Çocuk Hastalıkları Coook yoruldum bir yardım akıl veren yok mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
31
Kızlar kızım üç yaşını Mayıs'ta doldurdu şimdi ateşi var sürekli anne ayağım agiriyor ayağına basamiyor merdiven çıkamıyor ilaç veririm anne ben ölecem diyor Allah korusun artık delirmek üzereyim yurtdışından memlekete geldik içine kapanık kızım babası geri döndü daha çok kapanık oldu
Kuzenleri gelince koşar oynar ama gel eve çıkalım ayak ağrısı mizirligi başlar napacam ben bir akıl lütfen Dr gotureyim diyorum salgın varmış

Pademi var diye düşünmeyin onlemlerinizi alarak mutlaka götürün hastaneye belki gerçekten ağrısı vardır ama bana psikolojik gibi geldi öleceğim demesi üzücü.mutlaka bir destek almanızı öneririm

Pademi var diye düşünmeyin onlemlerinizi alarak mutlaka götürün hastaneye belki gerçekten ağrısı vardır ama bana psikolojik gibi geldi öleceğim demesi üzücü.mutlaka bir destek almanızı öneririm
Benim kullandığım ağır ilaçlar var bir ara bende icecem dedi icemen zararlı dedim tabi hata bende uzatmamak için içersen Allah korusun ölürsün demiştim bir ara artık şimdi gel ilaç vereyim diyince öyle diyor bana

Psikolojik olabilir mi bu yaşta çaresine bakmak lazım

Yaa çok geçmiş olsun mutlaka doktora götürün ama üç yaşındaki çocuğun ben ölecem demesi garip geldi bana yaa
Benim kullandığım ağır ilaçlar var bir ara bende icecem dedi icemen zararlı dedim tabi hata bende uzatmamak için içersen Allah korusun ölürsün demiştim bir ara artık şimdi gel ilaç vereyim diyince öyle diyor bana

Himm ilaçlar ile ilgili öyle bir bağlantı kurmuş olabilir ama gercekten ağrısı olabilir bunun için doktora götürün bence ağrısı yok ise ağrım var diyorsa bunun içinde bence yine bir destek alın derim. Bazı durumlar psikolojik olabiliyor

küçükken bacaklarım çok ağrırmış , doktora götürmüşler en son büyüme ağrısı çıkmış. kuzenimin de o yaşlarda yine romatizması çıkmıştı. bi götürün doktora çocuğu, salgın belki daha 10 sene bitmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…