Cookie Çeyiz Telaşında :)

hepinize çoook teşekkür ederim kızlarrr :KK16::KK16: daarısı bekleyen herkesin başına :KK54:

ben de evime bir an önce yerleşmek ve orada yaşamaya başlamak için sabırsızlanıyorum inanın gittim mi ordan çıkasım gelmiyor annemler hadi kızım gidelim artık yeter falan dediler mi içim cız ediyor :KK9: bırakın beni burda ya litfeen litfen diyorum :KK9:

bambaşka bir duyguymuş... her şey tamamlanıp 2 senedir binbir emekle aldıgım ceyizlerimi evde gorunce sanırım dugunu beklemek daha zor olcak :KK9:

loadedguncım modokoda bir mobilyacı yaptı bunları evimin bircok esyasını onlar yaptı yatak odam 7000 lira ... ama simdi sorsan kendilerini artık kimseye tavsiye etmem ben anlastıgımda orda herseyden haberdar olan cok tatlı bir bayan vardı işlerin basında şimdi o gitti ve yerine bakan kadınla cok sorun yasadım.. bircok seyden anlamıyor malesef iş guzel mobilya kaliteli evet ama ona asla laf edemem öte yandan ilk basta o bayanla baslamamıs da oraya simdi gitmiş olsam asla ama asla orayla calısmazdım bundan sonra da onunden bile gecmem :KK1:

öte yandan işinin ehli bir marangoz bulursan inan aynı bu malzemeyle yarı fiyatına yaptırırsın benim ödedigimin... sadece lükens ayak calısamazlar belki tek farkı o olur ben baska bir marangozla da calıstım bu surecte calısma odamı kütüphanemi hep o yaptı... işçilik aynı fiyat yarısı... adamın tek eksigi lükens ayak yapamaması yani country mobilya illa bu mobilyayı yapan yerden alınır diye bisey yokmus... güvenilir işini iyi yapan bir marangoz da harikalar yaratabilior hem de cok daha ucuza :KK34:

nihanımmm biz leylak ve lavantaya cift olarak baygınız :KK9::KK9: renkleri bize huzur veriyor kokusuna da bayılıyoruz :KK16:

bu yüzden cok onceden kafamızda yatak odamızın leylak bahcesi gibi olması lavanta gibi kokması vardı cok sukur basardık bana göre de huzurun ve askın rengi olan leylagı yatak odama tasıdım :KK16::KK16:

fikir verebildiysem ne mutlu kusumm :KK16: ayrıca senin o dibin dibi notunu yerm bennn :KK56::KK54::KK54::KK54:

ipuçlarını yerim senin :KK1:
kuzumun herşeyi misler gibi :nazar: yuvası sıcacık oldu daha şimdiden :KK16:
koltuk.. ah o koltuuukk. bayılmayan kalmayacak ona :KK16:
:KK1:
hepsi birbirinden güzel olmuş :nazar:
bide tam yerleşince o huzura doyum olmayacak :KK16:

Teşekkür ederim cevabın içiiiiiiiiiiin :KK16:İyice bir dolaşmak lazım diyosun yaniiiii:KK1:

kesinlikle... illa magazasını olan bir yer yapsın diye de takılma, malzemesini sec göster bul saglam bi marangoz mis gibi de yapıyorlar

ipuçlarını yerim senin :KK1:
kuzumun herşeyi misler gibi :nazar: yuvası sıcacık oldu daha şimdiden :KK16:
koltuk.. ah o koltuuukk. bayılmayan kalmayacak ona :KK16:
:KK1:
hepsi birbirinden güzel olmuş :nazar:
bide tam yerleşince o huzura doyum olmayacak :KK16:

oyyyyyyyyyyy kuzum benimmmm :KK16: ben de seni yerimmmmmmmmm :KK56:

koltugumu benim de yiyesim geliyor jelibon gibi ohh :KK9::KK9:

az kaldı senin mis yuvana da bebişimmmmm huzur dolu ask kokulu evlerimiz olcikkk :KK16: gel hazira geeeeeeel diyorum :KK52:

çağlacım yeni eşyaların hayırlı olsun yatak odan çok güzel :KK16:

teşekkür ederim tatlım :KK16:

Canım herşeyin çok güzel, ben biraz geç gördüm topiğini, bu işlere yeni girdiğimden. :KK34:
Yatak odanı da ayrı beğendim, ben bir kaç yer araştırmıştım 7 bin, 8 bin TL civarlarında ve mağazalardı, imalat değildi.
Sanırım mağazayla imalatçı arasında fiyatsal anlam da ufak bir fark oluyor:44:
Kısmet artık, güle güle kullan aldığın herşey çok güzel.. :KK16:

Canım herşeyin çok güzel, ben biraz geç gördüm topiğini, bu işlere yeni girdiğimden. :KK34:
Yatak odanı da ayrı beğendim, ben bir kaç yer araştırmıştım 7 bin, 8 bin TL civarlarında ve mağazalardı, imalat değildi.
Sanırım mağazayla imalatçı arasında fiyatsal anlam da ufak bir fark oluyor:44:
Kısmet artık, güle güle kullan aldığın herşey çok güzel.. :KK16:

merhaba tatlım topiğime hos geldin sefa geldin :KK16: :KK3:

ben bitiriyorum sen baslıyorsun demek :KK1: sana bu uzun ve tatlı yolda bol keyifli alısverişler diliyorum :KK34:

benim mobilyalarımı aldıgım yer magaza ama imalatcı aynı zamanda tatlım... modoko gibi buyuk mobilya kentlerinde country çalışan magazaların cogu da boyle imalatcılar aslında orada showroomları var

ama bir kere işin icine showroom ve modoko gibi bir marka adı girince bu imalatcılar bir anda tok satıcı olup iki katı fiyat yapıstıyolar benim aldıgım yer aralarında en uygunuydu yatak odamın aynısı iki magaza ilerde 10.000 liraydı mesela...

anlayacagın fiyatlar biraz tutturabildigine... ilk aldıgım rakam 9000 di bu oda icin pazarlıkla 7000 oldu araya ne kadar korkunc bir pazarlık payı koymuslar adamlar karlarından gram odun vermiyorlar anlayacagın

basit bir örnek... mobilyalarımı aldıgım yere kitaplık ve sedir-kanepe tarzı bisey yapmasını istemiştim ama aldıgım rakam cok ucuk oldu... onun verdigi rakamın yarısını showrromu falan olmayan atolyesinde kendi halinde calısan bir marangoza verdim ve yine istedigim urunleri yaptırdım..

bu evrelerden halihazırda gecmiş biri olarak onerim iyice arastırmanız... tanıdıklarınızın ailenizin iş yaptırıp da memnun kaldıgı ufak esnafları da asla goz ardı etmemeniz

ya da henuz markalasmamıs imalatcılar bulmanız... oyle bir yer bulabilseydim eminim birebir aynı odayı 5500 civarı bi rakama alırdım tas catlasa ki 7000 sadece mobilya fiyatı bunun daha somyası olmadı bazası bir de yatagı var :KK31:

evlilik süreci zorlu bir yol biraz :KK9: herkese kolay gelsin inşallah

merhaba tatlım topiğime hos geldin sefa geldin :KK16: :KK3:

ben bitiriyorum sen baslıyorsun demek :KK1: sana bu uzun ve tatlı yolda bol keyifli alısverişler diliyorum :KK34:

benim mobilyalarımı aldıgım yer magaza ama imalatcı aynı zamanda tatlım... modoko gibi buyuk mobilya kentlerinde country çalışan magazaların cogu da boyle imalatcılar aslında orada showroomları var

ama bir kere işin icine showroom ve modoko gibi bir marka adı girince bu imalatcılar bir anda tok satıcı olup iki katı fiyat yapıstıyolar benim aldıgım yer aralarında en uygunuydu yatak odamın aynısı iki magaza ilerde 10.000 liraydı mesela...

anlayacagın fiyatlar biraz tutturabildigine... ilk aldıgım rakam 9000 di bu oda icin pazarlıkla 7000 oldu araya ne kadar korkunc bir pazarlık payı koymuslar adamlar karlarından gram odun vermiyorlar anlayacagın

basit bir örnek... mobilyalarımı aldıgım yere kitaplık ve sedir-kanepe tarzı bisey yapmasını istemiştim ama aldıgım rakam cok ucuk oldu... onun verdigi rakamın yarısını showrromu falan olmayan atolyesinde kendi halinde calısan bir marangoza verdim ve yine istedigim urunleri yaptırdım..

bu evrelerden halihazırda gecmiş biri olarak onerim iyice arastırmanız... tanıdıklarınızın ailenizin iş yaptırıp da memnun kaldıgı ufak esnafları da asla goz ardı etmemeniz

ya da henuz markalasmamıs imalatcılar bulmanız... oyle bir yer bulabilseydim eminim birebir aynı odayı 5500 civarı bi rakama alırdım tas catlasa ki 7000 sadece mobilya fiyatı bunun daha somyası olmadı bazası bir de yatagı var :KK31:

evlilik süreci zorlu bir yol biraz :KK9: herkese kolay gelsin inşallah

Çok iyisin canım açıklamaların için teşekkür ederim, siz bitiriyorsunuz bizde sizlerden ilham alarak devam ediyoruz işte :KK66: benim babam büro kanepeleri yapıyor, maskoda bir çok yere satış yapıyoruz, ama elinden ev koltukları da geliyor, bazen tanıdıklar model gösterip şunu istiyoruz yapar mısın? dediklerin de, aynısını yapıyor. Koltuk konusunda sıkıntı yok bu yüzden dediğin gibi gezmek lazım aslında, zaten showroomları varsa kaçarı yok aşağı inmezler, ama toptan satış yapan yerler olduğunda showroomları olmayan ve showroomlara satan orada fiyatın daha uyguna geleceğinden eminim..
Biraz araştırmak, biraz şans inş. ben ve diğer arkadaşların da yüzü senin gibi güler inş. bu süreçte. :KK16::KK34:

Çok iyisin canım açıklamaların için teşekkür ederim, siz bitiriyorsunuz bizde sizlerden ilham alarak devam ediyoruz işte :KK66: benim babam büro kanepeleri yapıyor, maskoda bir çok yere satış yapıyoruz, ama elinden ev koltukları da geliyor, bazen tanıdıklar model gösterip şunu istiyoruz yapar mısın? dediklerin de, aynısını yapıyor. Koltuk konusunda sıkıntı yok bu yüzden dediğin gibi gezmek lazım aslında, zaten showroomları varsa kaçarı yok aşağı inmezler, ama toptan satış yapan yerler olduğunda showroomları olmayan ve showroomlara satan orada fiyatın daha uyguna geleceğinden eminim..
Biraz araştırmak, biraz şans inş. ben ve diğer arkadaşların da yüzü senin gibi güler inş. bu süreçte. :KK16::KK34:

rica ederim ne demek :KK54:

oo sen bu işlerin icindeysen o zaman işin daha kolay canım illa ki bulursun mobilya konusunda sanslı olcaksın :KK16: dedigin gibi o tarz satıcılarda mutlaka cok daha uygun olacaktır

evet zorlu bi surecten de gecsek sonucta Allaha sukur istedigim gibi oldular darısı basınıza diyorum... cok büyük bir mutluluk cunku her insanın yasaması gereken türden :KK16: :123:

rica ederim ne demek :KK54:

oo sen bu işlerin icindeysen o zaman işin daha kolay canım illa ki bulursun mobilya konusunda sanslı olcaksın :KK16: dedigin gibi o tarz satıcılarda mutlaka cok daha uygun olacaktır

evet zorlu bi surecten de gecsek sonucta Allaha sukur istedigim gibi oldular darısı basınıza diyorum... cok büyük bir mutluluk cunku her insanın yasaması gereken türden :KK16: :123:

İnş. canım, babamın ağzını aradım bir ara senin mobilya imalatı yapan arkadaşın var mı diye yok dedi, inş. tanıdıkların tanıdıkları olur..
Önemlisi de o ya, insanın istediği gibi olması, içine sinmesi.. :KK31:

İnş. bizde sizin gibi yaşarız o mutluluğu. Mutluluğunuz daim olsun.. :KK16:

Çağloommmmm yatak odan ne kadar cici olmuş tamamını görmek için can atıyorum kusummm:KK52: MaşAllah maşAllah:KK16:

İnş. canım, babamın ağzını aradım bir ara senin mobilya imalatı yapan arkadaşın var mı diye yok dedi, inş. tanıdıkların tanıdıkları olur..
Önemlisi de o ya, insanın istediği gibi olması, içine sinmesi.. :KK31:

İnş. bizde sizin gibi yaşarız o mutluluğu. Mutluluğunuz daim olsun.. :KK16:

amin canım benimm cok tesekkurler :KK54:

Çağloommmmm yatak odan ne kadar cici olmuş tamamını görmek için can atıyorum kusummm:KK52: MaşAllah maşAllah:KK16:

seniii cidden öpe öpe bitiremem bal yanak :KK9:

benim de merak ettigim cook sey var sen onları biliosun :KK23: hihihi :KK9::KK9::KK9: az kaldı az ben sana bi mail cıkarması yapabilirim su işleri toparlıyınca :KK9:

amin canım benimm cok tesekkurler :KK54:

seniii cidden öpe öpe bitiremem bal yanak :KK9:

benim de merak ettigim cook sey var sen onları biliosun :KK23: hihihi :KK9::KK9::KK9: az kaldı az ben sana bi mail cıkarması yapabilirim su işleri toparlıyınca :KK9:

Aynen bebeiiimmm azcık kaldı bende pazartesi sana geniş bir albüm yapıp mail atıcam inşAllah:KK52: :nazar:

çağlacım ne şahane fotolar onlar öyle, odanın rengini ayrı mobilyalarını ayrı beğendim. evinde oturduğun günler de gelir inşallah hayırlısıyla bi an önce :nazar:

canım herşeyin harika görünüyor bitmiş halini görmek için daha da sabırsızlandım daimi mutluluk dilerim çok çok çok güzeller :))

hepinize çooook teşekkür ediyorum kızlarrr hepinizeee ayrı ayrı :KK16:

yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor evimiz son halini görsem de rahatlasam artık ben de :KK9:

Vee sizi yeni cicilerimle tanıştırayım....

Bunlar bizim evimizin aşk kuşları :KK16: İsimleri de Kurabiye&Böğürtlen :KK9: Diğeri de iğnelikmiş... ama insan böyle tatlı bişeye iğne saplayabilir mi bilmem :KK9:

$IMG_2460 (2848 x 4272).jpg $IMG_2462 (2848 x 4272).jpg

hepinize çooook teşekkür ediyorum kızlarrr hepinizeee ayrı ayrı :KK16:

yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor evimiz son halini görsem de rahatlasam artık ben de :KK9:

Vee sizi yeni cicilerimle tanıştırayım....

Bunlar bizim evimizin aşk kuşları :KK16: İsimleri de Kurabiye&Böğürtlen :KK9: Diğeri de iğnelikmiş... ama insan böyle tatlı bişeye iğne saplayabilir mi bilmem :KK9:

Eki Görüntüle 693900 Eki Görüntüle 693901

çok güzeller güle güle kullan:) bence de iğneliğe iğne batırcağıma kendime batırırım daha iyi:KK5:

çağlam yine cicişleri toplamışsın canım iğneliğini çok beğendim ne kadara aldın canommmmmmmm :KK34:

çağlacım yatak odana bayıldım miss gibi lavanta kokuları daha şimdiden burnuma geldi:KK9::nazar: country tarzını en başarılı şekilde sen gerçekleştireceksin valla çok seviniyorum maşallah allah'ım nazarlardan korusun :nazar::KK16: ben imkansızlıklardan dolayı beceremedim malesef ama eşimin sözü var ileriki senelerde istediğim tarz mobilyaları alacakmış o da country tarzına bayılıyor bi beş seneyi bulur heralde:KK9::KK9: kuşlarına iğnedanlığınada ayrıca bayıldım:KK9:

X