Yok canım bana kimse o ilacı vermedi boş gebelik kimyasal olunca belki önermiyolardır bilmiyorum benek oluşmuyo çünkü bende hiç yabu yabi suan hamileyim cuma netleşicekBide kalp atımı olmayana vucut bebegiistemiyorda olabilir diyorlar bagisiklik sistemi redediyormus deltacortril i denedinizmi gebelik sirasnda
Siz cuma doktorunuza bunu bi soyleyin kimyasala kalbi atmayana veriyorlar bu ilaci surekli dusun yapanlara devamli kullaniyorlar bi soyleyin ben onilacla 15 haftaya kadar gitmistim ilk defa gitti o haftalara kadar belki dusmez dururdu ama asirı kanamam vardı yani siz bi fikir edininYok canım bana kimse o ilacı vermedi boş gebelik kimyasal olunca belki önermiyolardır bilmiyorum benek oluşmuyo çünkü bende hiç yabu yabi suan hamileyim cuma netleşicek
Allah razı olsun deneyelim umarım ilgili cıkar cunku gelip muayene ucreti odemeden kimseyle konusmuyor bi coguÇok geçmiş olsun.. Antalya'dan prof.dr. Selahattin Kumru yu araştırır mısın? Önceliği asla para değil ve riskli konularda çok iyi. Telefon, mail ya da doktora sorulan sitelerden bile durumunu yazsan yol haritası çizersiniz. Çok uzak şehirlerden bile hastası var.. Şifa olur umarım..
Aşırı kanamam vardı normalde ve o gun hic kanama olmadi hepsi iceride birikmis karnim nerdeyse 6 aylik hamile gibi sisti gece cok agrim vardı sonra koca koca elim kadar pihtilar dusmeye basladı bende bebek gelmesn diye elimle aliyordum gelen parcalari ennson rahatladm bitti dedigimde kasiklarm yandı ve bi sanciyla tuvalete kostum bebegim geldi ellerime kordonuyla elleri ayaklariyla oyle guzel bi erkek bebektiki rabbim kimseye yasatmasn cok zor hala surekli aklima gelir cok zorEllerine nasıl düşürdün bebeğini nasıl oldu ki öyle ya
ay okurken içim acıdı benim yarabbim tez zamanda inşallah sana sağlıklıcakla bir bebek nasip eder inşallah çok zor şeyler yaşamaşsın gerçekten
Aşırı kanamam vardı normalde ve o gun hic kanama olmadi hepsi iceride birikmis karnim nerdeyse 6 aylik hamile gibi sisti gece cok agrim vardı sonra koca koca elim kadar pihtilar dusmeye basladı bende bebek gelmesn diye elimle aliyordum gelen parcalari ennson rahatladm bitti dedigimde kasiklarm yandı ve bi sanciyla tuvalete kostum bebegim geldi ellerime kordonuyla elleri ayaklariyla oyle guzel bi erkek bebektiki rabbim kimseye yasatmasn cok zor hala surekli aklima gelir cok zor
Canım öteki ay tüp bebeğe başıcaz zaman kaybetmemek için. Ona söylerim normal kadın doğumculad cok anlamıyoSiz cuma doktorunuza bunu bi soyleyin kimyasala kalbi atmayana veriyorlar bu ilaci surekli dusun yapanlara devamli kullaniyorlar bi soyleyin ben onilacla 15 haftaya kadar gitmistim ilk defa gitti o haftalara kadar belki dusmez dururdu ama asirı kanamam vardı yani siz bi fikir edinin
Dua edin nolur bi mucizeye ihtiyacım var gercekten bu işi cozebilecek ciddi anlamda isini seven doktorlara ihtiyacım var rabbimden benim icin sizde isteyin nolur yalvaririmmmYazacak bişi bulamadım inan tüylerim diken diken oldu. İlk defa böyle bir durum duydum çünkü.. Çok üzücü.
Evet normal kadin dogumcular cok anlamiyorlar baslamadn soyle mutlaka en azindan ugrasların bosa cikmasn rabbim istedigini nasip etsinCanım öteki ay tüp bebeğe başıcaz zaman kaybetmemek için. Ona söylerim normal kadın doğumculad cok anlamıyo
Canım Allah büyük. İnan bu kadar zor şeyler yaşamışsın ki ardından illa ki güzel şeyler yaşatçaktır sana. Dua ederim sana tabi ki.. Yazılarından okuduğum kadarıyla çok güçlü bir kadınsın. Maşallah sana.. Herşeye rağmen güçlüsün. Bak en azından hamile kalabiliyorsun bu da iyi bişi. İnşallah iyi bir doktor bulup bunun altındaki sebeble ve iyi bir tedaviyle inşallah sağlıcakla bi çocuk sahibi olursun.. İnanıyorum ki olcaktır da. Sakın yılma üzme kendini böyle güçlü kal.. Burdan arkadaşların tavsiye ettiği doktorlara bir görün bakalım. Herşeyin Hayırlısı en güzeli senin olsun inşallahDua edin nolur bi mucizeye ihtiyacım var gercekten bu işi cozebilecek ciddi anlamda isini seven doktorlara ihtiyacım var rabbimden benim icin sizde isteyin nolur yalvaririmmm
Allah razı olsun simdiye kadar kendimde gücü hissediyordum son yaptığım dusuk nerdese tüm umudumu kırdı denemeye bile korkuyorum şu durumda umarim care olacak bi doktor cıkar o kadar öneri arasından sagolunCanım Allah büyük. İnan bu kadar zor şeyler yaşamışsın ki ardından illa ki güzel şeyler yaşatçaktır sana. Dua ederim sana tabi ki.. Yazılarından okuduğum kadarıyla çok güçlü bir kadınsın. Maşallah sana.. Herşeye rağmen güçlüsün. Bak en azından hamile kalabiliyorsun bu da iyi bişi. İnşallah iyi bir doktor bulup bunun altındaki sebeble ve iyi bir tedaviyle inşallah sağlıcakla bi çocuk sahibi olursun.. İnanıyorum ki olcaktır da. Sakın yılma üzme kendini böyle güçlü kal.. Burdan arkadaşların tavsiye ettiği doktorlara bir görün bakalım. Herşeyin Hayırlısı en güzeli senin olsun inşallah
İnşallah canım. Tüm iyi dileklerim ve duam seninle.Allah razı olsun simdiye kadar kendimde gücü hissediyordum son yaptığım dusuk nerdese tüm umudumu kırdı denemeye bile korkuyorum şu durumda umarim care olacak bi doktor cıkar o kadar öneri arasından sagolun
Rabbim saglicakla nasip etsin evladınızı size allah razi olsunİnşallah canım. Tüm iyi dileklerim ve duam seninle.
Allah sizden de razı olsun inşallah sağolunRabbim saglicakla nasip etsin evladınızı size allah razi olsun
Ayyyy canım Allah yaşatmasın son olsun inşallahaynen canım... ikinci gebeliğimde beta hcg iki katı artmadı o zaman 5 6 haftalıktı bütün doktorlar düşecek dedi.. ama düşmedi ve 15. haftaya kadar geldi ve kalbi durdu.. normal doğumla doğurdum ölü bebeğimi.. allahım bir daha yaşatmasın inşallah...
Çok zor Rabbim tekrar yasatmasınO erken dogumu 15. Haftadayken ben evde ellerime yaptım oyle zorduki anlatamammm elime geldi
Çağrı Gülümser - Kadın hastalıkları ve doğum, Ankara kendi sitesinde detaylı bilgiler var randovide alınıyorCagri beyin musyene ucreti nekadar bideyeri nerde acaba 0850li no cikiyor muayenehaneyi aramak isteyince
inşallah canım... inşallah 2. bebeğimide kaybettimAyyyy canım Allah yaşatmasın son olsun inşallah
biz seninle o dönem hamileydik benim de boş gebelik oldu malesef bende iki kez kürtaj oldum boş gebelikteninşallah canım... inşallah 2. bebeğimide kaybettim
Çok üzüldüm nekadar zor bir süreç ama nekadar güçlüsünüz .tavsiyem şu olabilir ne olursa olsun pes etmeyin ve asla isyan etmeyin rabbimin gücüne gider dua herşeyin devası rabbim size şifa versin hayırlı zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasib etsin insallh herseyde bir hayır olduğuna inanırım bazen şer sandiklarimizda bile ne gelirse rabbimden vardır bir bildiği elbet çok yıpratıcı süreçler ama rabbim hepimizi birseylerle sınıyor demekki okdr güçlüsünüz ko sınavınz zor rabbim bu yaşadıklarınızı insallh bir gün sağlıkla evladinizi kucağınıza almanızı nasb ederek mükâfatlandirirCok yorgunum hepinizin desteğine hatta yardımina ihtiyacım var biraz uzun olucak ama beni benim gibi olanlar anlar daha çok ve ciddi anlamda benim gibi olan birine cok ihtiyacım var.. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 sene icinde 9 düsük yaşadım hepsinin hikayesi resmen birbirinden farklı anlatınca yok artık diyen doktorlar ben seninle ilgilenemem diyen doktorlar daha once boyle bi vaka gormedik diyen doktorlar ile dolu etrafım.. kime gidecek olsam önce para diyor kime anlatacak olsam bana doktorluğumu ögretiyorsun diyor.. yeri geliyor ki eşin bile anlamıyor kimseyi uzmemek adına icimde yaşıyorum bir çok şeyi ben üzülsem annem üzülür diye ağlayamıyorum bile..
Konuya nerden başlayacağım inanın kestiremiyorum ilk 3 düsük 6 haftalık kese etrafi kanama kalp atısı olmama nedeninile yapildı 4. Gebelik oncesi pihtilasma testleri genetik testler histereskopi sperm testleri hersey hersey yapildi.. 10 yıllık tip 1 diyabetliyim ve sekerim duzenlidir bilenler bilir hba1c degerim 6.0 .. pıhtılasma testinde cok onemli saymadıkları MHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı.. bi cok doktorda uzmanda prof da igneye gerek yok desede igne olmadan bebeklerimin kalbi calışmadı 4. Gebeligimde 0.4 oksapar ile devam ettim 8. Haftasnda kaybettim yavrumu 5. Ve 6. Gebeligimde 0.4 oksapar ve aspirin ile devam ederken kanamalarim oldu 7. Haftalarda igne dozunu arttirarak 0.6 ve 0.8 de kullandım fakat olmadi 8. Haftasnda bebegimi yine kaybettim 6. Gebelikten sonra rahim icerine histereskopibyapildi ve kist veya herhangi bi parca olabilecek bir sey alindi o sirada damarım kesilmis ve ic kanama gecirdim doktorum damara dikis atmis 7 gebeligi denedik ama sonuc aynıydı 8. Haftada kaybettik bunun uzerine daha farjli doktor arastirmalarina girdim ve 8. Gebelikte ilk defa 4. Aya kadar geldik ama hergün oyle kanamalarim oluyorduki anlam veremiyorduk 15 haftada bebegimi evde ellerime dusurdum ellerimde kaldı öylece oyle zorduki sonrasnda anladikki o kesinlen damar yuzunden kanama oluyormus iyi bir radyolog hoca sayesinde rahim ici anjio yapilarak kanama olan damar tikandı.. uygulanan son tedavimde 0m4 oksapar aspirin ve deltacortril vardi.. 7 ay sonra 9. Gebeligi denedik ve 5. Haftamda kanama ile kese dagildi ilaclar birakildi ve kese toparladi kalp atisi basladı tabii biz demekki igne veya aspirin fazla geliyor diyerek herseyi kestik sadece bagisik icin deltacortril kullaniyorduk birde covid nedeni ile igne bile bulamadım.. ama bebegim cok iyi toparlamisken 8. Haftasnda onuda kaybettim.. ve artik gücüm bitti yalvarirım bana bi ornek gosterin en son doktorum profosör o bile bu kadar hasta gordüm senin gibisini gormedim dedi ben tükendim bi daha deneyecek gucum kalmadı allaha cok sukür hamilelik icin sorun yasamadım ama bi tanesini kucağıma alamadım... Subyan icinde muska yaptirdim yani akıla ne geliyosa dualarda yazdirdım rabbimden hergece istedimde olmuyor nolur bi yol gösterin bana