Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gercekten gücüm kalmadı bir daha aynı acıyı yasayabilecegimi gercekten dusunemiyorum cok kotu durumdayim bagira bagıra aglamak geliyor icimden ama yapamiyorum simdi d9ktordan geldik kanamam vardi nerden geldigi belli bile degil rahmin icinde parca parca kanamalar mevcut tükendim hic ama hiic asla ufacık bi umudum kalmadı dayanamıyorum

Bugünler de geçecek canım Allah sana o sabrı gücü de verecek, gelecek olan bebeğin için Pes etmeyeceğiz asla

Bugünler de geçecek canım Allah sana o sabrı gücü de verecek, gelecek olan bebeğin için Pes etmeyeceğiz asla
Cok istedim cok aşırı istedim rabbim isteyince vermiyor demekki icim yana yana istedim vasgecmek baska birsey gwlmiyor su an elimden gercektem cok kotu hissediyorum kendimi hic gecmeyecek bi yara gibi şuan ruhum

Lütfen öyle söyleme sadece dua et rabbime şükret sen yinede derdi veren rabbm dermanida verir elbet benimde duamdasnz insallh herşey güzel olcak allah büyük

Lütfen öyle söyleme sadece dua et rabbime şükret sen yinede derdi veren rabbm dermanida verir elbet benimde duamdasnz insallh herşey güzel olcak allah büyük
Allah büyük ama hani derlerya bi parca bal caldin agzıma gerisi yok.. benimde o hesap 3 senedir o balın tadına varamadım benim gercekten direnecek gucum kalmadı 10. Yu kaldıramam bende cok istiyorum hala deli gibinistiyorum cıldırırcasına istiyorum ama kimsenin karsisina dikilip niye vermiyosun diye hesap soramiyorum rabbime dualar ediyorum yalvariyorum ama nasip etmiyo iste etmiyo vardir elbet bildigi ama denemeye korkuyorum

Çok üzüldüm Rabbim size saglikli hayırlı bir evlat nasip etsin ama önce lütfen biraz ara verin rahatlayın bebek fikrine bir süre ara verin

Cok istedim cok aşırı istedim rabbim isteyince vermiyor demekki icim yana yana istedim vasgecmek baska birsey gwlmiyor su an elimden gercektem cok kotu hissediyorum kendimi hic gecmeyecek bi yara gibi şuan ruhum
Sadece biraz zamana ihtiyacın var....Benim acım seninkinin yanında bir hiç ama az da olsa anlıyorum içindeki yangını...Sadece zaman....Yine o gücü kendinde bulacaksın zamanı geldiğinde

Haklisin çok haklısın bence biraz dinlenmeye çekil gerekirse y ay 1 yıl hem sen hem vücudun dusunmemeye çalış sonra sırf gebelk denemek adına değil bnu dusunerek yapma yani bi bakarsn ansizin ozamn olir ve busefer tutunur insallh rabbm nelere kadiir

Ttunmasinda hic sorun yok sadece rahim ici Kanama ve bebehin kalbinin durmasini cozemiyoruz ki bi cozsek onu tutunmasi guzel anlayamiyorum neden oluyor

Vo Çok Çok geçmiş olsun öncelikle insallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur.bende biraz size benzer durumdayim ama benim bir oglum var evliliğinin 3.ayında hamile kaldım şükür doğdu ve daha sonnra korunmayı bıraktık yaklaşık 6 yıldır sürekli tedavi ile kalıyorum ve beta hcg çok düşük cikiyor ve ilerlemiyor böylece 3 düşük gerçekleşti son düşüyüm beta hcg değerim 8 di ve o da düştü. Ocak da tüp bebek yaptim ve o da düştü.bu ay adet olacağım günde kahverengi leke başladı 3 gün sürünce gittim ve test yaptim değer 15 cıktı yine düşük.ve bende geceleri uykumda korkuyorum ayrıca genetik test yaptim henüz çıkmadı onun dışında görünen bir sorunum yok.benim de hikayem bu ve uzun oldu hepimizin rabbim yardımcısı olsun nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama çok iyi bir doktor arayışına girmeniz iyi olacak rabbim gönlümuze göre versin.

Doktorunuza stereoid i sordunuz mu hic vucut anlasilan istemiyor gibi yukselirken dusuyor

Konya ya gelebilme gözükebilme imkanınız olursa birde onu deneyim dersenz çok iyi bir doktor önerebilirim ama çok dolu ve geç randevu verir ayrıca sabah erken vakitte gidip kapıda bekleyerek randevu alınıyor falan. Sonrası bir süreç zaten denerim dersenz eğer isim vereblrm belkıde duyup geldiniz bilmiyorum ama aklıma geldi şuan

Hayir konyada hic doktora gitmedim ama gelebilirim tabii

Hayir konyada hic doktora gitmedim ama gelebilirim tabii
Bence bir kaç ay dinlenip birde bu doktoru deneyin derim . Dr adi Ali acar gelecek olduğunuzda adres vs yardimci olurum sabah erken saatde gidilip sıraya girilip öyle randevu alıp gidiyorsunz ne zamana randevu verirse öyle geliyorsunz ücret nekdr alıyor onu tam blmyorum özel kendine ait muanehanesi var cnku hastanede degl baya bilindik doktor nette falanda araştırın isterseniz seneler önce annemn benden sonra ikinci çocuğu olmams ve ona gttktn 4 5 ay içinde hamile kalms kardeşime annem .annem 47 yaşında doktor yaşlı zaten ama alannda çok iyi ankaradan bir arkadasmda bu doktora gelip sebeplenmsdi .tabii herkesde olmayablr birazda rabbim blir ama işte herşeyi deniyoruz bende bu ay ovulasyon son kez deneyip yine olmazsa ali acardan randevu alcam artk doktor korkum çok benim ama artk yapcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…