Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

20 yaş bu iş için çok mu erken? 178 boy 65 kiloyum arkadan harıka görünüyorum önü dönünce fiyasko 75 bedeni bile dolduramıyorum :/ çok mu pahalı bu ameliyat ?

20 yaş sanki erken mi acaba? Birkaç sene daha beklesen daha iyi olur sanki. Fiyat konusu da pahalı ucuz kavramı kişiye göre değişir ama en iyi protezi kullanan iyi bir polastik cerraha olmanı öneririm..

copycım neler oluyo ya anlamadım herkez resımlerını kaldırmış bı sorun mu oldu anlamadım yoksa ben mı goremıyorum resımlerı?

Korkma canım korkma iz miz kalmıyor 1.5 2 sene içerisinde ödemleri de 1 ayda atarsın vücudundan bol bol su içerek..benim şuan bile ameliyat izini gösterdiğim kişiler inanamıyor bu mu iz diye..o yüzden rahat ol..bu arada bana arkadaşlık isteği göndermişsin ama iz fotomu kaldırdım ben bir de henüz hiç arkadaşın olmadığı için kabul etmedim arkadaşlık isteğini kusura bakmazsın umarım.
merhaba, büyük ihtimalle 23 şubatta ameliyat olacagım hala suphelerim var şu iz ve ilk 10 gunluk şişlik korkutuyor beni. fotograflarını gorebilir miyim ben de? cook tesekkur ediyorum

merhaba tekrar, tesekkur ediyorum cevaplarin ve samimiyetin icin..umarim tum bu tereddutleri bir an once atlatirim ben de..

inşallah canım en güzel ve en ağrısız bir şekilde atlatırsın yaklaşık olarak 3.5 4 cm oluyor kesi ama dediğim gibi kesiyi hiç önemseme belli belirsiz bir iz kalıyor rahat ol.
merhaba tekrar, tesekkur ediyorum cevaplarin ve samimiyetin icin..umarim tum bu tereddutleri bir an once atlatirim ben de..

Teklifleri kabul ettim..

Bu arada iz konusunu kafaya takmayın. Öyle bir geçiyorlar ki unutuyorsunuz bile. Bir ara iz fotosu da koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…