- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
kitap standını nerden aldın canım ve ne kadara aldın :)
whuhuhuhuhuhu çok beğendim hepsinideAllah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bende nasip olursa 2013 geliniyim çeyiz telaşı bendede var
Bugün çeyiz hikâyeme dahil olan yeni kahramanımmm
Sevimli mi sevimli kurabiye kutum
Eki Görüntüle 362689 Eki Görüntüle 362690
hepsini güle güle kullan çok güzeller. bu kurabiye kutularını ve 60 lar esintili saklama kaplarını nerden aldın acaba?
yeni cicini güle güle kullan
maşallah kuzumun çeyizine
ayyyyy canım bayıldım bayıldım bir züccaciyede görmüştüm bu kutudan beşiktaşta bayıldım vallla canım çok çok güzel
Bugün çeyiz hikâyeme dahil olan yeni kahramanımmm
Sevimli mi sevimli kurabiye kutum
Eki Görüntüle 362689 Eki Görüntüle 362690
güle güle kullan canım
Merhaba canım,
Tüm topiğini inceledim şimdi, bir insanın tarzı olması çok güzel bişey ve sende seni anlatan tarzınla belli ki çok güzel bir county evin olacak. O buzdolabını da almak için nişanlını ikna et bence, çok yakışacak evine, bi yerde yazmışsın beyaz olsun istiyormuşsun mutfağın. İnan sanki bir mimar elinden çıkmış kadar güzel olur o buzdolabı
Her bişeyin çok güzel, aşkla kullanmayı nasip etsin Allah'ım.. Takipçiyim bende sıkı sıkı :13:
çok şekermiş bugüle güle kullan canım
Canım çook tebrik ederim çok zevkli çeyizcikler almışsın darısı da bizlerin başına :)
Kurabiyemmm kurabiyeee kutunaa bayıldımkiiiiiiiiiiiiiiii
MaşAllah hepsi çok güzel
Oyy çok tatlı hepsi, güle güle kullan inşallah..
Uzun zamandır topiğimi öksüz bırakmıştım... Yeni cicilerimle döndümmm
Madame Coco'larım (Nevresim Takımları)
Eki Görüntüle 407765 Eki Görüntüle 407766
Eki Görüntüle 407767 Eki Görüntüle 407768
Veee Tupperlaaaarr
Eko Kap (Süzgeciyle beraber) ve Pembiş Piknik Seti
Eki Görüntüle 407769 Eki Görüntüle 407770
Antartikalar ve Karıştır Sakla
Eki Görüntüle 407773 Eki Görüntüle 407774
Yağdanlık ve Peynir Dünyası (Orta)
Eki Görüntüle 407775 Eki Görüntüle 407776
Şeker Kaplar ve Adını bilmediğim Kap
Eki Görüntüle 407777 Eki Görüntüle 407778
Tini Mini Hanımlar ( 2 Tane 3.6 lt)
Eki Görüntüle 407779
Gizoşumun isteği üzerine fiyat bilgilerini de ekliyim... Adını bilmediğim kap ve tini mini hanımların biri hediye olarak verildi, geri kalanlar da toplam 268 lira tuttu
eklemeyi unuttugum bir parça oldu mu bimiyorum henüz elime ulasmayan kaplarım var hepsi gelince toplu halde hatıra fotolarını cekicem
pembiş piknik setini yerim ki çok güzeller çağlam çok çok uyguna almışssın gerçekten tupper olayınıda kapatın süpersin antartika ve akonun büyüğünü bende çok almak istiyorum ama piknik çok sevdiğim için bu pembiş sette çok güzel o yeni çıktı herhalde onuda almak şart
canım yatak örtülerinden sonra nevresime geçtiğin için ayrı mutlu oldum şu tekstil işini halledip tencerelere girişeceğimiz günler yakındır güzel günlerde kullan canım