• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

Denize girmek güneşlenmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Acaba bu ameliyatı olsam mı olmasam mı diye düşünen arkadaşlar düşünmeyi yapın:52::52::92:

Bu arada bir arkadaşımda tüm vücudunu komple elden geçirtti Naci bey ' e. Yeni bir teknikle yaptı ameliyatını aslında onunla ilgili de yazı yazmak istiyorum ama konuyu nereye açıcam bilemedim. Başından sonuna neredeyse 1 haftadır onunlaydım. Nerdeyse kendim ameliyat olmuş gibi oldum.:26:

Bir araştırayım bakayım:10:

Ha bu operasyonla beraber 3 sene önce başka bir dr.a yaptırdığı protezleri de değiştirtti. Çok fena kapsül oluşmuş ve görüntü feciydi.. Yerini dar açmışlar ve vücut kapsül yapmış. Onlar da arion protezle değişti:39:

copyright bende 4 gün önce dual plan tekniğiyle ameliyat oldum..senin de dual plandı di mi? şimdi nasıl görünüyorlar? ve ilk ne zaman yumuşamaya başlıyorlar? şimdi benim yukardalar kıvamını alacağı günü bekliyorum..gerçi böyle bile çok hoşuma gidiyor ama :1: bir de çok fazla küçülme oldu mu sende? soru üstüne soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim :)

Selam canım.Albümüne baktım,maşallah diyorum çok yakışmış.Dikkatimi çekti,göğüs aramızın ayrıklığı ve büyüklüğü çok benziyor,selam olsun memedaşım:)))Güle güle kullan...:71:

Selam canım.Albümüne baktım,maşallah diyorum çok yakışmış.Dikkatimi çekti,göğüs aramızın ayrıklığı ve büyüklüğü çok benziyor,selam olsun memedaşım:)))Güle güle kullan...:71:

Ay evet ne kadar da benziyor göğüs yapımız. Süper görünüyorsun arkadaşım.. Ay nazar boncuğu koyacaktım ikonlarım çıkmıyo:(

Canım ben ocakta oldum. Ama ameliyat olmamış gibiyim. Böyle doğdum:37::37:

Merak etme1-2 aya kalmaz yumuşuyorlar. Gerçi protez markasına da bağlı sanırım..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. :nazar: bir çok kişide mentor var. sende orion. neye göre karar verdi doktorun silikon markasına?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. :nazar: bir çok kişide mentor var. sende orion. neye göre karar verdi doktorun silikon markasına?

bende bir süredir burdan takip ediyorum ameliyat olayını.sende benım gibi çok istiyorsun gördüğüm kadarıyla:)nerde yaşyorsun ben istanbuldayım.dr. arastırıyorum son olarakta devlettemi olsam acaba diyorum sende düşüncelerini bilgilerini yazarsan sevinirim:)

Naci bey zaten arion kullanıyor. Teknolojisi birçok markanın çok üzerinde. Bu ayarda olan birkaç marka var natrell gibi.. Kıvamı, dokusu yumuşaklığı normal memeye çok yakın. Cohesif jel kullanılıyor. Ben ameliyat olduğum dönemlerde Naci bey mentoru yeni yeni bırakıp ariona geçmişti. Ayrıca firma kapsül oluşumuna karşı garanti veriyor. böyle bir durumda tüm aleliyat ve protez masraflarını biz karşılarız diyolar. Bence bu da ürünlerine ne kadar güvendiklerini gösteriyor.

Ay kendimi bilimsel makale yazıypo gibi hissettim.

Ben bu forumdan çok faydalandım ameliyat sürecimde. Doktorum zaten kesindi daha önce burun ameliyatımı da Naci Çelik e olmuştum. Ama meme ameliyatında neler yaşanır, nelere gerekir hep buradan faydalandım.. Kk yı seviyorum..:kkk:

Devler hastanesinde bile olsanız mutlaka size hangi protezin takılacağını öğrenin arkadaşlar. Ve ameliyat sonrasında o protezin belgelerini alın, Mentor, Arion, Natrel bunlar hep bilindik protezler. Mutlaka size ne takılacağını iyi öğrenip araştırın.

Back