- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
çağlaaaaaaaa bir an önce evini diz görelim ama:18::18:
Canım çeyizlerin zaten çok beğendiğim tarz ürünler zaten takipteydim evini de çok merak ediyorum ne kadar zaman geçmiş forumdakiler birer birer evleniyor biz eskidik resmen. Yatakodanı istediğin tarzda aldığını hatırlıyorum ama diğer eşyalarını göremedim uzun zamandır foruma uğramıyordum birkaç haftadır burdayım çok şey değişmiş gerçekten.
hepinize teşekkür ederim bebelaklar
Decembercımmmmm seni gördüğüme coook sevindim tatlısımmKavanozlar kuzen hediyesi Resimlerini cekip gostermişti cok begenince de benim icin alıp taa yurtdısından gonderdi esiyle sag olsun...
Hepsi harika görünüyoooooor ama yatak odanı kaça ve nerde yaptırdgnı sormak istiyorum bnde istiyorummmmmmmmmDikkat dikkat postun sonunda sizi bir süpriz beklemektedir
Selam bebeklerson zamanlarda alınan ufak tefekleri ekleyelim bakalım
Eki Görüntüle 692585
Eki Görüntüle 692586 Eki Görüntüle 692587 Eki Görüntüle 692588
Eki Görüntüle 692595 Eki Görüntüle 692596 Eki Görüntüle 692597 Eki Görüntüle 692598 Eki Görüntüle 692599 Eki Görüntüle 692600 Eki Görüntüle 692601
Bunlar da yatak odam için postun devamında da söz verdiğim gibi şimdilik sadece yatak odamdan minik ipuçları var
Eki Görüntüle 692607 Eki Görüntüle 692608
Ve işte benimm aşk kokulu yatak odamdan minik ipucumsu kareler... Süprizi çok kaçmasın henüz yerleşmedik ne de olsa
Eki Görüntüle 692627 Eki Görüntüle 692614 Eki Görüntüle 692615 Eki Görüntüle 692621
Güzel dilekleriniz ve dualarınızla bakacağınıza eminim her zamanki gibi bebeklerim...
Allah kim benim için ne istiyor ve düşünüyorsa ona da iki katını versin diyorum şimdiden ...
hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?