- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
cıtır cıtır ne guzelde olur:)arkadaş sende nerede boşnak böreğinin 'b'' sını duysan hemen gelıyon
senın yuzunden söyleyemez oldum yaptıgım böreği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıtır cıtır ne guzelde olur:)arkadaş sende nerede boşnak böreğinin 'b'' sını duysan hemen gelıyon
senın yuzunden söyleyemez oldum yaptıgım böreği
Akılı olgerçekler konuşuyo
yok yakıyamam ben nevoş ablaya
tmm sustuk
Sıs sıs, bide konuşuyo
Mutfak kategorisi bana uygun değil nevo, o yüzden bundan sonraki kocamda aradığım yegane özellik iyi yemek yapması olacak
Aksiyon eksik olmuyor
Yüreğime indirecek
Ben de gelirim
Sıs sıs, bide konuşuyo
Mutfak kategorisi bana uygun değil nevo, o yüzden bundan sonraki kocamda aradığım yegane özellik iyi yemek yapması olacak
cıtır cıtır ne guzelde olur:)
med ablacığım seninde o güzel ellerinin lezzetini burada görmek isteriz sonraki yarışmamıza bekliyoruz ödülümüzde göz doldurucucookplusHey allahım
Her kategori de bir kasırga esip geçiyor
durun yapayım resmını koyayım
ondan sonra canınız çeksin
abla emin ol patates katogorisiPatates güzel olur herkes bir şekilde sever
abla emin ol patates katogorisi
pilav katagorisinin agzını,burnunu kırar
katılım felaket olur
Akılı ol
Çok haklısın mutlaka yemek yapmayı bilmeliBu devirde bulmak çok zor ama mümkünBenim eşim çok güzel yemek yapar
durun yapayım resmını koyayım
ondan sonra canınız çeksin
med ablacığım seninde o güzel ellerinin lezzetini burada görmek isteriz sonraki yarışmamıza bekliyoruz ödülümüzde göz doldurucucookplus
ez bizi ez lütfenseni görmek çok mutlu edicektir biziİki güzel yemek yapan bir arada..Haksızlık, doğada denge yok arkadaş
Tatlım cidden bir mutfak profosörüyümdür, yani şimdi arkadaşları ezmek istemiyorum mutfakta yaptığım devrimlerle
Tatlım cidden bir mutfak profosörüyümdür, yani şimdi arkadaşları ezmek istemiyorum mutfakta yaptığım devrimlerle
sabırsızlıkla bekliyorumBen de öyle düşünüyorum umarım kabul edilir
ez bizi ez lütfenseni görmek çok mutlu edicektir bizi
Oooo çok sert.Hodri meydan diyelim mi.
Geçen gün nestle nesfit tarifi vermiştim aslında, kaçırdın demek onu
Adra sen bana hodri meydan deme, o pideler hala gözümün önünde dans ediyor
Kızlar mutfaktan nefret ederim ben, girdimmi afakanlar basar..
Evde yalnız kaldığımda dolaptaki yemekleri ısıtmaktan bile acizim, telefon yakınımda olduğundan dışardan sipariş ederim, o derece sevmiyorum mutfağı yani
Yaptığım tek şey nesle nesfitin üstüne süt dökmek
saol canım :)Kolay gelsin
İki güzel yemek yapan bir arada..Haksızlık, doğada denge yok arkadaş
Geçen gün nestle nesfit tarifi vermiştim aslında, kaçırdın demek onu
Adra sen bana hodri meydan deme, o pideler hala gözümün önünde dans ediyor
Kızlar mutfaktan nefret ederim ben, girdimmi afakanlar basar..
Evde yalnız kaldığımda dolaptaki yemekleri ısıtmaktan bile acizim, telefon yakınımda olduğundan dışardan sipariş ederim, o derece sevmiyorum mutfağı yani
Yaptığım tek şey nesle nesfitin üstüne süt dökmek
yarışmada heyecan oluyo ya özenir zevkle yaparsın belkiseni ikna edersem nevoş abladan güzel bir ödül bekliyorum asistanı olarak