- 11 Şubat 2013
- 62
- 0
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Ben bu topiği önceden nasıl görmemişim hayret ettim ...Çok şey kaçırmışım ama neyse ki geç de olsa farkettim :) Tek kelime ile özet geçmem gerekirse 'bayıldım' herşeyine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vuuu çoook tatlılarmerhaba ezgidem topiğime hos geldin... tesekkur ederim güzel sözlerin icin
bencepembe, tatlım sen de benle paylas eger gorursen indirim... elektronik indirimi goren bana haber ucursun
gecen seferki toplu ceyiz ekleme seansıma bunları eklemeyi unuttugumu fark ettim... kırlent manyaklıgımın son zincirleri nasıl unutmusum bunları
Eki Görüntüle 696507 Eki Görüntüle 696508
ayy inanmıyorum yaa kusum demek ablanı gelin ediyosunuz :)
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin ablacıgını tatlım
CAnım çok güzel bunlar nerden aldın acaba?
çağlacım yeni aldığın cicilerin çok çok güzel, mutlu günlerde aşkla kullanırsın inş.
şimdi benim sana bir sorum olacak.
ben yatak odamı kendim çiziyorum şuanda. sendende bir kaç fikir çalıyorum izin verirsen
dolabının hepsinin altını çekmeceli mi yaptırdın. ben çekmecesiz düşünüyorum fakat çok uzun olup şıklığını kaybetmesinden de korkuyorum.
ayrıca dolapların iç dizaynını nasıl yaptın canım. düğününde yaklaştı, vaktinde pek yok ama yardımcı olursan mutlu olurum.
Gulizgulcum yorumunu yeni gördüm... Genelde öyle evimin tamamını detaylı olarak çekebileceğim vaktim olmuyor yavaş yavaş ordan buradan çekiyorum bloggera sardım da bu ara. :)
ekliyeyim buraya da birkaç foto en azından çeyizime aldıklarım şimdi evimde ne haldeler nasıl kullanıyorum o açıdan
Bu mutfağımdan;
Eki Görüntüle 773278
Bunlar da dekor amaçlı aldığım parçalardı...
Eki Görüntüle 773279 Eki Görüntüle 773280 Eki Görüntüle 773281
Bu da meşhur yazı tahtam... Çeyizimdeki en özel parçalardan biriydi kullanmak için en çok beklediğim
Eki Görüntüle 773282
Merak edenler için ara ara burayı da güncellerim
Ne de olsa ev aşkı alışveriş tutkusu hiç bitmiyor...
Resimler küçük çıkmış sanırım üzerine tıklamanız gerekecek
Bir de şu mutfak fotosunda görünen koridor tarafına aldırmayın fotoğrafı temizlik yaparken çektiğim için halısı yok
ÇAĞLA iş yerinden bloglar açılmıyo..ilk işim blogunu bakmak olacak.ama burayada detaylı fotolar bekliyorum. evin çok şirin pamuk şeker tadında güle güle güzel günlerde otur canım..
merhaba hepsi çok güzel.
huzurla kullan.
benım beğendığım bı askı var nerden aldığını yazabılır mısın.
askım beğendı mutfak askısı demişin
teşekkürler.