İnsallah bos birakmaz cok umutsuzum şu anda hic deneyesim yok cok bitigimRabbim yardimciniz olsun ins bnmde 4 kaybim var rabbim ins kucagimizi bos birakmasin
Asla umidijizi kaybetmeyin rabbim sinavindan geciyoruzİnsallah bos birakmaz cok umutsuzum şu anda hic deneyesim yok cok bitigim
Dayanamadıgımız bi noktayı bulacaktır rabbim ama simdilik gercekten gucümde olacağina inancımda yok belki bi sure sonra yeniden olur hep bi heycanım vardi hep bi umudum vardı bu sefer olucak diyodum her seferinde yitirdi gittigim doktorlarAsla umidijizi kaybetmeyin rabbim sinavindan geciyoruz
Bişi söyliyim mi serbülent hoca benim de kistimi aldı 5 krş da talep etmedi ve o ay hamile kalabildim. Herkesin tedavi şekli farklı belki de şans bilemiyoruz. Aral Bi arkadaşıma da rahim temiz sıkıntın yok dedi ona güvendi 1 yıl kalamayınca devlette anladılar. kız 2 kere ameliyat geçirdi şimdi çok şükür bebeği oldu. Bana gitme dedi ama ben gittim ağlayarak da çıktım. Tüp bebeğe bağladı olayı hemen ben zaten tüp bebekle düşük yapmışım iki kere acıbademde . Serbülent hoca tüp bebek uzmanı olmasına rağmen bana asla tüp yapmıcaz dedi. Çok paran varsa almasını da biliyorum ama yapılmıcak çünkü gerek yok dedi bizim işimiz para değil Seni eve bebeğinle göndermek dedi. Çok şükür dediğini de yaptı hakkını asla ödeyemem. Aralla o görüşmemi de asla unutamam asla. Kaç dra gittim hiçbiri bana bunu demedi. Kendin kalıyorsun olur dediler. İlk defa biri umutsuz vakasın çok para harcaman lazım dedi onun da olacağı malum dedi. Ne kadar acı dimi. Kalbi kırık Bi anne olma yolunda ilerleyen birine söylenecek Bi söz değil. Umutla her defasında yola çıkıyoruz. Bi ışık arıyoruz.Herkesin düşüncesi farklı işte bende serbulent hocaya gittim hayatimda boyle kotu alttan muayene görmedim bana kistini alicaz patolojiye yollucam kanser olabilirsin dedi her doktorun anladığı çikolata kistinin çeşidini anlamadi. ALLAHTAN ben bu zamana kadar cok doktora gitmiştim biliyodum kistimi
Keske girip okusalar dediginiz gibi keske gorselerKeşke o doktorlar şu tipiklere giripte neler yaşadığımızı görse görmekten ziyade anlayabilse... Allah’a sığınmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum rabbim en hayırlısını versin
Valla serbulent hoca da beni cok korkutmuştu resmen kanser olabilirsin dedi dediğin gibi kesinlikle şans meselesi.. Aral hocanın herşeyi direk söyleme huyu var kötüyse söylüyo ama. Genel olarak cok tecrubeli cok ilgili bi doktor. Yani memnun kalmayan bi seni gördüm ben. Her yorumda herkes memnun. Sana öyle söylemesinde de mutlaka bişey görmüştür muayenede falan çünkü bana da ameliyat sonra tüp bebek dedi ikisine de gerek kalmadı verdiği takviye edici ilac vesilesiyle hamile kaldim cok şükür.Bişi söyliyim mi serbülent hoca benim de kistimi aldı 5 krş da talep etmedi ve o ay hamile kalabildim. Herkesin tedavi şekli farklı belki de şans bilemiyoruz. Aral Bi arkadaşıma da rahim temiz sıkıntın yok dedi ona güvendi 1 yıl kalamayınca devlette anladılar. kız 2 kere ameliyat geçirdi şimdi çok şükür bebeği oldu. Bana gitme dedi ama ben gittim ağlayarak da çıktım. Tüp bebeğe bağladı olayı hemen ben zaten tüp bebekle düşük yapmışım iki kere acıbademde . Serbülent hoca tüp bebek uzmanı olmasına rağmen bana asla tüp yapmıcaz dedi. Çok paran varsa almasını da biliyorum ama yapılmıcak çünkü gerek yok dedi bizim işimiz para değil Seni eve bebeğinle göndermek dedi. Çok şükür dediğini de yaptı hakkını asla ödeyemem. Aralla o görüşmemi de asla unutamam asla. Kaç dra gittim hiçbiri bana bunu demedi. Kendin kalıyorsun olur dediler. İlk defa biri umutsuz vakasın çok para harcaman lazım dedi onun da olacağı malum dedi. Ne kadar acı dimi. Kalbi kırık Bi anne olma yolunda ilerleyen birine söylenecek Bi söz değil. Umutla her defasında yola çıkıyoruz. Bi ışık arıyoruz.
Sakın vazgeçme nolur ben 1 kere kürtaj oldum başıma gelmeyen kalmadı kürtaja direndim ilaçlarla düşürdüm 5 bebeğimi. Drum direnmen iyi olmuş dedi. Büyük ihtimalle kürtajların rhime zarar verdi. Kendine bu süreçte çok dikkat. Nar ve havuç suyu tüket rahimi toparlıyor. Kendini vitaminsiz bırakma decavit kullanabilirsin tek başına folik asit yeterli olmuyor. Bi kaç ay böyle yap. Dualarımdasın seni çook ama çook iyi anlıyorum.Keske girip okusalar dediginiz gibi keske gorseler
Aslında doğal olacakken seni de tüpe çekmiş bakarsan ameliyat yapacakmış sonra tüp yapacakmış senden de Bi 40bin giderdi.Valla serbulent hoca da beni cok korkutmuştu resmen kanser olabilirsin dedi dediğin gibi kesinlikle şans meselesi.. Aral hocanın herşeyi direk söyleme huyu var kötüyse söylüyo ama. Genel olarak cok tecrubeli cok ilgili bi doktor. Yani memnun kalmayan bi seni gördüm ben. Her yorumda herkes memnun. Sana öyle söylemesinde de mutlaka bişey görmüştür muayenede falan çünkü bana da ameliyat sonra tüp bebek dedi ikisine de gerek kalmadı verdiği takviye edici ilac vesilesiyle hamile kaldim cok şükür.
Tekrarlayan kayıp durumu gerçekten çok sıkıntı, insan bu konuda deneyimli birisini bulmakta zorlanıyor bulsa da dediğiniz gibi her doktor herkese şifa olamıyor, kendi doktorumu ben de sıkıştırdım tüp bebek için gerek yok sana diyor. 2 kayıp var nedensiz. Sağlıklıyı bulana kadar doğal yolla deneyeceğiz diyorAslında doğal olacakken seni de tüpe çekmiş bakarsan ameliyat yapacakmış sonra tüp yapacakmış senden de Bi 40bin giderdi.sansın varmış ki ilaçla kalabilmissin. Serbülent hoca kanser tedavisinde tanı koyan bursada 3 drdan biri. Benim aslında ilk muayenem ona rahim ağzı kanserinden süphelenmemden dolayı idi. Kolposkopi yapabiliyor. Ve hatta ilk yaptığı şey kontrollerde kolposkopi yapmak rahim ağzı kanser taraması yapmak. Hepimizin atladığı bir şey. 6 düşük az değil benim de göründüğüm drlar çok fazla. Kimseyi kötülemiyorum haddime değil. Hepsi alanında prof doçent. Bana iyi gelen Dr başkasına kötü gelebilir. Ama konuşmalarda gözlerinde seni para kazancı olarak görmeleri hoşuma gitmiyor. İş direk tüpe bağlanıyor. Embriyoyu koy geç. Tüp bebek yapmış biri olarak diyorum bunu ki acıbademde Şahin bey de yapma gerek yok demişti. Ben ısrarla yaptırmak istiyorum dedim.
Allah razı olsun oyle cok ihtiyacm varki dualarınıza rabbim sizede sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin acisini gostermesin hep mutlu olunSakın vazgeçme nolur ben 1 kere kürtaj oldum başıma gelmeyen kalmadı kürtaja direndim ilaçlarla düşürdüm 5 bebeğimi. Drum direnmen iyi olmuş dedi. Büyük ihtimalle kürtajların rhime zarar verdi. Kendine bu süreçte çok dikkat. Nar ve havuç suyu tüket rahimi toparlıyor. Kendini vitaminsiz bırakma decavit kullanabilirsin tek başına folik asit yeterli olmuyor. Bi kaç ay böyle yap. Dualarımdasın seni çook ama çook iyi anlıyorum.
Bana sadece aral hoca degil diğer doktorlar da tüp bebek demişti zaten dediğin gibi kısmet meselesi. Ayrıca çikolata kistime kanser olabilirsin demişti serbulent hoca rahim agzi durumu baska bisey. Yani bana yıllardır kanser olabilirsin demişti. Ben 10 yil önce öğrenmiştim çikolata kistimi ama her doktorun direk çikolata kisti dediği kistin çeşidini anlamamıştı ben memnun kalmadım kesinlikleAslında doğal olacakken seni de tüpe çekmiş bakarsan ameliyat yapacakmış sonra tüp yapacakmış senden de Bi 40bin giderdi.sansın varmış ki ilaçla kalabilmissin. Serbülent hoca kanser tedavisinde tanı koyan bursada 3 drdan biri. Benim aslında ilk muayenem ona rahim ağzı kanserinden süphelenmemden dolayı idi. Kolposkopi yapabiliyor. Ve hatta ilk yaptığı şey kontrollerde kolposkopi yapmak rahim ağzı kanser taraması yapmak. Hepimizin atladığı bir şey. 6 düşük az değil benim de göründüğüm drlar çok fazla. Kimseyi kötülemiyorum haddime değil. Hepsi alanında prof doçent. Bana iyi gelen Dr başkasına kötü gelebilir. Ama konuşmalarda gözlerinde seni para kazancı olarak görmeleri hoşuma gitmiyor. İş direk tüpe bağlanıyor. Embriyoyu koy geç. Tüp bebek yapmış biri olarak diyorum bunu ki acıbademde Şahin bey de yapma gerek yok demişti. Ben ısrarla yaptırmak istiyorum dedim.
Aynı durum bende de var doktora inatla tüp bebek istiyorum dedim çok mu paranız var dedi bana gerek yok dediAslında doğal olacakken seni de tüpe çekmiş bakarsan ameliyat yapacakmış sonra tüp yapacakmış senden de Bi 40bin giderdi.sansın varmış ki ilaçla kalabilmissin. Serbülent hoca kanser tedavisinde tanı koyan bursada 3 drdan biri. Benim aslında ilk muayenem ona rahim ağzı kanserinden süphelenmemden dolayı idi. Kolposkopi yapabiliyor. Ve hatta ilk yaptığı şey kontrollerde kolposkopi yapmak rahim ağzı kanser taraması yapmak. Hepimizin atladığı bir şey. 6 düşük az değil benim de göründüğüm drlar çok fazla. Kimseyi kötülemiyorum haddime değil. Hepsi alanında prof doçent. Bana iyi gelen Dr başkasına kötü gelebilir. Ama konuşmalarda gözlerinde seni para kazancı olarak görmeleri hoşuma gitmiyor. İş direk tüpe bağlanıyor. Embriyoyu koy geç. Tüp bebek yapmış biri olarak diyorum bunu ki acıbademde Şahin bey de yapma gerek yok demişti. Ben ısrarla yaptırmak istiyorum dedim.
Gebelik??? Beta hcg yeni yükselecek olabilir...Ovulasyon testi yapmadıysanız 2 gün sonra tekrar kan verinKızlar merhaba bugün kan testi verdim adetimin 29.günü hastalanmadım normalde 29-30-31 bazen 32günde bir oluyorum çok nadir 35günü bulabliyor. hiç bi belirtimde yok şuan arada sancı giriyo ama adet sancısı gibi değil yaa. Progestronum 19.80 çıktı ama beta hcg 0.200. adet günüm geldi progestron neden bu kadar yüksek acaba ya
Yapmadım canım. Adetimin 8.günü doktora gittim 23mm çatlamak üzere olan yumurtan var dedi ilişki önerdi. Ama 20-21gün geçti nerdeyse üstünden. Ya da acaba o zaman değilde 1hafta sonra mı yumurtladım bilmiyorumki sonrasında gitmedimde doktoraGebelik??? Beta hcg yeni yükselecek olabilir...Ovulasyon testi yapmadıysanız 2 gün sonra tekrar kan verin
Bnde bı Dr onereyim Amasya'da özel muayenehane si var Dr Gülbin yildiran Instagram dan bakabilirsiniz bnmde 4. Gebeliğim.coraspin,kan sulandirici,proluton Depot,vitaminler,progestan ile şükür bu aylara kadar gelebildik..İnsallah bos birakmaz cok umutsuzum şu anda hic deneyesim yok cok bitigim
Allah dualarını kabul etsin inşallah sağlıklı huzurlu hamilelik geçirir tez vakitte kucağına alırsınCok yorgunum hepinizin desteğine hatta yardımina ihtiyacım var biraz uzun olucak ama beni benim gibi olanlar anlar daha çok ve ciddi anlamda benim gibi olan birine cok ihtiyacım var.. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 sene icinde 9 düsük yaşadım hepsinin hikayesi resmen birbirinden farklı anlatınca yok artık diyen doktorlar ben seninle ilgilenemem diyen doktorlar daha once boyle bi vaka gormedik diyen doktorlar ile dolu etrafım.. kime gidecek olsam önce para diyor kime anlatacak olsam bana doktorluğumu ögretiyorsun diyor.. yeri geliyor ki eşin bile anlamıyor kimseyi uzmemek adına icimde yaşıyorum bir çok şeyi ben üzülsem annem üzülür diye ağlayamıyorum bile..
Konuya nerden başlayacağım inanın kestiremiyorum ilk 3 düsük 6 haftalık kese etrafi kanama kalp atısı olmama nedeninile yapildı 4. Gebelik oncesi pihtilasma testleri genetik testler histereskopi sperm testleri hersey hersey yapildi.. 10 yıllık tip 1 diyabetliyim ve sekerim duzenlidir bilenler bilir hba1c degerim 6.0 .. pıhtılasma testinde cok onemli saymadıkları MHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı.. bi cok doktorda uzmanda prof da igneye gerek yok desede igne olmadan bebeklerimin kalbi calışmadı 4. Gebeligimde 0.4 oksapar ile devam ettim 8. Haftasnda kaybettim yavrumu 5. Ve 6. Gebeligimde 0.4 oksapar ve aspirin ile devam ederken kanamalarim oldu 7. Haftalarda igne dozunu arttirarak 0.6 ve 0.8 de kullandım fakat olmadi 8. Haftasnda bebegimi yine kaybettim 6. Gebelikten sonra rahim icerine histereskopibyapildi ve kist veya herhangi bi parca olabilecek bir sey alindi o sirada damarım kesilmis ve ic kanama gecirdim doktorum damara dikis atmis 7 gebeligi denedik ama sonuc aynıydı 8. Haftada kaybettik bunun uzerine daha farjli doktor arastirmalarina girdim ve 8. Gebelikte ilk defa 4. Aya kadar geldik ama hergün oyle kanamalarim oluyorduki anlam veremiyorduk 15 haftada bebegimi evde ellerime dusurdum ellerimde kaldı öylece oyle zorduki sonrasnda anladikki o kesinlen damar yuzunden kanama oluyormus iyi bir radyolog hoca sayesinde rahim ici anjio yapilarak kanama olan damar tikandı.. uygulanan son tedavimde 0m4 oksapar aspirin ve deltacortril vardi.. 7 ay sonra 9. Gebeligi denedik ve 5. Haftamda kanama ile kese dagildi ilaclar birakildi ve kese toparladi kalp atisi basladı tabii biz demekki igne veya aspirin fazla geliyor diyerek herseyi kestik sadece bagisik icin deltacortril kullaniyorduk birde covid nedeni ile igne bile bulamadım.. ama bebegim cok iyi toparlamisken 8. Haftasnda onuda kaybettim.. ve artik gücüm bitti yalvarirım bana bi ornek gosterin en son doktorum profosör o bile bu kadar hasta gordüm senin gibisini gormedim dedi ben tükendim bi daha deneyecek gucum kalmadı allaha cok sukür hamilelik icin sorun yasamadım ama bi tanesini kucağıma alamadım... Subyan icinde muska yaptirdim yani akıla ne geliyosa dualarda yazdirdım rabbimden hergece istedimde olmuyor nolur bi yol gösterin bana
O zaman yumurtlamadiysaniz olabilir çünkü bu değerler gebelikte oluyor benim bildiğim...Yapmadım canım. Adetimin 8.günü doktora gittim 23mm çatlamak üzere olan yumurtan var dedi ilişki önerdi. Ama 20-21gün geçti nerdeyse üstünden. Ya da acaba o zaman değilde 1hafta sonra mı yumurtladım bilmiyorumki sonrasında gitmedimde doktora
Dr NURDAN YAZICI Istanbul SultanbeyliAllah dualarını kabul etsin inşallah sağlıklı huzurlu hamilelik geçirir tez vakitte kucağına alırsın
Benim gittiğim bi doktor var özel istersen önereyim çok iyi bi doktor adını istersen vereyim internetden araştır bir çok konuda uzman senin bu derdine belki Allah vesile kılar bu doktoru giden herkes çok memnun bende tavsiye üzerine gittim çok ilgili h