- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
- Konu Sahibi Cookie_Dough
tavana ben de bayıldım
moneta sanırım değil mi canım?
güle güle kullan hepsiniiii
teşekkür ederim canımmm moneta mı bilmiyorum moneta yazmıyor uzerinde ceramica yazıyor, İtalyan malı bu da sanırım aynı firmanın farklı bi konsepti
tavana bayıldııımmmmmmmm
çok sevimli duruyor. tava olarak kullanılmasa da duvarda obje olarak kullanılabilinir yaaniiii o derece güzellll
teşekkür ederimmmm ben de tam onu düşünerek aldım işte tersten asmayı dusunuyorum mutfagıma hem dekor olcikk hem krep yapcikk bize
çağlamm o krep tavası nerdenn bende istiyorum bu unutkanlıklaa beni öyle bi tava kaldırır ancak
kuzummm migrosta gördüm kendilerini beeeen... migrosta satmaya baslamıs ceramica nın ürünlerini kendi adı altında
ama maalesef sadece krep tavası ve bir de sahanı var tencereleri falan yok vok da bulamadım... bidahaki ay da sahanını alıcam cunku kucucuk bi sahana göre azıcıkın pahalı da
zevkin tam benim zevkim :)), özellikle pop-art tencere sanırım mudo concept çünkü ben de farklı desenini almıştım :)
güle güle neşe içinde hayırlarla kullan, evinin sıcaklığı hiç bitmesin :))
ay ne güzel dilekler dilemişsin sagol canım aminnnnnnn
evet tencerem mudo concept... evime teflon hiçbişey sokmamaya kararlıyım ama bu tencereyi o kdr begendim ki ceyizdeki tek teflon esyam oldu
mısır falan patlatmak icin dusunuyorum daha cok uzun oldugu için...