arkadaşlar ben sizi hep okuyordum ama yeni üye oldum bu yaza girmeden inşallah ben de silikon taktıracağım barış beyi düşünüyordum hatta mailleştimde ama burda herkes naci beye yaptırıyor gibi ve çok doğal olduğu yazılmış hep bir de üç boyutlu bakılması güzelmiş ben damla ve kas zarı altına yaptıracağım
Protez şekline ve konulacağı yere doktor senin vücuduna hangisi uygunsa ona göre karar veriyor canım. Doktorlarla görüşmeden kendini şartlandırma. Zaten 3 boyutlu çalışma da kendin göreceksin hangisi tam istediğin gibi olacak
kızlar barış çakır veya naci beyin gögüs büyütme ameliyatı fiyatı nedir acaba lütfen yazarmısınız, ve taksit oluyormu
Copy cigimm..nasılsın canım.Pek ugramıyorsun foruma artık,sohbetini özledik canımcıgmm..
Ekledim canım.. Ben vücuduma uygun olan en doğal memeyi istemiştim. Aslında 3 boyutlu da çalışırken daha büyükleri de oldu ama ne bileyim istemedim çok çok büyük. Şu anda çok çok memnunum halimden.
Ben de bu ameliyati istiyorum yaaa. Copyright beni de ekler misin? Biraz da korkuyorum ustelik. Foto gorursem rahatlarim gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?