- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Teşekkür ederim cevabın içiiiiiiiiiiinİyice bir dolaşmak lazım diyosun yaniiiii
ipuçlarını yerim senin
kuzumun herşeyi misler gibiyuvası sıcacık oldu daha şimdiden
koltuk.. ah o koltuuukk. bayılmayan kalmayacak ona
hepsi birbirinden güzel olmuş
bide tam yerleşince o huzura doyum olmayacak
çağlacım yeni eşyaların hayırlı olsun yatak odan çok güzel
Canım herşeyin çok güzel, ben biraz geç gördüm topiğini, bu işlere yeni girdiğimden.
Yatak odanı da ayrı beğendim, ben bir kaç yer araştırmıştım 7 bin, 8 bin TL civarlarında ve mağazalardı, imalat değildi.
Sanırım mağazayla imalatçı arasında fiyatsal anlam da ufak bir fark oluyor:44:
Kısmet artık, güle güle kullan aldığın herşey çok güzel..
merhaba tatlım topiğime hos geldin sefa geldin
ben bitiriyorum sen baslıyorsun demeksana bu uzun ve tatlı yolda bol keyifli alısverişler diliyorum
benim mobilyalarımı aldıgım yer magaza ama imalatcı aynı zamanda tatlım... modoko gibi buyuk mobilya kentlerinde country çalışan magazaların cogu da boyle imalatcılar aslında orada showroomları var
ama bir kere işin icine showroom ve modoko gibi bir marka adı girince bu imalatcılar bir anda tok satıcı olup iki katı fiyat yapıstıyolar benim aldıgım yer aralarında en uygunuydu yatak odamın aynısı iki magaza ilerde 10.000 liraydı mesela...
anlayacagın fiyatlar biraz tutturabildigine... ilk aldıgım rakam 9000 di bu oda icin pazarlıkla 7000 oldu araya ne kadar korkunc bir pazarlık payı koymuslar adamlar karlarından gram odun vermiyorlar anlayacagın
basit bir örnek... mobilyalarımı aldıgım yere kitaplık ve sedir-kanepe tarzı bisey yapmasını istemiştim ama aldıgım rakam cok ucuk oldu... onun verdigi rakamın yarısını showrromu falan olmayan atolyesinde kendi halinde calısan bir marangoza verdim ve yine istedigim urunleri yaptırdım..
bu evrelerden halihazırda gecmiş biri olarak onerim iyice arastırmanız... tanıdıklarınızın ailenizin iş yaptırıp da memnun kaldıgı ufak esnafları da asla goz ardı etmemeniz
ya da henuz markalasmamıs imalatcılar bulmanız... oyle bir yer bulabilseydim eminim birebir aynı odayı 5500 civarı bi rakama alırdım tas catlasa ki 7000 sadece mobilya fiyatı bunun daha somyası olmadı bazası bir de yatagı var
evlilik süreci zorlu bir yol birazherkese kolay gelsin inşallah
Çok iyisin canım açıklamaların için teşekkür ederim, siz bitiriyorsunuz bizde sizlerden ilham alarak devam ediyoruz iştebenim babam büro kanepeleri yapıyor, maskoda bir çok yere satış yapıyoruz, ama elinden ev koltukları da geliyor, bazen tanıdıklar model gösterip şunu istiyoruz yapar mısın? dediklerin de, aynısını yapıyor. Koltuk konusunda sıkıntı yok bu yüzden dediğin gibi gezmek lazım aslında, zaten showroomları varsa kaçarı yok aşağı inmezler, ama toptan satış yapan yerler olduğunda showroomları olmayan ve showroomlara satan orada fiyatın daha uyguna geleceğinden eminim..
Biraz araştırmak, biraz şans inş. ben ve diğer arkadaşların da yüzü senin gibi güler inş. bu süreçte.
rica ederim ne demek
oo sen bu işlerin icindeysen o zaman işin daha kolay canım illa ki bulursun mobilya konusunda sanslı olcaksındedigin gibi o tarz satıcılarda mutlaka cok daha uygun olacaktır
evet zorlu bi surecten de gecsek sonucta Allaha sukur istedigim gibi oldular darısı basınıza diyorum... cok büyük bir mutluluk cunku her insanın yasaması gereken türden:123:
İnş. canım, babamın ağzını aradım bir ara senin mobilya imalatı yapan arkadaşın var mı diye yok dedi, inş. tanıdıkların tanıdıkları olur..
Önemlisi de o ya, insanın istediği gibi olması, içine sinmesi..
İnş. bizde sizin gibi yaşarız o mutluluğu. Mutluluğunuz daim olsun..
Çağloommmmm yatak odan ne kadar cici olmuş tamamını görmek için can atıyorum kusummmMaşAllah maşAllah
amin canım benimm cok tesekkurler
seniii cidden öpe öpe bitiremem bal yanak
benim de merak ettigim cook sey var sen onları biliosunhihihi az kaldı az ben sana bi mail cıkarması yapabilirim su işleri toparlıyınca
hepinize çooook teşekkür ediyorum kızlarrr hepinizeee ayrı ayrı
yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor evimiz son halini görsem de rahatlasam artık ben de
Vee sizi yeni cicilerimle tanıştırayım....
Bunlar bizim evimizin aşk kuşlarıİsimleri de Kurabiye&Böğürtlen Diğeri de iğnelikmiş... ama insan böyle tatlı bişeye iğne saplayabilir mi bilmem
Eki Görüntüle 693900 Eki Görüntüle 693901
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?