Ben de öyleyimCanım değerlerim çok kötü çıktı hastalıktan değil güçsüz kaldım hemen yoruluyorum.İlaç kullanıyorum birde tekrar genel kontrol yaptırmam gerekiyor..Mecbur olmasam yapmıyacağım Çok şükür bitirdim bir mutfak perde cam,duvar kaldı..Birde yüzeysel düzenleme toplama
Canım benim dikkat etaz kalmış ama yinede kendini yorma
Sen neler yaptın
Etli Sarmamı sardım kavurmamı bu günyaptım .Kavurmalı köfte,fırında sepzeli tavuk,pilav birde buzlukta kendi yaptığım mantım çorba salata yarın yapacağım,tatlıda güllaç düşünüyorum20 25 kişi oluruz herhalde
Ellerine sağlık canım menü süper Bayağı kalabalık olacakmışsınız
Eşimin ailesi toplanıncabu kadar oluyoruz
Menü ayarlamak yemek yapmaktan zor geliyor bana
Orası doğru iyi bulmuşsun
Ben de sarma ve kuru patlıcan biber dolması,buzlukta içli köftem var (kızartma ),Fırında tavuk,pilav,tarhana çorbası,baklava yapacağım..Yetiştirebilirsem mantıda yapabilirim..
Kaç kere değişip bu hale geldi sonunda
Off Nevevoş'um senin menüde güzelmişbenim annem içili köfteyi önce haşlar soğuduktan sonra tereyağında kızartır Nevoş,herhalde sen direk kızardıyorsun :26:
Sağol canım
Evet canım direk kızartıyorum bol yağ içinde çok yağ çekmiyor o zamanAntep usulü Çok güzel oluyor farklı Onlar bizim yaptığımız gibi haşlamayı bilmiyorlar Ben de onlara ayak uyduruyorum
Tahmin edebiliyorum lezzeti canımaslında haşlama daha pratik "her evin bir soğan doğraması var"derler sende ona ayak uyduruyorsun ne yapalım ben kaçtım kızımı uyutayım yoksa sabah edecek görüşürüz
ay ne güzel umarım renkli güzel bir hafta geçirirsinCanım benim çok sağolBu hafta misafirlerim var Ailem gelecek temizlik,hazırlık yapıyorum
ay ne güzel umarım renkli güzel bir hafta geçirirsin
Vuslat pilavını ekleyecekti:26:
Canım dün aksilik oldu, bugüne kaldıBiraz önce konuyu onaya sundum
Sabaha açılır artık herhal de
arkadaşlar ben pilavımı yaptım..resmi nereye eklemem gerekiyor acaba..yardımcı olur musunuz?Evetttttt.