- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
NEVRESTE'NİN MUTFAĞI
Canım benim topicte var
hızır misali yetiştin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NEVRESTE'NİN MUTFAĞI
Canım benim topicte var
hazır al
dün çok çalıştım ders giremedim
yok bırdayım
hızır misali yetiştin...
NEVRESTE'NİN MUTFAĞI
Canım benim topicte var
evet biraz zor. sanırım.kolay profiterol die arat bakim google dayı ne sonuç vercek
anlayışlı patronÇalış dersini ben idare ederim
aynenhızır misali yetiştin...
oy ablam yaa gerçekten hızır gibi sağoll...Yetişirim ben
Nasıl asistansın hiç takip etmiyorsun
Evet Ablam bizdeler
dikkat dikkat.. biricik bitanemin canı profiterol istedi... az önce yanıma geldi ve ağlayan gözlerle aşkım eve gidince yap dedii bende tabikiii bebeğim dedimmmm ay ben ne yaptım ay ben ne ettiiiim ben profiterol bilmem kiii yardım edin lüffen lüffen :18::18::18::18::18: saat 6 buçukda eve gidiyom benimki onda yatıyo o kadar satte yapabilirmiyim profiterol hiç yapmadım uff ya bittim ben..
hazır al
dün çok çalıştım ders giremedim
yok bırdayım
Canım ben yapıyorum güzel oluyor.Tarifi deneyenler oldu beğenildi tavsiye ederimteşekkür ederim ablacım..
buldum bi iki tarif biraz hızlı yaparsam hemencik yaparım gibi ,nevreste de verdi bi tarif bakayım hemen gidince yapayım,çok malzeme gerekmiyor evde var hepsi Allahtan.. :44::44::44:
anlayışlı patron
aynen
oy ablam yaa gerçekten hızır gibi sağoll...
kk nın güzide hanımları sağolun
Selamlarımı iletiver anneciğine
Hazır satılanlar var onlardan alsana,paket içinde oluyor,üzerine sadece kremasını kendşn hazırlayıp yapıyorsun..
Bir tane yapılışı var burada ..
http://www.nefisyemektarifleri.com/profiterol-tarifi/
Uzaklaşma buradan
yarın resmi atarım.. yapabilirsem
Yaparsın canımPüf noktası var unutmayalımFırına koyduktan sonra kapağı kesinlikle açılmayacak kapattıktan sonra biraz bekle ılısın sonra aç kapağı yoksa söner içi boş olmaz
Selamlarımı iletiver anneciğine
Hazır satılanlar var onlardan alsana,paket içinde oluyor,üzerine sadece kremasını kendşn hazırlayıp yapıyorsun..
Uzaklaşma buradan
ben ufaktan kaçıyorum servise yarım saat kaldı.. herkese iyi akşamlar huzur dolu evler... hoşçakalın...
Tarifimde yaptigim pilav 2 kisi oldugumuzdan bize fazla gelmisti bende cope gidip ziyan olmasin diye buzluga atmistim,dun o pilavdan bi yogurt corbasi yaptim ilk defa guzel oldu artik pilavlarimi cope dokmem...
Eki Görüntüle 954757
Bende yaparım bazen tadında da değişişklik olmaz hiç ellerine sağlık
Canım ben yapıyorum güzel oluyor.Tarifi deneyenler oldu beğenildi tavsiye ederim
Tatlı cadısın sen
buralar benden sorulurSelamlarımı iletiver anneciğine
Uzaklaşma buradan