yoksa ne kadr sarkabilir ki. Çok çok gevşek bir deri yapının olması lazım sarkaması için..

Doğru diyosun hem hayatın ne getireceği belli olmaz umarım bende cesaret edersem yaz sonu yaptırmayı düşünüyorum tabii esim biraz karsı yaptirisan bikini falam giyemezsin ona göre diyo e yaptırdıktan sonra da iyice canım giymek ister nasıl dayanırım bilmem:27:

Back