Cookie Çeyiz Telaşında :)

bugün bir tane daha tupperım oldu yengemin hediyesi oval setlerin 1.7 lt olanlarından sanırım ama benimki sarı kapaklısı

Eki Görüntüle 408425

Bunlarda arkadaşımla gezerken öylesine aldığım bardaklar

Eki Görüntüle 408429

yorumlara bakılırsa oval set çok kullanışlıymış bende düşünüyorum ama bu aralar duygusal (!) yönden çökmüş durumdayım :KK9: bardaklarında çok şekermiş. hepsini güle güle kullan:nazar:

yorumlara bakılırsa oval set çok kullanışlıymış bende düşünüyorum ama bu aralar duygusal (!) yönden çökmüş durumdayım :KK9: bardaklarında çok şekermiş. hepsini güle güle kullan:nazar:

teşekkür ederim canımm :KK16:

oval set bakliyat saklamak içinmiş ben de güzel yorumlar duydum, kullanınca görecegim artık :KK9:

canım madam cocoda indirim var herhalde her üründe ben bugün gidicem nevresim olayını kapamıştım ama birkaç parça süs eşyası alabilirim,dün evim dergisine bakıyordum o dergiyi kesinlikle almalısın varya bir oda tasarlıyorlar mudodan ikeadan doldurmuşar ama öyle ferah öyle güzel ki okuyucuların evini düzenliyorlar felan gerçi sen kesin bilirsinde ben o dergiden bir haberdim çok cici şeyler var canım :KK1::KK1::KK1:hayal ettimde zor değil yani öyle bir ev kurmak

canım madam cocoda indirim var herhalde her üründe ben bugün gidicem nevresim olayını kapamıştım ama birkaç parça süs eşyası alabilirim,dün evim dergisine bakıyordum o dergiyi kesinlikle almalısın varya bir oda tasarlıyorlar mudodan ikeadan doldurmuşar ama öyle ferah öyle güzel ki okuyucuların evini düzenliyorlar felan gerçi sen kesin bilirsinde ben o dergiden bir haberdim çok cici şeyler var canım :KK1::KK1::KK1:hayal ettimde zor değil yani öyle bir ev kurmak

almazmıyım kuzum evimi 5 aydır takip ediyorummmm

madam coco indirimi cumartesi sondu malesef bebitommm bitti

bir dahaki indirimi bekle kuzucummm 1-5 mayıs arasıydı bu indirim benim telefona da geliyor artık indirim haberleri sana haber veririm

ev&bahce var bir de onu her zaman almıyorum genelde bahce agırlıklı oluyo ama konusuna gore arada onu da aldıgım oluyo

Son düzenleme:
piknik setini yerimmmmm:KK56:
mutlu günlerde kullan çağlam:KK16:
bende alıcam ama bana çok pahalı geliyorlar bakalım ne olacak canım:44:

piknik setini yerimmmmm:KK56:
mutlu günlerde kullan çağlam:KK16:
bende alıcam ama bana çok pahalı geliyorlar bakalım ne olacak canım:44:

en kısa zamanda alırsın inşallah kuzum sen de teşekkür ederimmm :KK16::KK16:

uzun yıllar garantili bu kaplar bir kere alıyorsun hem saglıklı oyle dusunmek lazım neler para vermiyoruz :KK1:

Bugün çeyiz hikâyeme dahil olan yeni kahramanımmm

Sevimli mi sevimli kurabiye kutum

Eki Görüntüle 362689 Eki Görüntüle 362690

Başta bütün çeyizin olmak üzere kurabiye kutularına bayıldım ve bende iznin olursa çeyizime eklemek isterim nerden aldın canım ? Çeyizlerin çok renkli ve zevkli tercihler hepsi birbirinden güzel sevdiğinle mutlu sağılıklı ve huzurla kullanman dileğiyle canım ... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Başta bütün çeyizin olmak üzere kurabiye kutularına bayıldım ve bende iznin olursa çeyizime eklemek isterim nerden aldın canım ? Çeyizlerin çok renkli ve zevkli tercihler hepsi birbirinden güzel sevdiğinle mutlu sağılıklı ve huzurla kullanman dileğiyle canım ... :nazar::nazar::nazar::nazar:

öncelikle çok teşekkür ederim canımmmm aminnnn

kurabiye kutusunu migrostan aldımmm birkaç ay oluyor umarım hala vardır tatlım :KK16:

çeyizlerin çok güzel canım renk renk güzel mutlu günlerde kullanırsın inş:)

tesekkur ederim canımmm amiiinnnnnn:KK16:

Yeni aldıklarımı da ekliyorum hemennnnn

Bernardo Cicilerimmm :KK69:

Yemek Takımım :KK16:

$rose-garden-1958.jpg Eki Görüntüle 413988

ÇKB Takımım :KK16:

$634557706537824844.jpg

Çay Setim:KK16:

$bernardo-butterfly-serisi-1.jpg

On yüzz bin milyon kereee beeğeeenndiiiiimmmmmmmmm:KK69:

Çokk güzeller çağlamm çoookk rose garden'ın çay takımı oldugunu sanıyordum meğer yemek takımı da varmııssss, ne de guzel oldukiiiiii:KK16: Güleee gülee güzel günlerdee kullaannnn pelimonatasınınnn kurabişştosuuuuuuuu:KK16::KK16::KK16:

On yüzz bin milyon kereee beeğeeenndiiiiimmmmmmmmm:KK69:

Çokk güzeller çağlamm çoookk rose garden'ın çay takımı oldugunu sanıyordum meğer yemek takımı da varmııssss, ne de guzel oldukiiiiii:KK16: Güleee gülee güzel günlerdee kullaannnn pelimonatasınınnn kurabişştosuuuuuuuu:KK16::KK16::KK16:

ohohohoyyy nerelere gideyimmmmm

kurabiye ve limonata olduk biz böle kuzucugummmmmmmm :KK9::KK9::KK9: ben de seni begenirim yüzbin milyon kere kiiiiiiii

tşekkür ederimmm kuzucugummmm sizlere mamalar yediririm inş o tabaklarda kiii :KK56::KK56:

ohohohoyyy nerelere gideyimmmmm

kurabiye ve limonata olduk biz böle kuzucugummmmmmmm :KK9::KK9::KK9: ben de seni begenirim yüzbin milyon kere kiiiiiiii

tşekkür ederimmm kuzucugummmm sizlere mamalar yediririm inş o tabaklarda kiii :KK56::KK56:

yaaa limonatayla kurabiye miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK52:
eennnnnn sevdiiiiiiiğğğiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... :KK16:

bernardo cicilerini ilk sayfada da görelim çağloşkoo..

yaaa limonatayla kurabiye miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK52:
eennnnnn sevdiiiiiiiğğğiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... :KK16:

bernardo cicilerini ilk sayfada da görelim çağloşkoo..

biz de seni çok seviyoruz o zamaaaaaaaan ye biziiiiiiiii :KK56::KK56: :KK9::KK9:

orayada ekliciğim kuzuuum hattaaaa en başaaa :KK1::KK1:

bernardonun bu çay setine bayılıyorum çok cici birşey:KK31: yeni aldığın çeyizlerin de çok güzel canım, ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah:nazar::nazar:

pastaaaammm güle güle kullan cicileriiiniiiiiiii çoooook güzel hepiciğiiiiiii:KK54: :KK54:

pastoşuuumm teşekkür ederimmmmmmm bebikiimmmmmm darısı basınaaaa :KK16:

bernardonun bu çay setine bayılıyorum çok cici birşey:KK31: yeni aldığın çeyizlerin de çok güzel canım, ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah:nazar::nazar:

evet onunla aşk yaşıyorum resmen.. çeyizimin en kıymetlisi en gözdesi yemek takımımla beraber :KK9::KK9:

aminnnn cok teşekkür ederim canım benimmm :KK16:

X