Hepimiz aynıyız canım ben bu yarışmada çok şey öğrendim halada öğrenmeye devam ediyorum
İyi yapmışsın çok tweety , sende yoktun çok uzun zamandır .
Aynen canım , nette bile sürekli yemek tarifi takip ederim ben , burada sizlerin yaptığı tarifleri sizlerle konuşarak ve yarışarak takip etmek çok daha zevkli .
Siz ne zaman ekleyeceksiniz3 tarif eklenicek sanırım ohhh ne güzel
ayyyhh kalbim dayanmiiiycek
Hepimiz aynıyız canım ben bu yarışmada çok şey öğrendim halada öğrenmeye devam ediyorumBurda kurulan dostluklarda ayrı bir güzel
Siz ne zaman ekleyeceksiniz
Seni oylama sırasında düşünemiyorum
Bisküvili pasta değil mi
Bak bende sıkı takipçiyim .
Ay süper canim yaCanım 4 tarif var 2 tarif onay bekliyor(bildiğim)1 tarif eklenmek üzere hazır7 tarif oluyor
Katılacaklarda bayağı var
Ausum senin tarifin ne zaman geliyor canim
İyi yapmışsın çok tweety , sende yoktun çok uzun zamandır .
Aynen canım , nette bile sürekli yemek tarifi takip ederim ben , burada sizlerin yaptığı tarifleri sizlerle konuşarak ve yarışarak takip etmek çok daha zevkli .
evetttt...3 tarif eklenicek sanırım ohhh ne güzel
sakin ol canim,daha bunun oylamasi varayyyhh kalbim dayanmiiiycek
pastalardi..benimde ilk katilimimdi,senindeBen takip ediyorumda bi kere katildim aus oda tam bi fiyaskoyduhatirlamak bile istemiyorum
Canım lütfen öyle düşünme katılman bile çok önemli ve güzelBak herkes katılamıyor o cesareti bulamıyorlar
Allah utandırmasın ne zaman ne olacağı belli olmaz
Yaptıklarını her zaman paylaşabilirsinYeni birşeyler öğrenmek öğretmek bile çok önemli
Ablam benim yaparsın sen
Aaaa hiç o kısma takılma bence . Bak bende 4-5 kez katıldım daha 1.lik yüzü görmedim ama yine katılıyorum .
Çok teşekkürler
ahanda bende katildimm bakalim... ne zaman yayinlanir tarifimmm cok heycanliyim
H
Seni oylama sırasında düşünemiyorum
sakin ol canim,daha bunun oylamasi var
pastalardi..benimde ilk katilimimdi,seninde
litfen hatirlatma benden o pastayi goren simdi kim bilir nasil bi pilav bekliyordur
Son kararınmı nevoşşşşş
Rica ederim ne demek
Tiviti ne haberrr nerelerdesin sen hiç gözükmüyorsun
çaldırıp kapatalım bize yazmasın
ayyy kalp krizi geçiririm herhalde
kazene biri mesaj çağrı mağrı bişey atsın
İki bisküvi arasına pirinç lapası
Tweety ben senin espri anlayışını bildiğim için takılıyorum , ama bak bundan sonraki yazacaklarımda gayet ciddiyim ki ;
Bisküvili pasta her zaman ev kadınlarının günlerde kurtarıcısı olmuştur , sende gayet layıkıyla yapmıştın
sizlerle rakip olmak bir şeref ablacım
Olsun güzel olmuştur ellerine sağlıkYanlis anlamisim ben artik u donusuyle oyle yapi verdim
Canım pirinç pilavı mıiyi geceler nerveste cnm etli nohut tarifin var mı
Ben takip ediyorumda bi kere katildim aus oda tam bi fiyaskoyduhatirlamak bile istemiyorum
nevoş ablanın asistanı olaraktan hepinizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum
artik hep buralardayim hanim abla yarismaya katildim ya cikmam buralardaniyiyimmm sen nasilsinnn
18im
kac yasindasin abla diyorsun ya banada merak ettim,
24 olucam ben :26:
:18::18::18::18::18:
nevoş abla çok ısrar etti kıramadımHangi ara asistan oldun sen bakalım
İyi yapmışsın,ne güzel mamalar var burada ağzımız gözümüz kayıyor görüncebende iyiyim tatlım sağol
evet heyecandanheyecandan heyecandan
ablaa bende varım heeHangi ara asistan oldun sen bakalım
İyi yapmışsın,ne güzel mamalar var burada ağzımız gözümüz kayıyor görüncebende iyiyim tatlım sağol