Cookie Çeyiz Telaşında :)

tavana ben de bayıldım
moneta sanırım değil mi canım?
güle güle kullan hepsiniiii

teşekkür ederim canımmm moneta mı bilmiyorum moneta yazmıyor uzerinde ceramica yazıyor, İtalyan malı bu da sanırım aynı firmanın farklı bi konsepti :KK9:

tavana bayıldııımmmmmmmm :KK52:
çok sevimli duruyor. tava olarak kullanılmasa da duvarda obje olarak kullanılabilinir yaaniiii o derece güzellll :KK52:

teşekkür ederimmmm ben de tam onu düşünerek aldım işte :KK1: tersten asmayı dusunuyorum mutfagıma hem dekor olcikk hem krep yapcikk bize :KK9:

çağlamm o krep tavası nerdenn bende istiyorum bu unutkanlıklaa beni öyle bi tava kaldırır ancak :KK1: :KK52:

kuzummm migrosta gördüm kendilerini beeeen... migrosta satmaya baslamıs ceramica nın ürünlerini kendi adı altında :KK34:

ama maalesef sadece krep tavası ve bir de sahanı var tencereleri falan yok vok da bulamadım... bidahaki ay da sahanını alıcam cunku kucucuk bi sahana göre azıcıkın pahalı da :KK9:

zevkin tam benim zevkim :)), özellikle pop-art tencere sanırım mudo concept çünkü ben de farklı desenini almıştım :)
güle güle neşe içinde hayırlarla kullan, evinin sıcaklığı hiç bitmesin :))

ay ne güzel dilekler dilemişsin sagol canım aminnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

evet tencerem mudo concept... evime teflon hiçbişey sokmamaya kararlıyım ama bu tencereyi o kdr begendim ki ceyizdeki tek teflon esyam oldu

mısır falan patlatmak icin dusunuyorum daha cok uzun oldugu için... :KK1:

biri nevresim tutkuma dur desinnnnnnnnnnnnnnnn :KK52: sanırım daha da almammm :KK9:

trendyol-home-trendyol-3.jpg
bunun tek kişiliği

çift kişilik

$8694152001064_1_org_thumb.jpg

Vee bu cicik havlular daa benim olduu :KK16:

$8698134033715_1_org_thumb.jpg

Ben de nevresim almaya bayılıyorum ya hergün yeni bir model beğeniyorum ama artık para yetiştiremiyorum,gerekli olan diğer şeylere para kalmıyor :KK9:

Ben de nevresim almaya bayılıyorum ya hergün yeni bir model beğeniyorum ama artık para yetiştiremiyorum,gerekli olan diğer şeylere para kalmıyor :KK9:

ben de artık almam :KK9: yeter bu kdr nevresim valla

Ayy nevresimler çok cici:KK16:

tesekkur ederim canımmmm gelin yatagım için dusunuyorum uzerine uygun bi ortu alıp umarım resimdeki kadar hos gelir :KK31:

canım yeni çeyizlerin çok şekerler bayılıyorum senin çeyizlerine:)
bende trendyoldan beyaz pullusunu aldım resimdeki gibi güzel olursa bende onu gelin yatağı yaparım diye düşündüm:KK8:

canım yeni çeyizlerin çok şekerler bayılıyorum senin çeyizlerine:)
bende trendyoldan beyaz pullusunu aldım resimdeki gibi güzel olursa bende onu gelin yatağı yaparım diye düşündüm:KK8:

ayy teşekkür ederim canımmmm :KK9: seninkini de merak ettim bakıyım biii hemen :KK53:

çok güzeller güle güle kullanın

:güle güle kullan çağlacım hepsi birbirinden güzel :KK16:

teşekkürler kızlar :KK54:

Bayıldımmmmm hepsine ,güle güle kullan tatlımmmmmm

herşeyi öyle özenerek seçip almışsın kii..hayran kaldım ,

işte yeni cicilerim hepsini yerimmm :KK16::KK16::KK16:

Ne zamandır gelmesini beklediğim duvar posterim :KK16: Türkçe anlamıyla üzerinde "Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar", yazıyor, masal sonu cümlesi klasik :KK9:

happily_pembe.jpg

Bu biribirinden şeker fincanlar da nişanlıcımın hediyesi oldular bana... 2 takım aldım toplamda :KK16:

KUSLU-PORSELEN-6-LI-KAHVE-FINCAN-SETI__48540261_0.jpg

Ekmek kesme bıçağım kendileri :KK1:

minhan_MG_1313.jpg

bernardo tepsim (benimki cupcake modelli ama onun resmini bulamadım)

$634763869054409531.jpg

mini döküm tencere de yemek ısıtmak icin kullanırım diye suna benzer

ottoman-dokum-tencere.jpg

Horozlu kavanozlarım

$1436463699ad1fb5bdf2e09a71f9b633.jpg $cc68e1196039fe0da87ec305f763d583.jpg

Şekil Şablonum

Eki Görüntüle 554575

şimdilik bu kadar :KK1:

işte yeni cicilerim hepsini yerimmm :KK16::KK16::KK16:

Ne zamandır gelmesini beklediğim duvar posterim :KK16: Türkçe anlamıyla üzerinde "Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar", yazıyor, masal sonu cümlesi klasik :KK9:

happily_pembe.jpg

Bu biribirinden şeker fincanlar da nişanlıcımın hediyesi oldular bana... 2 takım aldım toplamda :KK16:

KUSLU-PORSELEN-6-LI-KAHVE-FINCAN-SETI__48540261_0.jpg

Ekmek kesme bıçağım kendileri :KK1:

minhan_MG_1313.jpg

bernardo tepsim (benimki cupcake modelli ama onun resmini bulamadım)

Eki Görüntüle 554571

mini döküm tencere de yemek ısıtmak icin kullanırım diye suna benzer

ottoman-dokum-tencere.jpg

Horozlu kavanozlarım

Eki Görüntüle 554573 Eki Görüntüle 554574

Şekil Şablonum

Eki Görüntüle 554575

şimdilik bu kadar :KK1:

Güle güle kullan canım yine çok şekerleme şeyler almışsın:KK16:

canım hepsini çok beğendim nereden buluyorsun böyle orjinal hoş şeyleri Allah cc. hepsini aşkla mutlu günlerde kullanmanı nasip eder inş:)

Güle güle kullan canım yine çok şekerleme şeyler almışsın:KK16:

teşekkür ederim tatlısımm :KK16:

Fincanları nişanlın nerden aldı cookie çok güzellermiş :nazar:Hepsi birbirinden cici güle güle kullan :)

tesekkur ederim loadcımmm

madame coco dan canım suan sitesi de dahil olmak uzere indirim var... :KK52:

canım hepsini çok beğendim nereden buluyorsun böyle orjinal hoş şeyleri Allah cc. hepsini aşkla mutlu günlerde kullanmanı nasip eder inş:)

tesekkur ederim aysegulcummm :KK16: cekiyo sanırım beni onlar canım :KK9::KK9::KK9:

canım hepsi çok çok güzel, bişey sorabilir miyim?
Evli anahtarlıgını nerden aldın?

tesekkur ederimmmm

markafoni chicci deco life kampanyası canım

X