Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan profiterol krizine girdim galiba nerden bulacam simdi
oy kıyamam
teşekkürler ablacım...
iyilik ablam dolaniyorum öyle
Senden
1 tanecik gondersen hic hayir demem yapmasi zormudur :26:
1 tanecik gondersen hic hayir demem yapmasi zormudur :26:
o zaman beceremem benBiraz zahmetlidir yapması twim
yok yaaa tweety benim de dün eşim istedi burda hanımlar yaparsın dediler cesaret verdiler nevreste bi link verdi ordan yaptım toplasan 1 saatte hazır oldu.. kesin yaparsın canım sen ki bu müthiş pilavı yaptın
o zaman beceremem ben
valla cok guzel gorunuyor... ama beceremem herhalde ben tesisatimda yok
Pilavin sonucunun boyle cikacagindan emin degildim gercekten ama en son bakinca bende vay be dedim,
cok hamarat degilim yani
ya ben de bu yuvarlakları yapamıcam diy korktum ama oldu valla sakın yemek kaşığı ile yapma ben tatlı kaşıklarıyla koydum büyüyolar top top oluyolar... yaparsın canım,bakl ben eve gittim tüm gün yorgunluğuyla bile yaptım yani
o zaman beceremem ben
valla cok guzel gorunuyor... ama beceremem herhalde ben tesisatimda yok
Pilavin sonucunun boyle cikacagindan emin degildim gercekten ama en son bakinca bende vay be dedim,
cok hamarat degilim yani
ay bos bir zamanimda denemek lazim ama o gun bugun degil o zaman senden alirim tarifi
ene yazdinmi profitorelo gorunce bisey okumadimtamam tweety ben yazdım tarifi olmadı nevreste yine link verir istediğinde..
ene yazdinmi profitorelo gorunce bisey okumadim
hımm yok ya yani bi tarafa not aldım anlamında.. ay bugün kk ne sıkıcı benim aklım uçtu gitti yarım yamalak yazı yazıyorum... kavga eden hakaret eden ,bebeğini soğuktan donduran ay anam içim daraldı
ay nerde yaziyor bunlar
amaan boşver sen de sıkma canını... kk bana huzur veriyo bugün iş yok yemek öğrenmeye devam edelim en iyisi dimii
Is bebek olunca benim canimda cok sklyor..
cunku sahip olmak istedigim ve henuz olamadigim birsey :)
Evet edelim ben bugun patates mucveri yapicam bakalim nasil olacak
inşallah allahım hayırlı bi evlat nasip eder sanada gönlünce ... nasibi varsa gelir daha önce yaptım eşim sevmediii damak tadıma uygun değil diyooo ben çok severim annem mücverin yanına sarımsaklı yoğurt çıkarır süper olur ikili
INSALLAH AMIN ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN :)
bende kabak yapmistim cok onceden bugunde bi patatesli deniyecem sever herhalde
yogurtta kalmamis simdi kim gidecek markete
:18::18::18: bilmiomki :26: benimde annem yapıyor kaç gündür yemekleri bi rahatım bi rahatım sorma.. ama gitcek pazara çok özlicem onu