• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

cuburdan haber var:)
cubur ile konuştum az önce,keyfi çok yerinde ve sesi çok canlı geliyordu, o kadar iyi hissediyor ki kendini belki akşama internete girip yazabilirim bile dedi.. ben ölçülerini de çok beğendim,335 cc high profil kullanmış naci bey..mutlu insanlar arasına artık cuburcum da eklendi hadi bakalım darısı olmak isteyenlerin başına..cubur hadi gel sen de herkes çok merak etmiş seni ..diğer detayları cubura bırakıyorum,ayrıntılı bir şekilde cuburcum anlatır artık.. hadi bakalım canım geçmişler olsun:nazar:

kalemcım herseyı cok guzel ozetlemışın tesekkurler

HErkese iyi aksamlarr...

ARaniza yeni katiliyorumm :) bende ameliyat olcamm ayin 13 unde.. doktor naci beyde.. cok heycanliyim,, COPYRIGHT resimlerini cok merak ediyorumm.. beni eklermisin??? :30:

aramıza hoş geldın benımde amelıyatı naci bey yaptı en doğru kararı verdıgıme ınanıyorum henuz bır gunluk olmama ragmen tek sıkıntım ıstedıgım gıbı kollarımı hareket ettıremıyorum agrım yok sımdılık nazar degecek dıye cok korkuyorum ama tarıfsız bır mutluluk ilk gunum ama muhtesem gozukuyorlar
ınsallah benım kadar rahat gecırırsın

Çok güzel yaa.. Nedense ben duygulandım. Hatta cuburum konu açmışilk bey yazmışım:9::9:

canım super bı duygu bu canım doktorumuz yıne muhtesm bır iş cıkardı aman nazardegmesın coooooooooook mutluyum cokkkkkkkkkkk
ılkgunden cok dogal gozukuyo ınanılmaz
copycım cok tesekkurler sıkılmadan tum sorularımı cevapladıgın ıcın

canım super bı duygu bu canım doktorumuz yıne muhtesm bır iş cıkardı aman nazardegmesın coooooooooook mutluyum cokkkkkkkkkkk
ılkgunden cok dogal gozukuyo ınanılmaz
copycım cok tesekkurler sıkılmadan tum sorularımı cevapladıgın ıcın

:8::8::8:
Senin için çok sevindim canım Heyecanla fotolarını bekliyorum:34: Şimdiden dantelli sütyenler hayal etmeye başladın mı?:9::9:

:8::8::8:
Senin için çok sevindim canım Heyecanla fotolarını bekliyorum:34: Şimdiden dantelli sütyenler hayal etmeye başladın mı?:9::9:

bıraz yumusasın hemen resımlerı eklıycem copycım cok garıp ama bı sure sutyen takmıycam heralde mecbur kalmadıkca desteklı sutyenlerın ıcınde kalmaktan sutyenden nefret ettım ama dantellı rahat sutyenlerı takınca fıkrım degısebılır

bıraz yumusasın hemen resımlerı eklıycem copycım cok garıp ama bı sure sutyen takmıycam heralde mecbur kalmadıkca desteklı sutyenlerın ıcınde kalmaktan sutyenden nefret ettım ama dantellı rahat sutyenlerı takınca fıkrım degısebılır

Hehe ben yazın takmayı hiç düşünmüyorum zaten. Bu arada artık memeli olduğum için birşey keşfettim. İç çamaşırı mağazalarında var. Yuvarlak ten renginde minik bir silikon. Onu meme uçlarına yapıştırıyorsun böylece sütyensiz de olsan meme uçların kıyafetlerinden belli olmuyor.:66: Allah bulandan razı olsun:9:

Kızlar ben ne zaman yüzebilirim bilgisi olan varmı? Kapalı havuza gitmek istiyorum. Şöyle yavaştan yavaştan hareketlenmeye başlayayım artık..

Bu arada çok ters bir hareket yapmadıkça sanki ameliyat olmadım gibi. Bir de hiçbir gömleğim olmuyor:37:İçine askılı body falan giymem gerekli. Üst bedenim değişti haliyle. Bir süre denemeden hiç birşey alamam sanırım:27:

Kızlar ben ne zaman yüzebilirim bilgisi olan varmı? Kapalı havuza gitmek istiyorum. Şöyle yavaştan yavaştan hareketlenmeye başlayayım artık..

Bu arada çok ters bir hareket yapmadıkça sanki ameliyat olmadım gibi. Bir de hiçbir gömleğim olmuyor:37:İçine askılı body falan giymem gerekli. Üst bedenim değişti haliyle. Bir süre denemeden hiç birşey alamam sanırım:27:
naci bey bana 1.ayda istediğini yapabilirsin,denize gidebilrisind emişti ama ben cesaret edemedim,ama zaten senin vücudun uyarır ki kol hareketleri ile canın acıyabilir eğer 2 ay filan olmadıysa,ama naci beye sormakta fayda var tabii ki..çok hoş yaa..şimdide büyüdüğü için kıyafet olmuyo:9:

naci bey bana 1.ayda istediğini yapabilirsin,denize gidebilrisind emişti ama ben cesaret edemedim,ama zaten senin vücudun uyarır ki kol hareketleri ile canın acıyabilir eğer 2 ay filan olmadıysa,ama naci beye sormakta fayda var tabii ki..çok hoş yaa..şimdide büyüdüğü için kıyafet olmuyo:9:

1. ay mı:59: üff peki kudurmayayım daha fazla bekliyim şuda 2 hafta daha:6:

Ay evet eski kıyafetlerim olmuyo.Daha doğrusudar olan gömleklerim. Yani aslında bu şekilde de giyerim ama toplum hazır değil:9:

1. ay mı:59: üff peki kudurmayayım daha fazla bekliyim şuda 2 hafta daha:6:

Ay evet eski kıyafetlerim olmuyo.Daha doğrusudar olan gömleklerim. Yani aslında bu şekilde de giyerim ama toplum hazır değil:9:
canım sen bence 1,5 ay daha beklemelisin çünkü kulaç atarken canın yanabilir benden söylemesi.
olan var olmayan var değil mi:9:

Sanırım ben de yaptıracam ama en zor aşamadayım . Karar aşaması . Nerde yaptırmalı nasıl yaptırmalı vs. vs.... ameliyat olmaktan da çok korkuyorum fakat güzellik sevdası işte :D
Resimlere nasıl bakabiliyoruz , diğer konulardakileri de göremedim .

bir de ameliyat izleri belli oluyor onu merak ediyorum yazmayı unutmuşum önceki mesajda
yine bir de tam iyileşmesi , normal hareketler yapabiliyor hale gelmesi ne kadar sürer . bu konuda bilgisi olan var mı

bana 290 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük duruyor burun farkıylada olsa bende,yada bana öyle geldi bilemiyorum. sırt genişliği önemli bi faktör gerçekten cc seçimi konusunda, seninkini görünce daha iyi anladım, ayrıca damla olmasına rağmen dekolte bölgesi iyi durmuş, dekolte için genelde yuvarlak önerirler, damla konusunda naci beyin genel tercihimi yoksa yuvarlakta kullanıyormu acaba bilgisi olan varmı,

bu resimleri gördükten sonra naci bey konusuna çok daha sıcak bakmaya başladım meme altı kesisinden ne kdr hoşlanmasamda malesef iyi sonuç almak için bi yerden feragat etmek gerekiyor galiba, hem şu olsun hem bu olsun herkes ister tabiki ama seçim yapmak gerekiyor sanırım, beni çok uyarmışlardı koltuk altından göğüs hizasını ayarlamak zor, bölgeyi görmeden çalışıldığı için hatalı sonuçlar ortaya çıkabiliyor diye ama ben iz yüzünden ve bnm başıma gelmeyeceğini düşündüğüm için bu yöntemi seçtim ve malesef bende bu mağdurlardan biri oldum, çok doktora gittim konuştum tercih etmediklerini söylediler bu yöntemi, bende herhalde meme altı kesisine karar kılıcam

çok şanslısınız sonuçtan çok memnun olanlar arasında olduğunuz için,size gıpta ettim doğrusu

Sanırım ben de yaptıracam ama en zor aşamadayım . Karar aşaması . Nerde yaptırmalı nasıl yaptırmalı vs. vs.... ameliyat olmaktan da çok korkuyorum fakat güzellik sevdası işte :D
Resimlere nasıl bakabiliyoruz , diğer konulardakileri de göremedim .

Canım seni arkadaş olarak ekledim. Eğer kabul edersen resimleri görebilirsin.:34:

bir de ameliyat izleri belli oluyor onu merak ediyorum yazmayı unutmuşum önceki mesajda
yine bir de tam iyileşmesi , normal hareketler yapabiliyor hale gelmesi ne kadar sürer . bu konuda bilgisi olan var mı

Ameliyat izleri tam meme altında kalıyor. Yani görünmesi mümkün değil. ZAten 1 sene içinde oldukça silikleşiyormuş. İlk 3 gün en sıkıntılı dönem bence. En sıkıntılı derken yatıp kalkarken ağrı olabilir onun dışında normal günlük işlerini yapabilirsin canım..

bana 290 cc yuvarlak takıldı ama daha büyük duruyor burun farkıylada olsa bende,yada bana öyle geldi bilemiyorum. sırt genişliği önemli bi faktör gerçekten cc seçimi konusunda, seninkini görünce daha iyi anladım, ayrıca damla olmasına rağmen dekolte bölgesi iyi durmuş, dekolte için genelde yuvarlak önerirler, damla konusunda naci beyin genel tercihimi yoksa yuvarlakta kullanıyormu acaba bilgisi olan varmı,

bu resimleri gördükten sonra naci bey konusuna çok daha sıcak bakmaya başladım meme altı kesisinden ne kdr hoşlanmasamda malesef iyi sonuç almak için bi yerden feragat etmek gerekiyor galiba, hem şu olsun hem bu olsun herkes ister tabiki ama seçim yapmak gerekiyor sanırım, beni çok uyarmışlardı koltuk altından göğüs hizasını ayarlamak zor, bölgeyi görmeden çalışıldığı için hatalı sonuçlar ortaya çıkabiliyor diye ama ben iz yüzünden ve bnm başıma gelmeyeceğini düşündüğüm için bu yöntemi seçtim ve malesef bende bu mağdurlardan biri oldum, çok doktora gittim konuştum tercih etmediklerini söylediler bu yöntemi, bende herhalde meme altı kesisine karar kılıcam

çok şanslısınız sonuçtan çok memnun olanlar arasında olduğunuz için,size gıpta ettim doğrusu

Hmm.. Canım ameliyat sonucundan memnun olmamana çok üzüldüm. Çünkü mutlu olmak için bu ameliyatları oluyoruz ve sonuçtan memnun olmamak çok fena. ama zararın neresinden dönersen kardır demişler:34:

Naci bey hastaya uygun protez şeklini 3 boyutlu çalışma ile buluyor. Özel bir makinada fotonuz çekilip 3 boyutlu olarak ekrana aktarılıyor. sonrasında doktorla beraber protez çeşitlerini ekran üzerinde denemeye başlıyorsunuz. Gözünüze hangisi hoş gelirse onu seçiyorsunuz. Ama doktoru da dinlemek lazım. Mesela bana göğüs kafesin çok uzun yuvarlak protez yakışmaz demişti. Böylece hem sizin vücudunuza uygun hem de sizin istediğiniz bir sonuç çıkıyor. Memealtı kesisi için hiç çekinme bence. İzler tamamen meme katlantısının altında duruyor ve zamanla da silikleşiyor.

Umarım sende en kısa zamanda mutlular kervanına katılırsın:71:

damla konusunda naci beyin genel tercihimi yoksa yuvarlakta kullanıyormu acaba bilgisi olan varmı

badehancım naci bey hastasına en uygun olan protezi kullanıyor,eğer damla yerine yuvarlak daha uygunsa yuvarlak da kullanıyor,hatta sitede armine adlı bir arkadaş hem aks üstü hem de yuvarlak protez ile olmuştu ameliyatını

Back