- 6 Eylül 2011
- 3.371
- 928
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
İşte mutluluk yolculuguma katılan yeni ciciklerimmmmmmmHepsine aşık oldum galiba
Bu tablo ve askılık kütüphane-çalışma odası olacak olan odamıza
Kafes yaşam alanı için 3lü askılık boyutuna göre anahtarlık olacak gibi duruo
Bunlar da çerezliklerimiz
kızlar markafoni chicy deco life kampanyasından aldı çağla bunları çok cici şeler var güle güle kullan çağliş
teşekkür ederim kızlarrr
lavicim ve aysegulcummm gizotum cevap vermiş zaten ciciler chiccydencok seviorum o kampanyayı
decembercım cok sevindim begenmene... country tarzı içinde bu tarzın modern yorumlarına bakabilirsin belki... ya da esyalarını yaptırmayı secersen kafana ore tasarlatır ve oyle cok da agır olmayan mobilyalar yakalayabilirsin... ama modern tarzdan da sıkılmayacagının garantisi yok ayrıca modern tarz surekli değiştiği icin daha cabuk demode olabilior cunku modernlik anlayısı zamana gore degisen bir kavram zaten...
nasıl cizgiler ve nasıl renkler sevdigine karar vererek kendince birseyler de cıkarabilirsin ortaya
senemmmcim ben de bu tarz cibinlikleri kast etmiştim... evim bi yerleşsin de duruma gore sonradan ben de alabilirim bunlar cok daha kullanıslı ve mantıklı eger apartman dairesinde oturacaksan sen de
İşte mutluluk yolculuguma katılan yeni ciciklerimmmmmmmHepsine aşık oldum galiba
teşekkür ederim kızlarrr
lavicim ve aysegulcummm gizotum cevap vermiş zaten ciciler chiccydencok seviorum o kampanyayı
decembercım cok sevindim begenmene... country tarzı içinde bu tarzın modern yorumlarına bakabilirsin belki... ya da esyalarını yaptırmayı secersen kafana ore tasarlatır ve oyle cok da agır olmayan mobilyalar yakalayabilirsin... ama modern tarzdan da sıkılmayacagının garantisi yok ayrıca modern tarz surekli değiştiği icin daha cabuk demode olabilior cunku modernlik anlayısı zamana gore degisen bir kavram zaten...
nasıl cizgiler ve nasıl renkler sevdigine karar vererek kendince birseyler de cıkarabilirsin ortaya
senemmmcim ben de bu tarz cibinlikleri kast etmiştim... evim bi yerleşsin de duruma gore sonradan ben de alabilirim bunlar cok daha kullanıslı ve mantıklı eger apartman dairesinde oturacaksan sen de
ben bu kafeslere hayranım çok hoş mumlar için özellikle. mutlulukla kullan :)
Yarabbim ne tatlı şeyler bunlar böylee :)Kocan çok şanslı biri senin gibi zevkli eşe sahip
çağla 6 yıl önce evlenmiş biri olarak çeyizlerine bayıldımm..:) tekrar evlenesim geldi desem az olmaz :)) evini döşemeni ve fotolarını dört gözle beklemekteyim..takpteyim :))
Çooook beğendimmmmmm.. Nasıl daha önce görmemişim, nasıl senin topiğini takip etmemişim kızdım kendime :)
02/06/2013 senin ..
08/06/2013 benim düğün tarihim
Rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin, Aldıklarını güzel günlerde kullanın ..
Bende genelde nişanlımla birlikte alışveriş yapıyorum , anladığım kadarı ile sende öylesin :) Bu da insana daha bir mutluluk veriyo seni çok iyi anlıyorum . Düğünlerimize kaldı 6 ay :)
Şu Aralık ayıda geçsinde Ocaktan sonra çabuk geçicek inşallah
Çok eglenceli bir mutfagın olacak belli canımAşkla kullanırsın inşallah
çağlamm nerden buluosun cnaım sen bunları yaaa bize niye dnek gelmiyorr