- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.733
estağfurullahUnut o ödülü sen, yanlış ata pardon file oynamışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estağfurullahUnut o ödülü sen, yanlış ata pardon file oynamışsın
iyi aksamlarHerkese iyi akşamlar diliyorum.
Yemek yemeyi ve yapmayı seven iki insan diyelimİki güzel yemek yapan bir arada..Haksızlık, doğada denge yok arkadaş
Tatlım cidden bir mutfak profosörüyümdür, yani şimdi arkadaşları ezmek istemiyorum mutfakta yaptığım devrimlerle
İnşaallah canımsabırsızlıkla bekliyorum
Benden niye bekliyorsun
yarışmada heyecan oluyo ya özenir zevkle yaparsın belkiseni ikna edersem nevoş abladan güzel bir ödül bekliyorum asistanı olarak
O fil ben mi oluyorumUnut o ödülü sen, yanlış ata pardon file oynamışsın
Böreği bekliyoruzEki Görüntüle 958729 hamur kabardi
hanım abladan sonra med ablayı ikna edicektim böyük başarıahahahaYemek yemeyi ve yapmayı seven iki insan diyelim
Med bizi ikna etmen gerekiyorYeni kategoride boy göstermen gerekiyor
İnşaallah canım
Benden niye bekliyorsun
O fil ben mi oluyorum
Böreği bekliyoruz
hanım abladan sonra med ablayı ikna edicektim böyük başarıahahaha
ay bi ekşın çıksa keşke çok hanım hanımcık duruyoruzHaklısın
ay bi ekşın çıksa keşke çok hanım hanımcık duruyoruz
tamam ağzımı hayra açıyımya ben tüm gün evde olmıcam yarınsaat kaçta biticekbide şu ikinci şanslı cookplustan hediye alıcak ya ben onu tahmin ediyorumSus akıllı ol
tamam ağzımı hayra açıyımya ben tüm gün evde olmıcam yarınsaat kaçta biticekbide şu ikinci şanslı cookplustan hediye alıcak ya ben onu tahmin ediyorum
ipucu veriyim durdeğişik avatarı var hani nene(kimse anlamadı gerçekten)Evet hayra açYarın akşam biter:44:
Öyle mi kim diye düşündün
ipucu veriyim durdeğişik avatarı var hani nene(kimse anlamadı gerçekten)
Evet kimse anlamadıHayırlısı olsun bakalım
Hanım ablayla lambımın arasında kaldım...Hanım ablanın tarifi değişik geldiğinden oyum ona gitti
ipucu veriyim durdeğişik avatarı var hani nene(kimse anlamadı gerçekten)
evet verebiliyoz abla ben kendime verdimSelam kızlarr iyi akşamlarrrrr bişi sorcam ya kendimize oy verebiliyormuyuz söyleyin bakalım
o kadar da çaktırmadımMedim çok teşekkür ederim oyun için sağol
Heeee kimse anlamadı nene dedinmi benim avatar akla geliyor
o kadar da çaktırmadım
az önce birinin dolaylı oy istemesine şahit oldumBizde yedik yaniiiii kendine oy vermişsin