- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.736
Bir de canim iki ay eşim ve ben promen ve prowomen kullandık..iyi bir Dr lazim sana herşeyden anlayan.İnsallah bos birakmaz cok umutsuzum şu anda hic deneyesim yok cok bitigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de canim iki ay eşim ve ben promen ve prowomen kullandık..iyi bir Dr lazim sana herşeyden anlayan.İnsallah bos birakmaz cok umutsuzum şu anda hic deneyesim yok cok bitigim
Aynen bende o doktoru ariyorumniste nolur dua edin cıksın karsıma rabbim cıkarsın karsımaBir de canim iki ay eşim ve ben promen ve prowomen kullandık..iyi bir Dr lazim sana herşeyden anlayan.
Olir lutfen ismini verirseniz herşey bi vesileAllah dualarını kabul etsin inşallah sağlıklı huzurlu hamilelik geçirir tez vakitte kucağına alırsın
Benim gittiğim bi doktor var özel istersen önereyim çok iyi bi doktor adını istersen vereyim internetden araştır bir çok konuda uzman senin bu derdine belki Allah vesile kılar bu doktoru giden herkes çok memnun bende tavsiye üzerine gittim çok ilgili h
Ben butun bu ilaclara en fazla 8 haftaya geldim yaninda birde deltacortril ile 15 haftaya geldim o arada bebegimi kanamadan kaybettim yani umarım rabbim nasip eder cok umutsuzum cokkBnde bı Dr onereyim Amasya'da özel muayenehane si var Dr Gülbin yildiran Instagram dan bakabilirsiniz bnmde 4. Gebeliğim.coraspin,kan sulandirici,proluton Depot,vitaminler,progestan ile şükür bu aylara kadar gelebildik..
Dr.NURDAN YAZICI JINEKOLOJI VE KADIN HASTALIKLAR UZMANIOlir lutfen ismini verirseniz herşey bi vesile
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor. Benim yengemde toplam 6 ölü doğum ve düşükler geçirdi doktor doktor gezdi evde yatarak serumlar yedi ölümlerden döndü derken kan pıhtılaşması vardı ilacın dozunu arttırdılar 10yıl çektikten sonra iki oğlu var şuan ELHAMDÜLİLLAH Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahCok yorgunum hepinizin desteğine hatta yardımina ihtiyacım var biraz uzun olucak ama beni benim gibi olanlar anlar daha çok ve ciddi anlamda benim gibi olan birine cok ihtiyacım var.. 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 sene icinde 9 düsük yaşadım hepsinin hikayesi resmen birbirinden farklı anlatınca yok artık diyen doktorlar ben seninle ilgilenemem diyen doktorlar daha once boyle bi vaka gormedik diyen doktorlar ile dolu etrafım.. kime gidecek olsam önce para diyor kime anlatacak olsam bana doktorluğumu ögretiyorsun diyor.. yeri geliyor ki eşin bile anlamıyor kimseyi uzmemek adına icimde yaşıyorum bir çok şeyi ben üzülsem annem üzülür diye ağlayamıyorum bile..
Konuya nerden başlayacağım inanın kestiremiyorum ilk 3 düsük 6 haftalık kese etrafi kanama kalp atısı olmama nedeninile yapildı 4. Gebelik oncesi pihtilasma testleri genetik testler histereskopi sperm testleri hersey hersey yapildi.. 10 yıllık tip 1 diyabetliyim ve sekerim duzenlidir bilenler bilir hba1c degerim 6.0 .. pıhtılasma testinde cok onemli saymadıkları MHTFR 677C MHTFR1298A ve faktör V HETEREZİGOT cıktı.. bi cok doktorda uzmanda prof da igneye gerek yok desede igne olmadan bebeklerimin kalbi calışmadı 4. Gebeligimde 0.4 oksapar ile devam ettim 8. Haftasnda kaybettim yavrumu 5. Ve 6. Gebeligimde 0.4 oksapar ve aspirin ile devam ederken kanamalarim oldu 7. Haftalarda igne dozunu arttirarak 0.6 ve 0.8 de kullandım fakat olmadi 8. Haftasnda bebegimi yine kaybettim 6. Gebelikten sonra rahim icerine histereskopibyapildi ve kist veya herhangi bi parca olabilecek bir sey alindi o sirada damarım kesilmis ve ic kanama gecirdim doktorum damara dikis atmis 7 gebeligi denedik ama sonuc aynıydı 8. Haftada kaybettik bunun uzerine daha farjli doktor arastirmalarina girdim ve 8. Gebelikte ilk defa 4. Aya kadar geldik ama hergün oyle kanamalarim oluyorduki anlam veremiyorduk 15 haftada bebegimi evde ellerime dusurdum ellerimde kaldı öylece oyle zorduki sonrasnda anladikki o kesinlen damar yuzunden kanama oluyormus iyi bir radyolog hoca sayesinde rahim ici anjio yapilarak kanama olan damar tikandı.. uygulanan son tedavimde 0m4 oksapar aspirin ve deltacortril vardi.. 7 ay sonra 9. Gebeligi denedik ve 5. Haftamda kanama ile kese dagildi ilaclar birakildi ve kese toparladi kalp atisi basladı tabii biz demekki igne veya aspirin fazla geliyor diyerek herseyi kestik sadece bagisik icin deltacortril kullaniyorduk birde covid nedeni ile igne bile bulamadım.. ama bebegim cok iyi toparlamisken 8. Haftasnda onuda kaybettim.. ve artik gücüm bitti yalvarirım bana bi ornek gosterin en son doktorum profosör o bile bu kadar hasta gordüm senin gibisini gormedim dedi ben tükendim bi daha deneyecek gucum kalmadı allaha cok sukür hamilelik icin sorun yasamadım ama bi tanesini kucağıma alamadım... Subyan icinde muska yaptirdim yani akıla ne geliyosa dualarda yazdirdım rabbimden hergece istedimde olmuyor nolur bi yol gösterin bana
Canjm Adetin 21.gününde çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım sabahına 1 danla kahverengi leke gelmişti. O zaman mı çatladı acaba yaa yumurtam. 8.günü değildeO zaman yumurtlamadiysaniz olabilir çünkü bu değerler gebelikte oluyor benim bildiğim...
Evet çatlama ya da yerleşme olabilir anca artacaktır Yarın kan ver bence,merak ettim mutlaka yaz bana da, inşallah vardırCanjm Adetin 21.gününde çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım sabahına 1 danla kahverengi leke gelmişti. O zaman mı çatladı acaba yaa yumurtam. 8.günü değilde
Proluton Depot kullandın mi kanama olduğunda 3 günde bir vurulcaksin demişti DrBen butun bu ilaclara en fazla 8 haftaya geldim yaninda birde deltacortril ile 15 haftaya geldim o arada bebegimi kanamadan kaybettim yani umarım rabbim nasip eder cok umutsuzum cokk
Bı de rahim yetmezliği varsa veya yoksa bilr tedbiren dikiş atılması lazım attılar mi daBen butun bu ilaclara en fazla 8 haftaya geldim yaninda birde deltacortril ile 15 haftaya geldim o arada bebegimi kanamadan kaybettim yani umarım rabbim nasip eder cok umutsuzum cokk
Bn o Dr a gittigimde 13 tane düşük yapan bir hastam vardı bi tane çocuğu oldu 2. İçin sürekli yanıma geliyor demistiBen butun bu ilaclara en fazla 8 haftaya geldim yaninda birde deltacortril ile 15 haftaya geldim o arada bebegimi kanamadan kaybettim yani umarım rabbim nasip eder cok umutsuzum cokk
Hemen deneme vücudunu dinlendir vitaminlerine baktır kan ilaçlarını kullan bı de Dr gözetiminde ol canimİnsallah bos birakmaz cok umutsuzum şu anda hic deneyesim yok cok bitigim
Doktor her adetten sonra gel dedi beklemedeyim su an ama ne kadara kadar biyle gider bilmiyorum allah hakkimizda hayirlisini versinHemen deneme vücudunu dinlendir vitaminlerine baktır kan ilaçlarını kullan bı de Dr gözetiminde ol canim
Umarım bi sonuc cikarBn o Dr a gittigimde 13 tane düşük yapan bir hastam vardı bi tane çocuğu oldu 2. İçin sürekli yanıma geliyor demisti
Hayır hic o noktaya gelemedigimiz icin bilemiyorlar gerek varmiBı de rahim yetmezliği varsa veya yoksa bilr tedbiren dikiş atılması lazım attılar mi da
Rabbim insallah bizede nasip eder bende boyle yasamistim ama simdi cok sukur evlatlarim var diyebileyim allahım insallah nasip etsinÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor. Benim yengemde toplam 6 ölü doğum ve düşükler geçirdi doktor doktor gezdi evde yatarak serumlar yedi ölümlerden döndü derken kan pıhtılaşması vardı ilacın dozunu arttırdılar 10yıl çektikten sonra iki oğlu var şuan ELHAMDÜLİLLAH Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Olur inşaAllah biz Yaradana teslim olup onun takdirine razı olalım yeteki o bize neyi nezaman nasip eder bilemeyiz hakkımızda hayırlı olan nedir en iyi O bilir sabır en güzel ilaçtırRabbim insallah bizede nasip eder bende boyle yasamistim ama simdi cok sukur evlatlarim var diyebileyim allahım insallah nasip etsin
Mesajınız icin cok tesekkur ederim.. henuz arastirma icerisindeyim hala kendimi ikna edip bi doktora gidemedim cunku icimde hala korkularım var oncelikle beni dinleyecek bu esnada ucret talep etmeyecek bi doktora ihtiyacim var cunku kime gittiysem once para dedi ve yildım ozelde olsa sgk anlasmalıda olsa hepsi once para sonra deneme dedi acıkcası su an deneme degilde net bir doktor ariyorum soylediginiz gibi ise bu doktor tabii ki giderim ilginiz icin gercekten cok sagolun rabbim isteyen herkese hu duyguyu yasatsin cunku icini nasirlastirıp korkuya itiyor bu acılar güzel gunler gorelim insallahMerhaba,
Konunun uzerinden biraz zaman gecmis ama kendi sikintimla ilgili forumda arastirma yaparken tesadufen denk geldim. Oncelikle cok ama cok gecmis olsun. Bende gectigimiz hafta 8.haftamda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Suan doktorum pihtilasma ve bagisiklik sistemi uzerinde duruyor. 1 ay sonra panel yapilacak sanirim o zaman netlesecek. Yazismalarin cogunu okumaya calistim ama kacirdigim varsa bilemiyorum bu esnada doktora gitmeye karar verdiyseniz ama doktorunuzu netlestiremediyseniz size bursada doc dr mehmet aral atalay'i tavsiye ederim. Kendisi kadin dogum uzmani olmasinin yani sira riskli gebelik ve tup bebek uzmani. Yani bu tarz sikintili durumlarda en bastan en sona kadar kendisi bizzat takip edebilecek nitelikte ve gercekten cok cok iyi bir doktor. Tabii ki herkesin doktor memnuniyeti farklidir ama ben kime tavsiye ettiysem cevremde herkes cok sevdi. Insallah bizler gibi kayiplari olup uzulen ve anne olmak isteyen herkese saglikla nasip olur.
Aynı doktoru bende sana önermiştim cnm ama haklısın öncelikle psikolojik olarak hazir olman lazım. Doktor gerçekten tecrübeli bilgili ilgili biri abi gibi yaklaşır moral verir destek olurMesajınız icin cok tesekkur ederim.. henuz arastirma icerisindeyim hala kendimi ikna edip bi doktora gidemedim cunku icimde hala korkularım var oncelikle beni dinleyecek bu esnada ucret talep etmeyecek bi doktora ihtiyacim var cunku kime gittiysem once para dedi ve yildım ozelde olsa sgk anlasmalıda olsa hepsi once para sonra deneme dedi acıkcası su an deneme degilde net bir doktor ariyorum soylediginiz gibi ise bu doktor tabii ki giderim ilginiz icin gercekten cok sagolun rabbim isteyen herkese hu duyguyu yasatsin cunku icini nasirlastirıp korkuya itiyor bu acılar güzel gunler gorelim insallah