Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olir lutfen ismini verirseniz herşey bi vesile

Bnde bı Dr onereyim Amasya'da özel muayenehane si var Dr Gülbin yildiran Instagram dan bakabilirsiniz bnmde 4. Gebeliğim.coraspin,kan sulandirici,proluton Depot,vitaminler,progestan ile şükür bu aylara kadar gelebildik..
Ben butun bu ilaclara en fazla 8 haftaya geldim yaninda birde deltacortril ile 15 haftaya geldim o arada bebegimi kanamadan kaybettim yani umarım rabbim nasip eder cok umutsuzum cokk

Reactions: H M
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor. Benim yengemde toplam 6 ölü doğum ve düşükler geçirdi doktor doktor gezdi evde yatarak serumlar yedi ölümlerden döndü derken kan pıhtılaşması vardı ilacın dozunu arttırdılar 10yıl çektikten sonra iki oğlu var şuan ELHAMDÜLİLLAH Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah

Canjm Adetin 21.gününde çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım sabahına 1 danla kahverengi leke gelmişti. O zaman mı çatladı acaba yaa yumurtam. 8.günü değilde
Evet çatlama ya da yerleşme olabilir anca artacaktır Yarın kan ver bence,merak ettim mutlaka yaz bana da, inşallah vardır

Ben butun bu ilaclara en fazla 8 haftaya geldim yaninda birde deltacortril ile 15 haftaya geldim o arada bebegimi kanamadan kaybettim yani umarım rabbim nasip eder cok umutsuzum cokk
Proluton Depot kullandın mi kanama olduğunda 3 günde bir vurulcaksin demişti Dr

Bı de rahim yetmezliği varsa veya yoksa bilr tedbiren dikiş atılması lazım attılar mi da

Bn o Dr a gittigimde 13 tane düşük yapan bir hastam vardı bi tane çocuğu oldu 2. İçin sürekli yanıma geliyor demisti

Rabbim insallah bizede nasip eder bende boyle yasamistim ama simdi cok sukur evlatlarim var diyebileyim allahım insallah nasip etsin

Rabbim insallah bizede nasip eder bende boyle yasamistim ama simdi cok sukur evlatlarim var diyebileyim allahım insallah nasip etsin
Olur inşaAllah biz Yaradana teslim olup onun takdirine razı olalım yeteki o bize neyi nezaman nasip eder bilemeyiz hakkımızda hayırlı olan nedir en iyi O bilir sabır en güzel ilaçtır

Merhaba,
Konunun uzerinden biraz zaman gecmis ama kendi sikintimla ilgili forumda arastirma yaparken tesadufen denk geldim. Oncelikle cok ama cok gecmis olsun. Bende gectigimiz hafta 8.haftamda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Suan doktorum pihtilasma ve bagisiklik sistemi uzerinde duruyor. 1 ay sonra panel yapilacak sanirim o zaman netlesecek. Yazismalarin cogunu okumaya calistim ama kacirdigim varsa bilemiyorum bu esnada doktora gitmeye karar verdiyseniz ama doktorunuzu netlestiremediyseniz size bursada doc dr mehmet aral atalay'i tavsiye ederim. Kendisi kadin dogum uzmani olmasinin yani sira riskli gebelik ve tup bebek uzmani. Yani bu tarz sikintili durumlarda en bastan en sona kadar kendisi bizzat takip edebilecek nitelikte ve gercekten cok cok iyi bir doktor. Tabii ki herkesin doktor memnuniyeti farklidir ama ben kime tavsiye ettiysem cevremde herkes cok sevdi. Insallah bizler gibi kayiplari olup uzulen ve anne olmak isteyen herkese saglikla nasip olur.

Mesajınız icin cok tesekkur ederim.. henuz arastirma icerisindeyim hala kendimi ikna edip bi doktora gidemedim cunku icimde hala korkularım var oncelikle beni dinleyecek bu esnada ucret talep etmeyecek bi doktora ihtiyacim var cunku kime gittiysem once para dedi ve yildım ozelde olsa sgk anlasmalıda olsa hepsi once para sonra deneme dedi acıkcası su an deneme degilde net bir doktor ariyorum soylediginiz gibi ise bu doktor tabii ki giderim ilginiz icin gercekten cok sagolun rabbim isteyen herkese hu duyguyu yasatsin cunku icini nasirlastirıp korkuya itiyor bu acılar güzel gunler gorelim insallah

Aynı doktoru bende sana önermiştim cnm ama haklısın öncelikle psikolojik olarak hazir olman lazım. Doktor gerçekten tecrübeli bilgili ilgili biri abi gibi yaklaşır moral verir destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…