çooookkk acilll.... beyaz koltuklardaki su lekesi nasıl giderilir:((((((

kepi3

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
138
1
296
İzmir
Arkadaşlar, çok acil yardımınıza ihtiyacım var.. 1 yıl oldu evleneli. Koltuk takımlarım bembeyaz... Yani bir zamanlar öyleydi:((( Bu bir sene içinde bir kaç yerine bir şeyler dökülmüştü. Ben de çok az çamaşır suyu koyduğum suyla bu lekeleri silmiştim. Lekeler çıktı sanıyordum ama az önce güneş ışığında bir farkettim ki sildiğim yerlerde koskocaman su lekeri oluşmuş. Eşim görmeden bunları yok etmem lazım. Bir kaç koltuk temizleme şirketi ile görüştüm, su lekesi biraz zor çıkar dediler.. bayılacaaaaaammm :(:(:( Başına böyle bir iş gelen varsa nedir bunun hal çaresi ltf çok acil yardım edin. yoksa bittim ben bitttiiiiimmm:5:

Arkadaşlar, çok acil yardımınıza ihtiyacım var.. 1 yıl oldu evleneli. Koltuk takımlarım bembeyaz... Yani bir zamanlar öyleydi:((( Bu bir sene içinde bir kaç yerine bir şeyler dökülmüştü. Ben de çok az çamaşır suyu koyduğum suyla bu lekeleri silmiştim. Lekeler çıktı sanıyordum ama az önce güneş ışığında bir farkettim ki sildiğim yerlerde koskocaman su lekeri oluşmuş. Eşim görmeden bunları yok etmem lazım. Bir kaç koltuk temizleme şirketi ile görüştüm, su lekesi biraz zor çıkar dediler.. bayılacaaaaaammm :(:(:( Başına böyle bir iş gelen varsa nedir bunun hal çaresi ltf çok acil yardım edin. yoksa bittim ben bitttiiiiimmm:5:

koltuk temizleme firmaları bile çıkmaz diyorsa sen gerçekten yandın :1::1::1:kosla falan dene

galiba.. hay elim kırılsaydııı :(

canım aldığın firmaya yeni kılıf diktirirsin çıkmıyosa sıkma tatlı canını aaaa lekeyse leke canım üzme kendini boşver:29:
ya da minderin tersini çevir idare et bi süre zaman kazan sonra uygun olunca halledersin

Son düzenleme:
canım aldığın firmaya yeni kılıf diktirirsin çıkmıyosa sıkma tatlı canını aaaa lekeyse leke canım üzme kendini boşver:29:
ya da minderin tersini çevir idare et bi süre zaman kazan sonra uygun olunca halledersin[/QUOTE

evet en iyisi sanırım aldığım yeni yere kılıf diktirtmek, süper fikir :54:
başlayayım para biktirmeye hemen:1:

Temizleyeyim diye daha kötü yaparsın. deneme yanılma yöntemiyle temizlenmez hele ki bu tür koltuk. Bırak kalsın. Sende kıymetli değil ya. Yine diyorum ben beyaz mobilya sevmiyorum tercih etmiyorum. Siz bu kadar çekiniyorsunuz bir bebek yada çocuk misafir gelsin görün o zaman .... Beyaz alındıysa sonucunada katlanmak gerek. Senin yerine eşinde damlatmış olabilirdi kaza sonuçta. Bu kadar üzme kendini...

Potema Koltuk Kuru Temizleme Temizliği nasıl yapılır
burayla bir görüşmeni tavsiye ediyorum.Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle çok teşekkür ederim. burada tel.no istanbula ait. acaba izmirde de bayilikleri olup olmadığı konusunda bilginiz var mı?

öncelikle çok teşekkür ederim. burada tel.no istanbula ait. acaba izmirde de bayilikleri olup olmadığı konusunda bilginiz var mı?

sanırım var ama ben İstanbul da yaptırdım.

Koltuk Temizliği ile Koltuk Silmeyi karıştırmamak gerekir. Koltuk silme koltukları daha çok mahvediyor koltuk yıkama ise daha çok profesyonel makina Vs gerekiyor. Bu yüzden doğru firmaları bulup onlarla çalışmak en dogrusu. Koltuk yıkama ihtiyacım olduğunda hemen ekibinden Beyi arıyorum her defasinda koltuklarım yepyeni oluyor. Bu firmayı buldugum icin kendimi cok sansli hissediyorum. Herkese de tavsiye ederim...

Back
X