Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmişler olsun.bende perşembe günü ameliyat olmuştum.senin gibi çok heyecanlıydım.sabah koşa koşa hastaneye gittim.sargıları açtılar.
allahım böyle bile çok güzel yani şiş ve ödemliyken bie niye beklemişimki dedim bende.
Arkadaslar bir cocuk annesiyim, cocugumu da emzirmistim.Tabi goguslerim biraz bozuldu. Silikon taktirmak istiyorum; ancak ilerde bir cocuk sahibi daha olmak istiyorum.Emzirmede problem olmaz diye daha oncesinden sordugum sorumun cevabini almistim. Ancak ikinci defa emzirme sonunda gogusler nasil olur, silikonlu gogsu olan hanimlar emzirme sonrasi sarkma, deformasyon problemi yasiyorlar mi? Tesekkurler.
Canım çook geçmişler olsun Aramıza hoşgeldin
merhaba kızlar..Naci Çeliğin son güncel fiyatı nedir acaba bi bilginiz varmı?
canım çok geçmişler olsun.bende perşembe günü ameliyat olmuştum.senin gibi çok heyecanlıydım.sabah koşa koşa hastaneye gittim.sargıları açtılar.
allahım böyle bile çok güzel yani şiş ve ödemliyken bie niye beklemişimki dedim bende.
arkadaslar bende düsünüyorum meme estetigini ama bende bekarim ilerde hamile kalirsam sarkarmi sorularini takip ediyorum ama benim bilmek istedigim birsey var simdi memeler emzirdikcemi bozuluyor sarkiyor yoksa zaten hamilelik sirasindami bozuluyor???
bu devirde artik yapay anne sütleri var anne sütünden bile daha iyi diye saglikcilardan duymustum ...yani hamilelik esnasinda sütün gelmesini engellemek mümkünmüs...
Süt Damarları Süt ile dolar bebeği emzirme esnasında Sürekli bir Devirdayım sösz konusudur Emzirme Bittikten yani bebeği Sütten Kestikten sonra memenin içi Boşalmaya Başlar zamanla ve Kimi Kadının memelerinin içi Boş Kalırken kiminin de Dolgun dolu olarak kalır su doluyken sönük bir Balon gibi düşün Lakin dolu dolgun olarak Kalması Pekte mümkün değildir Kilo verdikçe Yağ Hücreleri azalır ve Sarkma dediğimiz Durum meydana gelir Ayrıca SÜT gelecekken buna Engel Olmak SAnne sağlığı açısından hemde bebek açısından iyi OLMAZ Silikon Emzirmeye ENGEL DEĞİLDİR Bununla beraber Bebeği memeden kesince Memeler Normal kadının memeleri Gibi DEFORMASYONA uğramaz Çünkü içi zaten doludur ve ESKİ FORMUNA kavuşur
çok güzel bir bilgi olmuş
ayrıca bebeği emzirmeyip anne sütünden çok daha iyi mamalar var diye kendimizi avutmayalım
anne sütünün yerini hiç bir besin maddesi alamaz
bu hem annenin hem de en önemlisi bebeğin sağlığı için çok önemli
biz deforme olmuş göğüslerimizi ameliyatlarla düzeltebiliriz ama çocuğumuzu emzirmediğimizde ortaya çıkabilecek sorunlar karşısındaki vicdan azabını geçirecek bir operasyon olduğunu sanmıyorum
lütfen yanlış anlamayın bir anne olarak bu görüş bana çok bencilce geliyor ve zaten anne olduğunuzda onu kucağınıza aldığınızda bu fikirlerinizin değişeceğine eminim
Süt Damarları Süt ile dolar bebeği emzirme esnasında Sürekli bir Devirdayım sösz konusudur Emzirme Bittikten yani bebeği Sütten Kestikten sonra memenin içi Boşalmaya Başlar zamanla ve Kimi Kadının memelerinin içi Boş Kalırken kiminin de Dolgun dolu olarak kalır su doluyken sönük bir Balon gibi düşün Lakin dolu dolgun olarak Kalması Pekte mümkün değildir Kilo verdikçe Yağ Hücreleri azalır ve Sarkma dediğimiz Durum meydana gelir Ayrıca SÜT gelecekken buna Engel Olmak SAnne sağlığı açısından hemde bebek açısından iyi OLMAZ Silikon Emzirmeye ENGEL DEĞİLDİR Bununla beraber Bebeği memeden kesince Memeler Normal kadının memeleri Gibi DEFORMASYONA uğramaz Çünkü içi zaten doludur ve ESKİ FORMUNA kavuşur
tabi bilgim olmadan birazda acemice bir soruydu ama merak ettim iste napayim cok sagol miks emzirmek önemlimi önemsizmi bunu tam bilmiyorum burdaki saglikcilardan duyduklarimla konusuyorum son zamanlarda anne sütünün cokda faydali olmadigi tartisiliyor benim yasadigim ülkede neye inancagimi bilemiyorum ama benim bebegim olana kadar cok var daha bu konu aydinlanir insallah ne diyeyim
Hımm anlıyorum bitanem ozaman sende Paşa Keyfin ne istiyorsa öyle yaptır silikon yada silikonsuz mutluluk dilerim
yok yok ben kesin bebegi beklemicem yaptircam bu sonbahar nasilsa sarkmazmis hem dedigin bigi degistiririm olmazsa bir kez daha olurum allah saglik versin en önemlisi hem bebek düsünmek icin önce bir aday bulmam lazim sonra bebek ooooo valla hic bekliyemicem dümdüz yasamaktansa silikonlu mutlu olayim ben sonrasinida sonra düsünürüm