- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Sesli güldüm vallahi
Rabbim sana çifter çifter nasip etsin nasıl yıkarım diye düşün inşaallahua smile:
Amiiiinnnn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesli güldüm vallahi
Rabbim sana çifter çifter nasip etsin nasıl yıkarım diye düşün inşaallahua smile:
AMINNNNNNNSesli güldüm vallahi
Ohh ne güzel, daha ne olsun Benim ki ler çoktandır istiyorlardı, yeni bir animasyon film var ona götürücem İnşaAllah
60:
Yuva da öyle yapıyorlardı Yazın yaparım ben de
Ohh ne güzel, daha ne olsun Benim ki ler çoktandır istiyorlardı, yeni bir animasyon film var ona götürücem İnşaAllah
60:
Yuva da öyle yapıyorlardı Yazın yaparım ben de
Amiiiinnnn...
AMINNNNNNN
OLACAK o kadar vardi itfaiye su tutunca sabunla filan kosuyorlardi aklima o geldi simdi
İzlemiştim onuAMINNNNNNN
OLACAK o kadar vardi itfaiye su tutunca sabunla filan kosuyorlardi aklima o geldi simdi
İnşaallah canım çok iyi olur
Yazın öyle yıkayalım canım
İzlemiştim onu
Ben geçen yaz bahçe de hortum tutmuştum çocuklara
Cadı mızmızlanıyor:84: Sakinleştireyim, gelirim
Mmmmmmm pilava bayilmakkk ben!!
Yazın eğlenceli olur
herkese günaydınlar işte dünden söz verdiğim profiterol...teşekkürler nevreste tarifine ben biraz da kendi üslubumu kattım ..becerebilmişmiyim ?
Eki Görüntüle 955546 Eki Görüntüle 955547
günaydın canım. enfes görünüyor bence ellerine sağlık.
herkese günaydınlar işte dünden söz verdiğim profiterol...teşekkürler nevreste tarifine ben biraz da kendi üslubumu kattım ..becerebilmişmiyim ?
Eki Görüntüle 955546 Eki Görüntüle 955547
günaydın canım. enfes görünüyor bence ellerine sağlık.
Harika olmuş ellerine sağlık,bir tabakta ben alayım lütfen
Günaydınlar
Iyi aksamlar arkadaslar...
yarismadan kendi istegimle ayrildim..
nedeni birilerinin oy toplamasi degil,benimde ayni konuya dahil edilmeye calisilmamdir...
buna cocukluk diyenler var,eminsen sorun yok diyenler var...
kimin ne dedigi su satten sonra cokta umrumda degil..ben kendimi rahat hissedecigim sekilde davrandim,kimsenin aklinda soru isaret kalmasin...
Bana oy veren arkadasalrdan cok özür diliyorum...
günaydın hanım abla çaylarda benden Eki Görüntüle 955576Harika olmuş ellerine sağlık,bir tabakta ben alayım lütfen :16
Günaydınlar
günaydın ablacım , aa ne demek büyük zevkle
günaydın hanım abla çaylarda benden Eki Görüntüle 955576