bana 290 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük duruyor burun farkıylada olsa bende,yada bana öyle geldi bilemiyorum. sırt genişliği önemli bi faktör gerçekten cc seçimi konusunda, seninkini görünce daha iyi anladım, ayrıca damla olmasına rağmen dekolte bölgesi iyi durmuş, dekolte için genelde yuvarlak önerirler, damla konusunda naci beyin genel tercihimi yoksa yuvarlakta kullanıyormu acaba bilgisi olan varmı,
bu resimleri gördükten sonra naci bey konusuna çok daha sıcak bakmaya başladım meme altı kesisinden ne kdr hoşlanmasamda malesef iyi sonuç almak için bi yerden feragat etmek gerekiyor galiba, hem şu olsun hem bu olsun herkes ister tabiki ama seçim yapmak gerekiyor sanırım, beni çok uyarmışlardı koltuk altından göğüs hizasını ayarlamak zor, bölgeyi görmeden çalışıldığı için hatalı sonuçlar ortaya çıkabiliyor diye ama ben iz yüzünden ve bnm başıma gelmeyeceğini düşündüğüm için bu yöntemi seçtim ve malesef bende bu mağdurlardan biri oldum, çok doktora gittim konuştum tercih etmediklerini söylediler bu yöntemi, bende herhalde meme altı kesisine karar kılıcam
çok şanslısınız sonuçtan çok memnun olanlar arasında olduğunuz için,size gıpta ettim doğrusu