- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ben geldim
Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim
pegasus abla neden çekildi:26::26::26::26:Hoşgeldin canım
anlamadım ama anlamış gibi yapıyorum:26:
Canım kendi seçimi
anlamadım ama anlamış gibi yapıyorum:26:
neyse cookplus diyoduk dimi
Var mı iyi bari.Ben de sazan gibi fırın yazdın bakmadın bile diye kendime kızıyordum.Ama başka bahara artık.Bu ara hiç fırın alasım yok da.
Evet görür
aşk olsun nevoş abla
anasayfada bi numara var onun mu acepniçin bu kadar taktıysamsenin yerine istiyim mi hanım abla
Bence fotoğrafları özenerek çekmeye devam edin. Sonuçlarını göreceksiniz....
Pegasus07 yarışmadan çekildi. Kendisine oy veren 11 üyeden biz özür dileriz zira oyları şu aşamada yandı.
Var var sen yine bak şstersen al dursun işte kenarda
Nevoşummmmmmmm
Çekerimkulaklarındannnnnn seninnn
Ne kadar dikkat etsekte bazen kayma filan oluyor,oda heyecandan sanırım
Dün o kadar dedim asla çekilme diye,üzüldüm şimdi ..
tamam çekme abla sustum acıyoVar var sen yine bak şstersen al dursun işte kenarda
Nevoşummmmmmmm
Çekerimkulaklarındannnnnn seninnn
Ne kadar dikkat etsekte bazen kayma filan oluyor,oda heyecandan sanırım
Dün o kadar dedim asla çekilme diye,üzüldüm şimdi ..
dün foruma girmedim neler olmurCanım dün çekilmek istediğini söylemiştiGerekçeleri olmalı
Evet sen devam et
Ablam
Ben de çok üzüldüm
tamam çekme abla sustum acıyo
dün foruma girmedim neler olmur
beyler bayanlarkocalarınızın kredi kartını alınmutfak seti alıcam diyin sonra buradan hediye kazanıp mutfak parasıyla elbise alınn
Nasıl asistansın hiç takip etmiyorsuntamam çekme abla sustum acıyo
dün foruma girmedim neler olmur
beyler bayanlarkocalarınızın kredi kartını alınmutfak seti alıcam diyin sonra buradan hediye kazanıp mutfak parasıyla elbise alınn
Annenler sendemi gitmediler demi
Keşke gitmeseydi
hazır aldikkat dikkat.. biricik bitanemin canı profiterol istedi... az önce yanıma geldi ve ağlayan gözlerle aşkım eve gidince yap dedii bende tabikiii bebeğim dedimmmm ay ben ne yaptım ay ben ne ettiiiim ben profiterol bilmem kiii yardım edin lüffen lüffen :18::18::18::18::18: saat 6 buçukda eve gidiyom benimki onda yatıyo o kadar satte yapabilirmiyim profiterol hiç yapmadım uff ya bittim ben..
dün çok çalıştım ders giremedimNasıl asistansın hiç takip etmiyorsun
Evet Ablam bizdeler
yok bırdayımkaç hemen bakalımmm
hazır al
dün çok çalıştım ders giremedim
yok bırdayım
dikkat dikkat.. biricik bitanemin canı profiterol istedi... az önce yanıma geldi ve ağlayan gözlerle aşkım eve gidince yap dedii bende tabikiii bebeğim dedimmmm ay ben ne yaptım ay ben ne ettiiiim ben profiterol bilmem kiii yardım edin lüffen lüffen :18::18::18::18::18: saat 6 buçukda eve gidiyom benimki onda yatıyo o kadar satte yapabilirmiyim profiterol hiç yapmadım uff ya bittim ben..
iş başa düşmüş napalımsuperisi sen yap dedi bana ya hazır istemedi cancağızım
hazır alsan olmamı
dikkat dikkat.. biricik bitanemin canı profiterol istedi... az önce yanıma geldi ve ağlayan gözlerle aşkım eve gidince yap dedii bende tabikiii bebeğim dedimmmm ay ben ne yaptım ay ben ne ettiiiim ben profiterol bilmem kiii yardım edin lüffen lüffen :18::18::18::18::18: saat 6 buçukda eve gidiyom benimki onda yatıyo o kadar satte yapabilirmiyim profiterol hiç yapmadım uff ya bittim ben..
olur ama yap dedi kıyamadım el emeği olsun istedim şu an netten bakıyomda çok zor bunlar yaa