Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar ben sizi hep okuyordum ama yeni üye oldum bu yaza girmeden inşallah ben de silikon taktıracağım barış beyi düşünüyordum hatta mailleştimde ama burda herkes naci beye yaptırıyor gibi ve çok doğal olduğu yazılmış hep bir de üç boyutlu bakılması güzelmiş ben damla ve kas zarı altına yaptıracağım

Protez şekline ve konulacağı yere doktor senin vücuduna hangisi uygunsa ona göre karar veriyor canım. Doktorlarla görüşmeden kendini şartlandırma. Zaten 3 boyutlu çalışma da kendin göreceksin hangisi tam istediğin gibi olacak

bir an önce yaptırmak istiyorum ben de ama mali açıdan biraz daha beklemem gerek. hep kendimi dolgun göğüslü hayal ederken buluyorum

geçmiş olsun bendende bende düşünüyorum inş, yalnız bu doktora yaptırmayı düşünüyorum bende kısmetse, sorum meme büyütme ameliyatının fiyatını öğrenebilirmiyim lütfen ( naci beyin fiyatı yani)

barış bey her şey dahil 6500 tl ne yazık ki taksit olmuyor parayı ameliyattan bir gün önce nakit olarak alıyor. naci beyi bilemiyorum ne kadar olduğunu :)
kızlar barış çakır veya naci beyin gögüs büyütme ameliyatı fiyatı nedir acaba lütfen yazarmısınız, ve taksit oluyormu

Merhaba,

Uzun zamandır yazılanları okuyorum, yeni üye oldum...
Naci beyin hastasıyım bir iki gün içinde bende toparlama ve küçültme ameliyatı olacağım tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim..

Canim yorumlarini okudum yeni üye oldum. bende aralik ayinda naci beye ameliyat olmayi düsünüyorum. resimlerini merak ediyorum acaba beni de ekleyebilirmisin?

Ben de bu ameliyati istiyorum yaaa. Copyright beni de ekler misin? Biraz da korkuyorum ustelik. Foto gorursem rahatlarim gibime geliyor.

20 yaş bu iş için çok mu erken? 178 boy 65 kiloyum arkadan harıka görünüyorum önü dönünce fiyasko 75 bedeni bile dolduramıyorum :/ çok mu pahalı bu ameliyat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…