Cookie Çeyiz Telaşında :)

kitap standını nerden aldın canım ve ne kadara aldın :)

English Home'dan aldım canım, 20 lira

whuhuhuhuhuhu çok beğendim hepsinide Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bende nasip olursa 2013 geliniyim çeyiz telaşı bendede var

teşekkür ederim canımmmmmmmm

e madem 2013 gelinisin sohbet topiğimize de beklerizzz

ayyyyy canım bayıldım bayıldım bir züccaciyede görmüştüm bu kutudan beşiktaşta bayıldım vallla canım çok çok güzel

hepsini güle güle kullan çok güzeller. bu kurabiye kutularını ve 60 lar esintili saklama kaplarını nerden aldın acaba?

teşekkür ederim canımmm...

saklama kaplarını Bernardo'dan...

kurabiye kutusunu Migrostan aldım

yeni cicini güle güle kullan

teşekkürler canımm

maşallah kuzumun çeyizine

sana da maşallah kuzummmm benimm

ayyyyy canım bayıldım bayıldım bir züccaciyede görmüştüm bu kutudan beşiktaşta bayıldım vallla canım çok çok güzel

teşekkür ederim gzioşummmm pembişi de vardı aslında ama kalmamış...

daha önce görmüş taşımıyım diye almamıştım valla 2 günde bitmişler tek tük bu renginden kalmıştı, baya da büyük bişey

Son düzenleme:
Merhaba canım,

Tüm topiğini inceledim şimdi, bir insanın tarzı olması çok güzel bişey ve sende seni anlatan tarzınla belli ki çok güzel bir county evin olacak. O buzdolabını da almak için nişanlını ikna et bence, çok yakışacak evine, bi yerde yazmışsın beyaz olsun istiyormuşsun mutfağın. İnan sanki bir mimar elinden çıkmış kadar güzel olur o buzdolabı

Her bişeyin çok güzel, aşkla kullanmayı nasip etsin Allah'ım.. Takipçiyim bende sıkı sıkı :13:

güle güle kullan canım

teşekkür ederim balımm

ay çok teşekkür ederiiimm ne güzel şeyler yazmışsın aminnnnn inşallah diyorum bütün kalbimle sende evlisin sanırımmm ömür boyu mutlu ve huzurlu olun siz de inşallah

çok deniyorum ama hala ikna olmadı umarım olur ben de bayılıyorum o dolaba

çok şekermiş bu güle güle kullan canım

teşekkür ederim canımmmm

Canım çook tebrik ederim çok zevkli çeyizcikler almışsın darısı da bizlerin başına :)

teşekür ederimmm, aminnn canım senin de az kaldı

Kurabiyemmm kurabiyeee kutunaa bayıldımkiiiiiiiiiiiiiiii

yirim seniiiii size özel kurabiyecikler saklicimmm onlaaa

MaşAllah hepsi çok güzel

teşekürler canımmmm

Oyy çok tatlı hepsi, güle güle kullan inşallah..

teşekkür ederimmm

Uzun zamandır topiğimi öksüz bırakmıştım... Yeni cicilerimle döndümmm

Madame Coco'larım (Nevresim Takımları)

Veee Tupperlaaaarr

Eko Kap (Süzgeciyle beraber) ve Pembiş Piknik Seti

Antartikalar ve Karıştır Sakla

Yağdanlık ve Peynir Dünyası (Orta)

Eki Görüntüle 407775 Eki Görüntüle 407776

Şeker Kaplar ve Adını bilmediğim Kap

Tini Mini Hanımlar ( 2 Tane 3.6 lt)

Eki Görüntüle 407779

Gizoşumun isteği üzerine fiyat bilgilerini de ekliyim... Adını bilmediğim kap ve tini mini hanımların biri hediye olarak verildi, geri kalanlar da toplam 268 lira tuttu

eklemeyi unuttugum bir parça oldu mu bimiyorum henüz elime ulasmayan kaplarım var hepsi gelince toplu halde hatıra fotolarını cekicem

pembiş piknik setini yerim ki çok güzeller çağlam çok çok uyguna almışssın gerçekten tupper olayınıda kapatın süpersin antartika ve akonun büyüğünü bende çok almak istiyorum ama piknik çok sevdiğim için bu pembiş sette çok güzel o yeni çıktı herhalde onuda almak şart

canım yatak örtülerinden sonra nevresime geçtiğin için ayrı mutlu oldum şu tekstil işini halledip tencerelere girişeceğimiz günler yakındır güzel günlerde kullan canım

kuzum iki yatak örtüsü aldım ama hala gözüm yatak örtülerinde biliyomusun bi tane daha alıcam ama o artık gelin yatak örtüsü olucak gelinlik gibi olanları sevmedigim icin gunluk de kullanabilcegim bi sey alıcam ama

nevresimlerden de ne kadar alsam vazgecemem heralde bitane de cicekli alıcam ama karsılastırma yapmam lazım english home ve madame coco arasında... ona göre bidahaki indirimde cocodan alabilirim onu da

ayy ben sırayı karıstırdım kuzum iyice yaa kafama ne eserse onu almaya basladım... hangi birini alcagımı sasırmıs durumdayım zaten

pembiş seti mutlaka al sadece piknik icin değil o... ayrı ayrı kullanıp herseyi sakalayabilirsin dolaptaaa

bugün bir tane daha tupperım oldu yengemin hediyesi oval setlerin 1.7 lt olanlarından sanırım ama benimki sarı kapaklısı

Eki Görüntüle 408425

Bunlarda arkadaşımla gezerken öylesine aldığım bardaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…