Cookie Çeyiz Telaşında :)

ohohohoyyy nerelere gideyimmmmm

kurabiye ve limonata olduk biz böle kuzucugummmmmmmm :KK9::KK9::KK9: ben de seni begenirim yüzbin milyon kere kiiiiiiii

tşekkür ederimmm kuzucugummmm sizlere mamalar yediririm inş o tabaklarda kiii :KK56::KK56:

:KK9::KK9::KK9:

Kurabiyeee ve limonataa mııııı ıımmmm bu lezzetee asla hayır diyemiorumm:KK9::KK9::KK9:

İnşallahhh yicezzz kuzumm hemdeeee ballandıraaa ballandıraaaaa:KK9:

:KK9::KK9::KK9:

Kurabiyeee ve limonataa mııııı ıımmmm bu lezzetee asla hayır diyemiorumm:KK9::KK9::KK9:

İnşallahhh yicezzz kuzumm hemdeeee ballandıraaa ballandıraaaaa:KK9:

inşallah kuzucuuuuuuuuuummmm

gelsin o günler yaaa gelicek miiii bizim de bir evimiz olacak mıııı :KK9::KK9:

çağlam güle güle kullan mutlu günlerdeee:KK54:

teşekkür ederimm tatlımmm :KK16:

bernardo alışverişi bereketli geçmiş : )) hepsi birbirinden güzel canım mutlulukla kullanın inşallah :nazar:

bernardo alışverişi bereketli geçmiş : )) hepsi birbirinden güzel canım mutlulukla kullanın inşallah :nazar:

Canım güle güle kullan çeyizciklerini pek güzeller:nazar:

çoooooooook teşekkür ederim kızlaaaarrr

evet baya baya bereketli geçti :KK1::KK1::KK1:

bugünde markette ne zamandır istediğim french press setlerinden gördüm ve hemen bir tane kaptım

benimkinin deseni kalpli değil kalpler yerine kahve fincanları var :KK16:

bu bebek de çeyizciklerim arasında yerini aldıııı:KK1:

b2.jpg

Eklentiler

• $b2.jpg
    $b2.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
ceyizin süper cıvıl cıvıl takipcisiyim :))) benim tarzıma cok yakın 2013 yaz gelini olarak takipcinim bana da fikir acmıs oldu ceyizlerin süper süper... mudo home harika zatennnnnn :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

iyi günlerde kullan sevdiginle:nazar:

çağlam tarzıma karar vermiş bulunmaktayım sayende :KK69:
aldıklarının hepsi inanılmaz güzel ve bana çok hitap ediyooooo
o yemek takımına , çay takımına öldüm resmen ya :KK69:
biçok şeyi netten alıyonuz sanırım ben de üye oldum english home,madame coco ve dekoreko ya
senin en sıkı takipçinim artık haberin olsun :KK23:

Çay setin çok hoş :KK16: ve diğerleri de çok hoş, güle güle kullanırsın inşallah

ooooo komuşucuğumunnn ceyzleri cok güzelmişşş aşkla kullansın hepsini inşallah :)))

ceyizin süper cıvıl cıvıl takipcisiyim :))) benim tarzıma cok yakın 2013 yaz gelini olarak takipcinim bana da fikir acmıs oldu ceyizlerin süper süper... mudo home harika zatennnnnn :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

iyi günlerde kullan sevdiginle:nazar:

teşekkür ederim canımmm beğenmene sevindimmm 2013 gelinleri topiğine hiç ugramıosun artıkk :KK1:

çağlam tarzıma karar vermiş bulunmaktayım sayende :KK69:
aldıklarının hepsi inanılmaz güzel ve bana çok hitap ediyooooo
o yemek takımına , çay takımına öldüm resmen ya :KK69:
biçok şeyi netten alıyonuz sanırım ben de üye oldum english home,madame coco ve dekoreko ya
senin en sıkı takipçinim artık haberin olsun :KK23:

daha güzelleri senin olsun kujucuuummmm.... teşekkür ederimmmm

madame coco ile ilgili bir öneri, oradan görmeden bişey almak buuyuk cesaret cunku boyutları daha buyuk yada kucuk cıkabilio...

nevresimlerinde battal boyları falan var mesela... orda magazası olmadıı icin netten alırsan mutlaka yanlarında yazan ebatları iyi olcup biç kusum netten alıp soke olan arkadasım cok oldu...:KK1:

Çay setin çok hoş :KK16: ve diğerleri de çok hoş, güle güle kullanırsın inşallah

çok tesekkur ederimmm :KK16:

Çok şirin bir eviniz olacak eminim.:KK16:

Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin canım.

Abonen oldum.:KK9::KK9::KK9:

ay ben seni yerimmm... daha güzelleri sana kısmet olsun kuzum tez zamanda inşallahhh :KK54:

ooooo komuşucuğumunnn ceyzleri cok güzelmişşş aşkla kullansın hepsini inşallah :)))

oyyy oyyy kimler gelmiş :KK9: amin canımmm inşallah :KK16:

hepiciğini gözlerinlen de canlı olarak görebilirsin çeyiz gittiği gün komşucuğummmm :KK9::KK9:

yeni cicilerini güle güle kullan canım, dün bende baktım baktım gözüm kaldı ama sadece reçel kaşığı ile magnet aldım : )

yeni cicilerini güle güle kullan canım, dün bende baktım baktım gözüm kaldı ama sadece reçel kaşığı ile magnet aldım : )

teşekkür ederim canım sen de güle güle kullan...

ben de kendimi zor frenledim daha da alırdım yani... kanca evin salata servis seti de var bende harika kaliteli bir ürün o yuzden cıldırmıs gibi oldum bunları da gorunce :KK9:

teşekkür ederim canım sen de güle güle kullan...

ben de kendimi zor frenledim daha da alırdım yani... kanca evin salata servis seti de var bende harika kaliteli bir ürün o yuzden cıldırmıs gibi oldum bunları da gorunce :KK9:

bende çıldırdım ama tutmaya çalıştım ve başardım sanırım :KK70:

X