inattır konuşmaz ki biliyorum onudaha dün yüzüne kapıyı kapatmıştım o zaman özür diledim zar zor affetti şimdi hiç affetmez kardeşimle yanyanalar şimdi gitsem kardeşim de laf edicek kinci biraz öffffffffffff
biraz daha sakinleşsinleeSenin yasinda bende senin gibiydim ya hep kavga ederdim :)
kardesime attigim bi tokat var onun icin hala vicdan azabi cekerim
en iyisi biraz durulmalarini bekle ama bence uzatacaklarini sanmiyorum
sen dene bi sansini
bende bu soruyu bekliyodum
ya şimdi yemek yiyoduk,benim 11 yaşında öküzcan erkek kardeşim var
Abla ayran doldurur musun dedi doldurdum,fazla doldurdum azcık taştı kardeşimde eliyle kaldırdı daha döküldü bende 4 defa kafasına vurdum:26::26:istemsiz bi şekilde
kardeşim ağlayarak gittibende kötü oldum peşinden gittim odasının kapısını kilitledi açmadı balkondan camına atladım gene açmadı
bende mutfağa döndüm masaya tam oturdum annem kızdı biye öyle yapıyosun diye e bende vicdan azabı çekiyorum annemde öyle diyince içine oturdu dimi oğlunu yolladım zıkkımlanmıyım istiyosun dimi kalkıyım bende al yemiyorum sen ye dedim kalktım(pişmanım)
annemde bişi demedi sonra iki lokma daha yedi kalktı masadan gitti yattı şimdide kardeşimle mutfaktalarçok sıkılıyorum annem benim tek arkadaşımdı
biraz daha sakinleşsinleeumarım affederler of
ben çok döverim kardeşimiyani dövmek değilde saçını çekerim ama oda beni çok kıskanır..haddinden fazla..annemin küsmesi ona yaradı normalde biz annemle çene çalıyo olurduk şimdi onlar çalıyo
tivi yarışmayı önde götürüyorsun
yoksa 250 bin gayme senin mi oluyorr
tivi yarışmayı önde götürüyorsun
yoksa 250 bin gayme senin mi oluyorr
hic belli olmaz gardas daha 2 gun var
hic belli olmaz gardas daha 2 gun var
ofÜzülme annen senin her zaman arkadaşın olacak ama sana biraz kızmış olabilirPişmazmışsın özür dileyip boynuna sarıl herşey düzelir
kardeşimi öptüm özür diledim affetti,anneme baktım hala pis pis bakıyo banaBence artik dovme kardesini kiz ama el kaldirma ilerde pisman oluyorsun gercekten :)
bence sen simdi kalk git sivis aralarina bi onu op bi anneni barismazlarsa biraz sende sessiz kalirsin,
kendileri konusur zaten
iyi bakalım az kalmış
nasıl takip ediyorsunuzdur şimdi
ben olsam pcden ayrılmazdım
Bakalım çok çekişmeli gidiyor
e takip ediliyor tabi bu heycani yasamak guzel,
ama finale yakin olmak ayri bir guzelmis soylemeden gecemiyecegm
Üzülme herşey düzelirofiçeride film izliyolar ana oğul girsem bile affetmicek en iyisi gece gideym
kardeşimi öptüm özür diledim affetti,anneme baktım hala pis pis bakıyo banakorkuyorum
nevoşum ben kalpten giderdim heralde arada 3 kişi fark var bir de:18:
kaybeden cok üzülür ya
Üzülme herşey düzelir
Evet canım çok heyecanlı oluyorBu heyecanı yaşamak istemez misin
ben de bu soruyu sormandan korkuyordum
inşşşÜzülme herşey düzelir
Evet canım çok heyecanlı oluyorBu heyecanı yaşamak istemez misin
Daha önce konuşmuştukBekliyorum
biraz daha sakinleşsinleeumarım affederler of
ben çok döverim kardeşimiyani dövmek değilde saçını çekerim ama oda beni çok kıskanır..haddinden fazla..annemin küsmesi ona yaradı normalde biz annemle çene çalıyo olurduk şimdi onlar çalıyo