beni de eklersen evinirim çünkü resimler bizim için çok iyi oluyor hergün vazgeçip tekrar yok ya bende yaptırıcam diyoruz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Copyright Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi Copyright
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?beni de eklersen evinirim çünkü resimler bizim için çok iyi oluyor hergün vazgeçip tekrar yok ya bende yaptırıcam diyoruz.
beni de eklersen evinirim çünkü resimler bizim için çok iyi oluyor hergün vazgeçip tekrar yok ya bende yaptırıcam diyoruz.
arkadaşlar ben sizi hep okuyordum ama yeni üye oldum bu yaza girmeden inşallah ben de silikon taktıracağım barış beyi düşünüyordum hatta mailleştimde ama burda herkes naci beye yaptırıyor gibi ve çok doğal olduğu yazılmış hep bir de üç boyutlu bakılması güzelmiş ben damla ve kas zarı altına yaptıracağım
arkadaşlar ben sizi hep okuyordum ama yeni üye oldum bu yaza girmeden inşallah ben de silikon taktıracağım barış beyi düşünüyordum hatta mailleştimde ama burda herkes naci beye yaptırıyor gibi ve çok doğal olduğu yazılmış hep bir de üç boyutlu bakılması güzelmiş ben damla ve kas zarı altına yaptıracağım
Protez şekline ve konulacağı yere doktor senin vücuduna hangisi uygunsa ona göre karar veriyor canım. Doktorlarla görüşmeden kendini şartlandırma. Zaten 3 boyutlu çalışma da kendin göreceksin hangisi tam istediğin gibi olacak
Protez şekline ve konulacağı yere doktor senin vücuduna hangisi uygunsa ona göre karar veriyor canım. Doktorlarla görüşmeden kendini şartlandırma. Zaten 3 boyutlu çalışma da kendin göreceksin hangisi tam istediğin gibi olacak
bir an önce yaptırmak istiyorum ben de ama mali açıdan biraz daha beklemem gerek. hep kendimi dolgun göğüslü hayal ederken buluyorum
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
barış bey her şey dahil 6500 tl ne yazık ki taksit olmuyor parayı ameliyattan bir gün önce nakit olarak alıyor. naci beyi bilemiyorum ne kadar olduğunu :)
kızlar barış çakır veya naci beyin gögüs büyütme ameliyatı fiyatı nedir acaba lütfen yazarmısınız, ve taksit oluyormu
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Copy cigimm..nasılsın canım.Pek ugramıyorsun foruma artık,sohbetini özledik canımcıgmm..
canımm artık seyahatli bir işim var yaa. Deli gibi dolanıyorum.. O nedenle arada bir bakabiliyorum foruma fıstığım..
Ekledim canım.. Ben vücuduma uygun olan en doğal memeyi istemiştim. Aslında 3 boyutlu da çalışırken daha büyükleri de oldu ama ne bileyim istemedim çok çok büyük. Şu anda çok çok memnunum halimden.
Canim yorumlarini okudum yeni üye oldum. bende aralik ayinda naci beye ameliyat olmayi düsünüyorum. resimlerini merak ediyorum acaba beni de ekleyebilirmisin?
Ben de bu ameliyati istiyorum yaaa. Copyright beni de ekler misin? Biraz da korkuyorum ustelik. Foto gorursem rahatlarim gibime geliyor.
Canım listemdesin zaten:)