Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175
Beğeniriz canım ellerine,emeğine sağlık:56::16:Merak ediyorum bakalım neler yaptın:46::46::46:

sizin kadar olmaz daa işte tasarladım bişeyler nevrestee :6::6::6: eşim beğendi.. hem masrafsız hem farklı bi şeyler yaptım.. e bide biliysun iş çok yoğun anca dün gittim akşamın kaçında yaptım vallahi biraaz geç kalmıştım yarışmaya yetişmek için .. eleştiri öneri fikir herşeye açığım,hele bi göründe ablacım:54:

iyiyim canım işlerim yoğun buraya pek vakit ayıramıyorum.
Sabırsızlıkla pilavını bekliyorum :))) açımm aççç:1::1:

ayy keşke otursak da yesek hepsini hep beraberr ne güzel olurdu :52::52: bakalım canım beğencekmisin :))

günaydınnn :( aaaa sabahtan beri uğraşıyodum konu açtım efser yarışma için ama olmadı herşey gittii mi yoksaaa ? ağlıcammm

Canım kusura bakma mesajını görmedim :17:Nevoşun dediği gibi onay bekliyor açılır tatlım :34:
11 tarifimiz oldu :46:

Son düzenleme:
Canım kusura bakma mesajını görmedim :17:Nevoşun dediği gibi onay bekliyor açılır tatlım :34:
11 tarifimiz oldu :46:
hadi bakalım.. benim blgsyr biraz donup duruyor ben konu açarken üye girişi falan dedi sonrada göremedim kesin gitti dedim emeğim :( inşallah açılır birden çıkış olunca korktum valla umarım kazen kabul eder :(

hadi bakalım.. benim blgsyr biraz donup duruyor ben konu açarken üye girişi falan dedi sonrada göremedim kesin gitti dedim emeğim :( inşallah açılır birden çıkış olunca korktum valla umarım kazen kabul eder :(

Yok canım merak etme konunu görünüyor :29:
Aşkla yapılmış :69::69::52::56:

eveett efser :17::17::17: ama çok güzel tarifler var gerçekten .. herkesin emeğine sağlık ağzım sulandı bakarken :42:

Evet canım hepsi birbirinden güzel tarifler:56:keşke çoklu oy kullanma hakkımız olsa herkese oy kullana bilsem :52::31:
Bu yarımaşmyı bu kadar zevkli hale getiren kk,nin hamarat hatunlarına çok teşekkür ederiz :42:ellerinize ve emeklerinie sağlık :16:

Son düzenleme:
Evet canım hepsi birbirinden güzel tarifler:56:keşke çoklu oy kullanma hakkımız olsa herkese oy kullana bilsem :52::31:
Bu yarımaşmyı bu kadar zevkli hale getiren kk,nin hamarat hatunlarına çok teşekkür ederiz :42:ellerinize ve emeklerinize sağlık :16:

marifetli hatunlar önünüzde saygıyla eğiliyorum... birincinin benden kurtuluşu yook şimdiden söyliyim :)))) :52::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
kazen duy sesimi... :( neden yemeğim yayınlanmıyor ben konu açınca çıkış yaptı internet acaba ondan mı ? ama tekrar giriş yaptım ve konu açtım resimlerim açıklamalarım tamamdı.. :31: nolduki acaba :55::55::55:

kazen duy sesimi... :( neden yemeğim yayınlanmıyor ben konu açınca çıkış yaptı internet acaba ondan mı ? ama tekrar giriş yaptım ve konu açtım resimlerim açıklamalarım tamamdı.. :31: nolduki acaba :55::55::55:
Canım şu anda sitede olmaya bilir gelirse mutlaka ilğilenir :34:

kızlar ne çok pilav çeşidi varmış,
ağzım açık baktım resimlere,birazda acıkmış bir şekilde:56:
milföy ve patlıcan içinde pilavı bilmiyordum.patlıcanın mevsimi gelince denemeyi düşünüyorum.
milföy de ilginç geldi.hamurla pilavı hiç yan yana düşünemiyorum aslında,
ama tadını da merak etmiyor değilim :18:

Back