Hamile kalmak ile ilgili doktorlar cok sey yapiyor yani açıkcası ankara da bi doktor varmıs sinan beksac diye bu pihtilasma falan ile ilgili de yorumlar degerlendirmeler yapiyormus fakat doktor su an calismiyor sanirim onun gibi birini bulmam lazim soylediginiz doktorda yaşlı ise tecrubesi daha cok olabilir denenebilir ya bilemiyorum oyle cok karisikki durumumBence bir kaç ay dinlenip birde bu doktoru deneyin derim . Dr adi Ali acar gelecek olduğunuzda adres vs yardimci olurum sabah erken saatde gidilip sıraya girilip öyle randevu alıp gidiyorsunz ne zamana randevu verirse öyle geliyorsunz ücret nekdr alıyor onu tam blmyorum özel kendine ait muanehanesi var cnku hastanede degl baya bilindik doktor nette falanda araştırın isterseniz seneler önce annemn benden sonra ikinci çocuğu olmams ve ona gttktn 4 5 ay içinde hamile kalms kardeşime annem .annem 47 yaşında doktor yaşlı zaten ama alannda çok iyi ankaradan bir arkadasmda bu doktora gelip sebeplenmsdi .tabii herkesde olmayablr birazda rabbim blir ama işte herşeyi deniyoruz bende bu ay ovulasyon son kez deneyip yine olmazsa ali acardan randevu alcam artk doktor korkum çok benim ama artk yapcak birşey yok
Evet kanama ve kalbinin durması ile ilgili peoblem var... cok sukur hamile kalmak degil de o gebeligi surdürebilmek biraz daha etken olabilecek bi adim lazım banaBirde sorusturalm sizin durumunuza bakıyormu o alandada cnku sizde hamile kalamama gbi bir sorun yok kanamalr nerden bilinmiyor vs sanrm onlara bakiyormu onu arastiralm olmazsa
Haklisin ama riskli gebelklere falanda bakıyor dye biliyorum yine arastirirz buraya arama motoruna ali acar yazın 2019 da falan başlıklar açılmış okudum siz de bir bakın istersenz.Hamile kalmak ile ilgili doktorlar cok sey yapiyor yani açıkcası ankara da bi doktor varmıs sinan beksac diye bu pihtilasma falan ile ilgili de yorumlar degerlendirmeler yapiyormus fakat doktor su an calismiyor sanirim onun gibi birini bulmam lazim soylediginiz doktorda yaşlı ise tecrubesi daha cok olabilir denenebilir ya bilemiyorum oyle cok karisikki durumum
Bakayım cok sagolun bi deneyelim hersey olabilir heryerde sifa ariyoruzHaklisin ama riskli gebelklere falanda bakıyor dye biliyorum yine arastirirz buraya arama motoruna ali acar yazın 2019 da falan başlıklar açılmış okudum siz de bir bakın istersenz.
Haklisin canım bunları gideceğin doktorla degedlendrme yapılmalı insallh ben vesile olmak çok isterm sizde insallh şifa bulursunuz araştırın biraz yardmci olcagm başka konular olursa yazın lütfen gelecek olursanizda yazın yardimci olurum insallhEvet kanama ve kalbinin durması ile ilgili peoblem var... cok sukur hamile kalmak degil de o gebeligi surdürebilmek biraz daha etken olabilecek bi adim lazım bana
Tabiki ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne birden başlığınız rast geldi ve yazdm belki rabbim çok arttı önüne ve size bir vesile olcak şifa olcak rabbim blir cok-da sevinrm bu duruma insallh umudunu lütfen kaybetme herzaman destek olablrmBakayım cok sagolun bi deneyelim hersey olabilir heryerde sifa ariyoruz
Allah razı olsun cok sagolun iletisime gecerim sizinle izlemeye aliyorumHaklisin canım bunları gideceğin doktorla degedlendrme yapılmalı insallh ben vesile olmak çok isterm sizde insallh şifa bulursunuz araştırın biraz yardmci olcagm başka konular olursa yazın lütfen gelecek olursanizda yazın yardimci olurum insallh
Tabiki herzaman nedmk allah sizdende razı olsunAllah razı olsun cok sagolun iletisime gecerim sizinle izlemeye aliyorum
Herkeste bu durum çok farklı.bence sakın kullanma gibi bi yorum yapmayın.mesela benimde 3 tane gende sıkıntı var coraspin ve günde iki iğne ancak yetiyor.Bunu yaptırdığım antifaktör testleriyle biliyorum.Bence konu sahibinin kürtajlarında sıkıntı olmuş damarı kesilmiş kullandığı kan sulandırıcılarda onun aktifleşmesine yol açmış bence.hatta yine burada da okumuştum bir arkadaşın kürtajında damarını kesmişler 20 gün sonra çok fazla kanama yaşamış tekrar ordaki kanamayı görmeyip kürtaj yapılmış en sonunda renkli dopler ile bakılınca görülmüş bence öyle birşey.corasprin sakın kullanma. benım eşimle kan uyusmazlığı ve 3 genim mthfr 2 si ve beta fibronojen heterozigot. banada doktor vermedi birini öyle kaybettim. bana 0.4 yetti. corasprın dırek midede ve rahimde kanama alanı yapıyo. yasadım ve dırek corasprini kestım. iğneler kanama alanı yapmıyor.
tabiki farklı ama ben ıkı gebeliktede kullandım kan sulandırıcıyla beraber ve ikisinde de kanama alanı olustu. tabi bünyeler farklı ama hematolojiden destek almalıHerkeste bu durum çok farklı.bence sakın kullanma gibi bi yorum yapmayın.mesela benimde 3 tane gende sıkıntı var coraspin ve günde iki iğne ancak yetiyor.Bunu yaptırdığım antifaktör testleriyle biliyorum.Bence konu sahibinin kürtajlarında sıkıntı olmuş damarı kesilmiş kullandığı kan sulandırıcılarda onun aktifleşmesine yol açmış bence.hatta yine burada da okumuştum bir arkadaşın kürtajında damarını kesmişler 20 gün sonra çok fazla kanama yaşamış tekrar ordaki kanamayı görmeyip kürtaj yapılmış en sonunda renkli dopler ile bakılınca görülmüş bence öyle birşey.
Kesinlikle hematologlar ve iyi bir perinatolog bu işi çözer inşallah.zaten artık vücuda yeterli mi dozlar yoksa yetersiz mi diye testler de yapılıyor.ben konu sahibinde rahim ağzı yetmezliği olduğunu bile düşünüyorum çünkü bebek kolayca eline gelmiş.ben 3 gün boyunca suni sancı aldım rahime balon bile takıldı 21haftalık yavrumu normal doğuramadım sezaryen olmak zorunda kaldım.inşallah hepimiz çocuk sahibi kalırız bir gün.sizin de çocuklarınızı allah size bağışlasıntabiki farklı ama ben ıkı gebeliktede kullandım kan sulandırıcıyla beraber ve ikisinde de kanama alanı olustu. tabi bünyeler farklı ama hematolojiden destek almalı
Umarim olur allah razi olsun rabbim isyediginiz herseyi hakkinizda hayirli eylesin insallahhhTabiki ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne birden başlığınız rast geldi ve yazdm belki rabbim çok arttı önüne ve size bir vesile olcak şifa olcak rabbim blir cok-da sevinrm bu duruma insallh umudunu lütfen kaybetme herzaman destek olablrm
Doktor ne dedi bu duruma peki ben sordugumda biz o aspirini igneyi sende pohtilasma egilimi fazla oldugundan degil bebek rahme yerlessin diye veriyoruz diyo kanitlanmis bir cok bilimsel testi var diyorlar anlamiyorum ki bunu soyleyende prof ama bana senin gibi hasta gormedim diyende prof bugun rahim icini bi doktora gosterip video cektik kanama var diye bana attigi mesaj senin meshur rahmin hemen buraya gel sakın birseye elletme... Yani oyle cok bittim ki nereye kosucam yoruldum anlatamammcorasprin sakın kullanma. benım eşimle kan uyusmazlığı ve 3 genim mthfr 2 si ve beta fibronojen heterozigot. banada doktor vermedi birini öyle kaybettim. bana 0.4 yetti. corasprın dırek midede ve rahimde kanama alanı yapıyo. yasadım ve dırek corasprini kestım. iğneler kanama alanı yapmıyor.
Hematolojiden nası bi destek alsam koru hastanesindeki hematolog prof aynur hanım gebelerle cok isin icinde degiliz ama falan deyip salladı biraz beni iyi niyetli bi kadın aslinda ama pek bisi soylemedi şöyle yaptınmı boyle yaptinmi falan diye sormadi ben anlattim cokda oralı oadi acikcasibak bana aydının en iyi perinatologu alper tanrıverdı dediki kan sulandırıcıyı bırak. asagıladı bu kadar ilaç kullanıyosun kilolusun. kim sana dedi kan sulandırıcı kullan dıye. türkiyenin en iyi doktorlarından aret kamar deyince iyice sinir oldu falan. ben bırakmadım. iyikide bırakmamısım . sezeryandan 23/14 tansıyonla cıktım ve allaha şükür pıhtı falan atmadı. onu dinlesem belkı hayatta değildim yada felçtim.
ama sana tavsiye corasprin kullanma. iğnede 0.4 yada 0.6 ama hematolojiye mutlaka danış.
Hayır hiç bilmiyorum hatta ilk defa duydumDoktorunuza stereoid i sordunuz mu hic vucut anlasilan istemiyor gibi yukselirken dusuyor
Bazen doktora yapilan yonlendirmeler iyi oluyor akillarina mı gelmiyor umursamiyorlarmı anlamiyorum sorun lutfenHayır hiç bilmiyorum hatta ilk defa duydum