Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu kullanacagın iğnenin dozu konusunda ayarlama yapabilir. kan sulandırıcının yani. başka birine git istersen. bazıları gercekten ilgisiz olabiliyor

bana perinatolog bırak dedi. ama ben aret kamarı dinledim. onun söylediklerini yaptım. banada bebek kılcaldan beslenıyor. kalp atısı basladıgı anda kan akısı sağlanmazsa kalbi duruyor dedi. bi başka kadın dogumcu kaybettiğim zaman sevke gittiğimde bana kızdı. öğretmensin sen hiç mi arastırmadın dedi. corasprın rahimde kanama yapar ve kaybetme ihtimalin yüksek zaten bu durumda dedi. keske onun yerine oksapar clexsan gibi iğne kullansaydın dedi.

kürtaj olduysan eğer bu normal canım... bende normal doğum+kürtaj sonrası 10. günde gittiğimde içeride kan pıhtıları var demiştir doktor bak biliyorum çok zor acımızın tarifi yok.. rabbime sığın.. o ol demeden olmuyor ne yazık ki... bende senin gibiydim bağıra bağıra ağlıyordum şimdi yine ağlıyorum ama daha sessiz... allahım hayırlısını versin hepimize inşallah...

canım inan ilk defa düşük gibi bişey yaşadım ama ilk olmasına rağmen perişan oldum ya sen neler yaşamışsın kurban olduğum Rabbim yar ve yardımcın olsun üzülme dicem ama elinde değil belkide . Bir süre ara ver canım hem ruhen hem bedenen toparlanırsın rahminde dinlenmiş olur hem . Kafanı bi boşalt başka şeylerle meşgul ol bi süre canım benim güçlü dur her zaman ben bir düşükte kaynanamdan neler duydum işittim ama Allah var elime düşerse süründürürüm Allah a sığın dua et

Ahh şu kaynanalar ne diyor canım.Bana da arada bi cinnet geliyor 5 kaybım var.Bir gün sacına yapışacağım

Rabbim hayirli insanlarla halden anlayanlarla karsılastirsin ben simdi aklımdan anne olabilmeyi cikartmaya calisiyorum olmayacak gibi cunku cok sey denedim bi iki doktora daha gidicem deneme yapmaya calisirlarsa denemiycem kesin konusan bi doktor lazim tabii allah bilir tabii allah vericek ama yaptigindan emin bi doktor istiyorum rabbim insallah tekrar yasatmaz size de

Aglayamiyorum ki cok agladim dediginiz gibi bagira bagira ailemden uzakta baska sehirde oturuyorum herkese iyiyim dedim ben aglayinca herkes uzuluyo etrafimdakileri uzmemek adina icime atmaktan yoruldum ben... allahım kimseye yasatmasn kimseyeeee oyle acıyo ki butun vucudumda hissediyorum o aciyi

Ahh şu kaynanalar ne diyor canım.Bana da arada bi cinnet geliyor 5 kaybım var.Bir gün sacına yapışacağım
ben sakinliğimi koruyom duymazlıktan geliyorum ben merhametimle kazanıyorum salı günü ağrıdan ölüyorum kıvranırken bana oyun yaptığımı söylüyor çok güldüm ama

bence canım 1 ay sadece çok değil ara ver o ara iyi beslen ve kafandan bir at bebek düşüncesini zor değil ya bi dene tesbih çek Rabbimden hayırlısını iste burda içini dökmek istersen yaz içini dök ama kafana takma lütfen

Sagolasın ama öyle de davransam rabbim dur diyor sanirim nasip etmiyor yapamiyorum 2 gundurde ruyamda surekli kurtajlarimi goruyorum benim bu dusunceden uzaklasmam baya bi dinlenmem gerekiyor unutsamda dusunsem de vermiyor korkuyorummm hamile kaldim diye sevinemiyorum cok korkuyorumm

Rabbimsabirversinins benim de kayiplarimvar ve ayni sekilde kan pihtilasma testinde sizin cikanlar cikti doktor gerek yokdedi ama bn onlem amacli istedim siz esinizle kromozom anamolisine bakildi mi

Bir psikiyatris desteği al canım iyi gelir Allah büyük üzülme

Rabbimsabirversinins benim de kayiplarimvar ve ayni sekilde kan pihtilasma testinde sizin cikanlar cikti doktor gerek yokdedi ama bn onlem amacli istedim siz esinizle kromozom anamolisine bakildi mi
Hersey bakildi hic bir sorun yok rahimnicindeki kanama dısında nedeni belli degil igne ilac kullanmasamm kalbi duruyor kullansam kanama artiyor aspirin ve igne yapmaz diyorlar ama burda bi cok kisi aspirin kullanmamis kanamayi arttiriyor diye bilemiyorum su an deneyecek gucum yok 10. Seferi kaldiramam gibi geliyor

Onalrda ilac verir yollarlar diye gitmedim halada gidip anlatip gecsin diye gitmiyorum gecmiyor bu direnmekteki gücün acısı yorgunluk vaz gecis var zamana birakicam dua edin nolur
Canım seninle aynı duygulardayım.düşün ya çocuğum yok ama sezaryen izim var.Ben doktoruma da sordum ne yapacağım dedim deneyerek en sağlısını bulacaksın dedi içim cız etti hep aynı acıları yaşayacağımı düşünüyorum dediğin gibi gebe kalıyorum ama devamı yok.son iki yılda 5 kayıp beni yordu hayattan vazgeçecek hale geldim ama umut var biliyorum bir gün biz de anne olacağız.Önceden hep kalp atışı alayım yeter diyordum şimdi herşey mucize gibi geliyor bana da.rabbime bıraktım ben ne bilirse o en doğrusunu bilir

Canım iyi bir radyolog bul ve renkli dopler ile rahim içine baktır.

Bende bir ay önce bende 5aylık bebegimi kaybettim kaninda birşey çIkmadı bakalım patolojide birşey çıkacak mi bilmiyorum

Bence uzun bi süre ara verip toparlanmaniz lazım.. Sonrasında sıkıntı neyse baska doktorlara giderek çözmek Lazim. Yazdim tekrar yazıyorum bursa doç Dr Mehmet aral atalay a mutlaka gitmelisiniz. Daha once düşüğu olup sağlıkla kucağına alan bi suru hastası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…