- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
çağlam yine cicişleri toplamışsın canım iğneliğini çok beğendim ne kadara aldın canommmmmmmm
çağlacım yatak odana bayıldım miss gibi lavanta kokuları daha şimdiden burnuma geldicountry tarzını en başarılı şekilde sen gerçekleştireceksin valla çok seviniyorum maşallah allah'ım nazarlardan korusun ben imkansızlıklardan dolayı beceremedim malesef ama eşimin sözü var ileriki senelerde istediğim tarz mobilyaları alacakmış o da country tarzına bayılıyor bi beş seneyi bulur heralde kuşlarına iğnedanlığınada ayrıca bayıldım
Ipuçu bile olsa harika görünüyor tatlımmmm
Tamamını beklemekteyim ,mobilyaların bir kısmı ve duvar rengi harka.
Marka olarak adlaruı geçtiği fiyatları malesefki iki katına çıkarıyorlar...
zorlu bir süreç olsa gerek maddi manevi...
çok teşekkür ederim bebiklerimm hepinizee
kuzucum 4 küsür lira tas catlsa 5 lira falan olması lazım
tesekkur ederim gamzecimmm ... Bence şeker mi şeker bir evin olacak eminim bir şekilde yanısatacaksın kendini zaten cok becerikli bir kızsın zevkli bir evin olacagına eminim cok da merak ediyorum
önemli olan da icinde huzurlu hissettigimiz biz gibi olan evler kurmak zateneşinle zevklerinizin uyması cok guzel ve bu tarzı her gecen gun daha cok erkek seviyor
zaman içinde Türk hanımlarının dekorasyon anlayısı değişti büyük ölçüde... bu artık beylere de sıçrıyor. Benim nişanlım da nee yine mi pembee diyen bir adamdı ama evimizin esyalı halini gordukten sonra bana "Aşkım ben cidden seviyorum sanırım artık bu pembe rengi yaa," dedi...
kayınbabikim bile "Bizim gelin bu işi biliyor ya bu yasımdan sonra bizim evin tarzını da değiştirtcek bana bu gidişle," demiş
kadının fendi erkeği yenmeye her zaman devam edecek sanırım
saol tatlımmm
evet oyle zor birazcık ama güzelliği daha agır basıyor emin ol... tatlı kıpır kıpır bir heyecandarısı basına
canım herşeyin çok çokk güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinyatak odan benimde düşündüğüme çok yakınn musmutluu rüyalar görürsünüz inşallah tamamını bekliyorum birde canım önemli birşey söylemek istiyorum 2 tane bakır kap almışsın salep ayran için yazmışsın ama onları kullanma nolur ben 112 de çalışıyorum acil tıp tknisyeniyim ve çalışma hayatım boyunca 1 kere karşılaştım ama çok sık olmaya başladı ORGANOFOSFAT zehirlenmesi yapıyor bakır kaplarda yemek içmek çok tehlikeli inan kurtarılması çok zor o hastaların çoğu malesef ölüyor benim 2 hastan vardı ve ikisinide kaybettik lütfen kullanma hatta at o kapları bakırları sadece süs olarak kullan canım yada bendede var bakır kahve fincanı ama içinde ayrıyetten porselen kapları var kahveyi oradan içiyorsun bakırla temas etmesin yiyecekleriniz
aa benim eniştemde att ama hiç böyle birşey söylemedi bize annem ordudan aldı ta bakır tencere şuan çok üzüldüm atmam lazım o tencereyi evden
Cookie'nin çeyizlerine bayılıyor,her gördüğümde ayrı hevesleniyorum :) herşeyin çok çok çok güzel. mutlu mesut,sağlık dolu günlerde kullanın :)
şu an o aşamada olan ablam var ,ve stres ,heyecan sevinç hepsi bribirine karılıyor ,gidip geliyoruz hep çokda yorgunluğu var tabi:)
anmin tatlım amin:)
canım herşeyin çok çokk güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinyatak odan benimde düşündüğüme çok yakınn musmutluu rüyalar görürsünüz inşallah tamamını bekliyorum birde canım önemli birşey söylemek istiyorum 2 tane bakır kap almışsın salep ayran için yazmışsın ama onları kullanma nolur ben 112 de çalışıyorum acil tıp tknisyeniyim ve çalışma hayatım boyunca 1 kere karşılaştım ama çok sık olmaya başladı ORGANOFOSFAT zehirlenmesi yapıyor bakır kaplarda yemek içmek çok tehlikeli inan kurtarılması çok zor o hastaların çoğu malesef ölüyor benim 2 hastan vardı ve ikisinide kaybettik lütfen kullanma hatta at o kapları bakırları sadece süs olarak kullan canım yada bendede var bakır kahve fincanı ama içinde ayrıyetten porselen kapları var kahveyi oradan içiyorsun bakırla temas etmesin yiyecekleriniz
canım denk gelmemiştir ona kimin ne vakayla karşılaşacağı belli olmuyorki benim gittiğim vakada bi amcayla teyze yumurta yemişler bakır sahanda adamın şuuru kapalı gibiydi saçmalamaya başlamıştı vucutlarında kasılmalar ve aşırı derecede huzursuzlukları vardı bağırıp çağırıyolardı saldırganlardı anlayamadık önce kim tahmin edebilirki sabah yemişler aldık götürdük hastaneye tahliller yapıldı o gün içinde önce teyze sonrada amca ölmüş . kurtarılması çok zor oluyor Allah korusun ben çok beğenirdim bakır tasları falan evime sokmam atık etrafımdakileride uyarırırm hepatmasanda içine çiçek ek balkonda dursun tatlım ama kullanma sakın
Evlenince çalışcak mısın? bu cici ceyiz bırakılıp işe mi gidiilir :):):)
ne işle meşgulsun :) yaşın falan nedir?
seninle ilgili tek bildiğim süper zevkli bir insan olduğun :)
İnşallah canım sağol iyi dileklerin için :)
Bir de şey dikkatimi çekti sen fazla küçük ev aleti almadın mı? ya da fotosunu koymadın bi braun gördüm sanırım? ben almadım daha mesela mutfak robotu ya da rondo ne almalıyım ?:)
canım denk gelmemiştir ona kimin ne vakayla karşılaşacağı belli olmuyorki benim gittiğim vakada bi amcayla teyze yumurta yemişler bakır sahanda adamın şuuru kapalı gibiydi saçmalamaya başlamıştı vucutlarında kasılmalar ve aşırı derecede huzursuzlukları vardı bağırıp çağırıyolardı saldırganlardı anlayamadık önce kim tahmin edebilirki sabah yemişler aldık götürdük hastaneye tahliller yapıldı o gün içinde önce teyze sonrada amca ölmüş . kurtarılması çok zor oluyor Allah korusun ben çok beğenirdim bakır tasları falan evime sokmam atık etrafımdakileride uyarırırm hepatmasanda içine çiçek ek balkonda dursun tatlım ama kullanma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?