Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide kalp atımı olmayana vucut bebegiistemiyorda olabilir diyorlar bagisiklik sistemi redediyormus deltacortril i denedinizmi gebelik sirasnda
Yok canım bana kimse o ilacı vermedi boş gebelik kimyasal olunca belki önermiyolardır bilmiyorum benek oluşmuyo çünkü bende hiç yabu yabi suan hamileyim cuma netleşicek

Ellerine nasıl düşürdün bebeğini nasıl oldu ki öyle ya
ay okurken içim acıdı benim ya rabbim tez zamanda inşallah sana sağlıklıcakla bir bebek nasip eder inşallah çok zor şeyler yaşamaşsın gerçekten

Yok canım bana kimse o ilacı vermedi boş gebelik kimyasal olunca belki önermiyolardır bilmiyorum benek oluşmuyo çünkü bende hiç yabu yabi suan hamileyim cuma netleşicek
Siz cuma doktorunuza bunu bi soyleyin kimyasala kalbi atmayana veriyorlar bu ilaci surekli dusun yapanlara devamli kullaniyorlar bi soyleyin ben onilacla 15 haftaya kadar gitmistim ilk defa gitti o haftalara kadar belki dusmez dururdu ama asirı kanamam vardı yani siz bi fikir edinin

Allah razı olsun deneyelim umarım ilgili cıkar cunku gelip muayene ucreti odemeden kimseyle konusmuyor bi cogu

Aşırı kanamam vardı normalde ve o gun hic kanama olmadi hepsi iceride birikmis karnim nerdeyse 6 aylik hamile gibi sisti gece cok agrim vardı sonra koca koca elim kadar pihtilar dusmeye basladı bende bebek gelmesn diye elimle aliyordum gelen parcalari ennson rahatladm bitti dedigimde kasiklarm yandı ve bi sanciyla tuvalete kostum bebegim geldi ellerime kordonuyla elleri ayaklariyla oyle guzel bi erkek bebektiki rabbim kimseye yasatmasn cok zor hala surekli aklima gelir cok zor

Yazacak bişi bulamadım inan tüylerim diken diken oldu. İlk defa böyle bir durum duydum çünkü.. Çok üzücü.

Canım öteki ay tüp bebeğe başıcaz zaman kaybetmemek için. Ona söylerim normal kadın doğumculad cok anlamıyo

Canım öteki ay tüp bebeğe başıcaz zaman kaybetmemek için. Ona söylerim normal kadın doğumculad cok anlamıyo
Evet normal kadin dogumcular cok anlamiyorlar baslamadn soyle mutlaka en azindan ugrasların bosa cikmasn rabbim istedigini nasip etsin

Dua edin nolur bi mucizeye ihtiyacım var gercekten bu işi cozebilecek ciddi anlamda isini seven doktorlara ihtiyacım var rabbimden benim icin sizde isteyin nolur yalvaririmmm
Canım Allah büyük. İnan bu kadar zor şeyler yaşamışsın ki ardından illa ki güzel şeyler yaşatçaktır sana. Dua ederim sana tabi ki.. Yazılarından okuduğum kadarıyla çok güçlü bir kadınsın. Maşallah sana.. Herşeye rağmen güçlüsün. Bak en azından hamile kalabiliyorsun bu da iyi bişi. İnşallah iyi bir doktor bulup bunun altındaki sebeble ve iyi bir tedaviyle inşallah sağlıcakla bi çocuk sahibi olursun.. İnanıyorum ki olcaktır da. Sakın yılma üzme kendini böyle güçlü kal.. Burdan arkadaşların tavsiye ettiği doktorlara bir görün bakalım. Herşeyin Hayırlısı en güzeli senin olsun inşallah

Allah razı olsun simdiye kadar kendimde gücü hissediyordum son yaptığım dusuk nerdese tüm umudumu kırdı denemeye bile korkuyorum şu durumda umarim care olacak bi doktor cıkar o kadar öneri arasından sagolun

Ayyyy canım Allah yaşatmasın son olsun inşallah

Çok üzüldüm nekadar zor bir süreç ama nekadar güçlüsünüz .tavsiyem şu olabilir ne olursa olsun pes etmeyin ve asla isyan etmeyin rabbimin gücüne gider dua herşeyin devası rabbim size şifa versin hayırlı zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasib etsin insallh herseyde bir hayır olduğuna inanırım bazen şer sandiklarimizda bile ne gelirse rabbimden vardır bir bildiği elbet çok yıpratıcı süreçler ama rabbim hepimizi birseylerle sınıyor demekki okdr güçlüsünüz ko sınavınz zor rabbim bu yaşadıklarınızı insallh bir gün sağlıkla evladinizi kucağınıza almanızı nasb ederek mükâfatlandirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…