Beni ağlatan Dr hüngür hüngür umutsuz vakasın diyen Dr. Benden 40 bin lira isteyen dr.Bence uzun bi süre ara verip toparlanmaniz lazım.. Sonrasında sıkıntı neyse baska doktorlara giderek çözmek Lazim. Yazdim tekrar yazıyorum bursa doç Dr Mehmet aral atalay a mutlaka gitmelisiniz. Daha once düşüğu olup sağlıkla kucağına alan bi suru hastası var.
Allahım kucağınıza da almayı nasip etsin.peki sizdeki sorun neydi canımSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben de 6 düşük yaşadım 7.gebeliğim rabbim nasip etti 27.haftama giricem yarın.
Tüp bebek bile yaptım düştü. Tonlarca para yatırdım. En son bir Dr a gittim eşim çok ısrar etti. Tüp bebek merkezi Dr u. Bana ısrarla sana tüp yapmıcam dedi. Aşılama yapıcam dedi.
1 ay inofolic combi kullandım.
2.ay decavit e geçtim {inofolic pahalı geldi}
Göbekten gonalf ile yumurta büyüttük
Eşim tam 8 gün cinsel perhiz yaptı alkol sigara ağzına sürmedi. Sadece Aşılama oldum ilişki hiç olmadı.
Her gün 1 bardak havuç suyu içtim.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Allah yüzünü güldürsün inşallah vazgeçme pes etme.
Bana bir Dr umutsuz vakasın sen dedi 40 bin para istedi onun da olacağı malum dedi. Ağlayarak çıktığımı biliyorum odasından.
Allah bizlere sabır versin.ben amniyosentez mikroarrey ve otopsi bile yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.Bende bir ay önce bende 5aylık bebegimi kaybettim kaninda birşey çIkmadı bakalım patolojide birşey çıkacak mi bilmiyorum
Yaptiricam zaten daha onceki kanama oyle bulundu bunada bakilacakCanım iyi bir radyolog bul ve renkli dopler ile rahim içine baktır.
Kimdi gittiginiz doktor ben ordan oraya suruklenmeltende yoruldum hoc bir sey yok elde hepsi birsey dneiyor siz8nkiler neden dusuyordu yada neden kalbi duruyordu neler kullandinizSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben de 6 düşük yaşadım 7.gebeliğim rabbim nasip etti 27.haftama giricem yarın.
Tüp bebek bile yaptım düştü. Tonlarca para yatırdım. En son bir Dr a gittim eşim çok ısrar etti. Tüp bebek merkezi Dr u. Bana ısrarla sana tüp yapmıcam dedi. Aşılama yapıcam dedi.
1 ay inofolic combi kullandım.
2.ay decavit e geçtim {inofolic pahalı geldi}
Göbekten gonalf ile yumurta büyüttük
Eşim tam 8 gün cinsel perhiz yaptı alkol sigara ağzına sürmedi. Sadece Aşılama oldum ilişki hiç olmadı.
Her gün 1 bardak havuç suyu içtim.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Allah yüzünü güldürsün inşallah vazgeçme pes etme.
Bana bir Dr umutsuz vakasın sen dedi 40 bin para istedi onun da olacağı malum dedi. Ağlayarak çıktığımı biliyorum odasından.
Aynen öyle ben bursada serbülent orhaner e gittim. Kan sulandırıcı iğneler de kullandım düştü kalbi durdu dış gebelik oldu eksik kromozom oldu. Oldu da oldu. Bunda sadece corasprin kullandım. Hiç birşeye gerek yok dedi Dr sağlıklı yumurta sağlıklı sperm buluşturucaz dedi. Beni vitaminlerle destekledi 2 ay eşimi de 1 hafta perhizle spermi güçlendirdi. Ve oldu çok şükür.Kimdi gittiginiz doktor ben ordan oraya suruklenmeltende yoruldum hoc bir sey yok elde hepsi birsey dneiyor siz8nkiler neden dusuyordu yada neden kalbi duruyordu neler kullandiniz
Amin inşallah sorun yok diyip gönderilenlerdenim bende aslında üstümde bildiğin deney yapacaklardı tonlarca para alıp prpler pgdler kortizonlar sansım varmış ki bu dr u buldum. Çok şükür Bi kızım olacakAllahım kucağınıza da almayı nasip etsin.peki sizdeki sorun neydi canım
Bursa yakın.. bi doktor daha soylediler bursa da aslinda gelmisken ikisinide ziyaret edip konusabiliriz ben gercekten cok yoruldum hic gucum kalmadi benimde esiminde ben denemek istesem esim sana birsey olacak diye korkuyorum diyo o yuzden deneyerek deney yapacak doktor istemiyorum korkuyorumAynen öyle ben bursada serbülent orhaner e gittim. Kan sulandırıcı iğneler de kullandım düştü kalbi durdu dış gebelik oldu eksik kromozom oldu. Oldu da oldu. Bunda sadece corasprin kullandım. Hiç birşeye gerek yok dedi Dr sağlıklı yumurta sağlıklı sperm buluşturucaz dedi. Beni vitaminlerle destekledi 2 ay eşimi de 1 hafta perhizle spermi güçlendirdi. Ve oldu çok şükür.
virüs zamanı olmasa ailenin yanına git derdim kafan dağılırdıOnalrda ilac verir yollarlar diye gitmedim halada gidip anlatip gecsin diye gitmiyorum gecmiyor bu direnmekteki gücün acısı yorgunluk vaz gecis var zamana birakicam dua edin nolur
İnan ki her dusük sonrası dediklerini yaptım asla umitsiz degildim ve bu kadar umutsuz olacagimi düsunmezdim.. ama her tedavide farkli bi umut besledim bu sondu yani sonmus dayanamiyorumvirüs zamanı olmasa ailenin yanına git derdim kafan dağılırdıdualarım seninle başka şeylerle meşgul ol mesela telefona sevdiğin oyunları yükle ,sevdiğin dizileri izle ,elişi yap yada kocanla gez dolaş kafan dağılır iyi gelir bende yeni düşük yaptım betamın sıfırlanmasını bekliyorum bi yandanda karnımda acı var iki büklüm duruyom .Ama ümitsizliğe kapılmadım çok şükür ,Allah a sığındım ne gelirse Allah tan Sende Allah a sığın
Keşke elimden gelen bişey olsa ama duadan başka bişey gelmiyor elimdenİnan ki her dusük sonrası dediklerini yaptım asla umitsiz degildim ve bu kadar umutsuz olacagimi düsunmezdim.. ama her tedavide farkli bi umut besledim bu sondu yani sonmus dayanamiyorum
Rabbim insallah saglicakla nasip eder isteyen herkese anne olmayi hak eden herkese anneligi hakkiyla yapabileceklere nasip etsin rabbim kucucuk sabilerin gunahtan bi haber yavrulara acı da cektirmesin rabbim insallah nasip eder kucaginizi doldururKeşke elimden gelen bişey olsa ama duadan başka bişey gelmiyor elimdenbir kere 4444 salavat ı tefriciye çeksen bedenen şifa bulup sağlıklı bir evlat adına niyet alsan Rabbim kimseyi boş çevirmez inşallah muharrem ayındayız bol bol dua et herkesin imtihanı farklı farklı bende çok zor bir süreçten geçtim nişanlıyken nişanım bozulsun diye uğraşanlar çok oldu ama çok şükür mutlu huzurlu bir yuvam var bide bebişim olsa daha mutlu olcaz inşallah
amin inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun ikiz üçüz dördüzRabbim insallah saglicakla nasip eder isteyen herkese anne olmayi hak eden herkese anneligi hakkiyla yapabileceklere nasip etsin rabbim kucucuk sabilerin gunahtan bi haber yavrulara acı da cektirmesin rabbim insallah nasip eder kucaginizi doldurur
Ilk kez kötü bi yorum duydum hakkinda. Anlatır mısınız nasıl oldu? 40 bin lira derken ameliyat için mi? Ayrıca ben tüp bebek icin gitmiştim o sıra verdiği ilac vesilesiyle hamile kaldım bana da ameliyat sonrasi tüp bebek demişti yani bunda kötü bişey görmedim benBeni ağlatan Dr hüngür hüngür umutsuz vakasın diyen Dr. Benden 40 bin lira isteyen dr.
Herkesin düşüncesi farklı işte bende serbulent hocaya gittim hayatimda boyle kotu alttan muayene görmedim bana kistini alicaz patolojiye yollucam kanser olabilirsin dedi her doktorun anladığı çikolata kistinin çeşidini anlamadi. ALLAHTAN ben bu zamana kadar cok doktora gitmiştim biliyodum kistimiAynen öyle ben bursada serbülent orhaner e gittim. Kan sulandırıcı iğneler de kullandım düştü kalbi durdu dış gebelik oldu eksik kromozom oldu. Oldu da oldu. Bunda sadece corasprin kullandım. Hiç birşeye gerek yok dedi Dr sağlıklı yumurta sağlıklı sperm buluşturucaz dedi. Beni vitaminlerle destekledi 2 ay eşimi de 1 hafta perhizle spermi güçlendirdi. Ve oldu çok şükür.
Rabbim yardimciniz olsun ins bnmde 4 kaybim var rabbim ins kucagimizi bos birakmasinHersey bakildi hic bir sorun yok rahimnicindeki kanama dısında nedeni belli degiligne ilac kullanmasamm kalbi duruyor kullansam kanama artiyor aspirin ve igne yapmaz diyorlar ama burda bi cok kisi aspirin kullanmamis kanamayi arttiriyor diye bilemiyorum su an deneyecek gucum yok 10. Seferi kaldiramam gibi geliyor
Amin inşallah yaaaaRabbim yardimciniz olsun ins bnmde 4 kaybim var rabbim ins kucagimizi bos birakmasin
Bu ay doktoragittim burda tup bebek doktoruna dusuklerim sebebini arastirsin diye normla doktor lar arastirmiyor gecistiriuorlar butun testelerim yapildi hersey normal cikti ve kromozom analizi istedi sonucun cikmasini bekliyorum birde amh testi verdim oda 3 cikmisAmin inşallah yaaaaŞu anda gebelik için uğraşıyor musunuz? Benim de 2 kaybım var
Rabbim ins kucaklarimiz bos birakmaz bizimde sinavimiz bu galibaAmin inşallah yaaaaŞu anda gebelik için uğraşıyor musunuz? Benim de 2 kaybım var