Cookie Çeyiz Telaşında :)

Hepsi çok güzel seçimler ama özellikle kavanoz ve fincanlarını çok beğendim güle güle kullan

hiç aklımda yokken alıverdim yine yaaa cupcake koymayın lütfen cupcakeli tasarım yapmayın batırcaksınız beniii i

sandalye minderlerimiz... english home'dan

Aldıkların çok güzel çoğu benimkiyle aynı demek ki zevklerimiz çok benzer :) mutfak sayacını çok beğendim nerden aldın acaba?

Canım kancaevden almışsın sitede gördüm :) ya bişi sorcam fikir isticem ben çeyizlerimi alıyorum ama evlnememe 2 yıl var çok mu erken? mesela bu mutfak sayacını çok beğendim napsam alsam mı erken mi böyle şeyler için? bozulur mu? offf

teşekkür ederim canım

ben de 2 yıl once almaya basladım ufak tefek ıvır zıvır alarak.. o yüzden gec degil kutusuna koyup saklarsın neden bozulsun ki

görüp begendigin ufak tefek dekor amaclı ya da ıvır zıvır seyleri alabilirsin

benim tarzımda bi çeyiz hazırlıosan sen de country-vintage evleri seviyosun demektr... bu tarza dair aldıgın hiçbir parcanın da modası zaten hiç gecmez

Son düzenleme:
ay çok sağol canım. ya sorma yazın ingiltereye gittim ordaki evleri gördüm ya aşık oldum hele yemek odaları şahane bu kadr mı iç açıcı olur ve o gün karar verdim benim evim country vintage olmalı :) maalesef orda param yoktu green gateden hiçbişi alamadım napalım. ya bu arada mutfak saati kalmamış çok beğenmiştim

canım bende çeyizciklerine bayılıyorum ve sıkı takipçinim fakat bu tarz cup cake li ürünleri alsam diyorum 2 seneye falan modası geçer mi kafam karışık çok beğeniyorum son anda vazgeçiyorum

Aynı benim gibi senin de kafan karışmış :) ama ben beğendiklerimi almaya karar verdim canım, zaten biz neyi beğeniyorsak moda odur:) cookie nin dediği gibi modası geçmez yurtdışında oldum olası kullanılıyormuş hala daha kullanılıyor demek ki bu moda değil de yaşam tarzı :)

haklısın aslında canım ama vakti zamanında aldıklarım şimdi gözüme pek hoş gelmiyo o açıdan yani zaten buranın adı kadınlar kulubu değil kafası karışıklar kulubu olmalıydı bence

kızlar korkmayınnnn pastel tonlarda donesmiş country evlerin modası hiç gecmez aldıklarınız bu kalıba uydugu surece cekinmenize gerek yok ve katılıyorum ıncık cıncık bile o kadar para tutuyo ki toplanınca anlatamam!

ben koyu renk mobilyalı sıradan evlerden oldum olası haz etmezdim... coook cok önceleri bile daha aklımda evlilik yokken bile yurtdısındaki kır evlerine hayrandım...

hala da öyle aradan yıllar gecmiş ama benim country askım degişmemiş mesela demek ki modası gecmiyor

modern tarzlar gibi değil cunku bu tarz sürekli uzerine bir yenisi gelmiyor... dikkat ederseniz renkler ve sekiller hep aynıdır...

önemli olan sizsiniz.. bu tardan sıkılırmısınız sıkılmazmısınız onemli olan bu yoksa tarzın modası hiç gecmez... moda diye de bişey yok bu tarz hep vardı sadece yaygın değldi bu kadar cunku parcalarına ulasmak falan bu kadar kolay degildi eskiden... biz kuzenimin evi için yurtdısından secmiştik tek tek o kadar zor olmustu ki ama simdi hepsi ayagımızın altında

yani dedigim gibi bn asla sıkılmam bu tarzdan diosanız alın buldukça

ben yine ciciler aldımmmm mesela basladınız mı duramıosunuz cicilerimin resimleriyle de donucem birazdan

İşte mutluluk yolculuguma katılan yeni ciciklerimmmmmmm Hepsine aşık oldum galiba

Bu tablo ve askılık kütüphane-çalışma odası olacak olan odamıza

Kafes yaşam alanı için 3lü askılık boyutuna göre anahtarlık olacak gibi duruo

Bunlar da çerezliklerimiz

Eklentiler

• $5f76fa688c634_0_304x424.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 57

Aldıklarının hepsine bayıldım, hepsi çok orjinal parçalar. Çook güzel günlerde, keyifle kullan :)
Ben bir şey sormak istiyorum ben de mobilyalarımı yaptırıyorum. Sizin yatağınız cibinlikli mi olacak? Yaa ben cibinliği çok seviyorum, hatta bayılıyorum ama bir taraftan da kullanışsız diye duydum. Kafam çok karıştı yani...

teşekkür ederim tatlım...

cibinliksiz yapılıyor cunku benim yatak odam zaten oyle han gbi degil...

ben de cibinlik seviyorum ama bu tarzı apartman dairesine uygulamak zordur eger resimdeki gibi yaptırsaydım ilk buyuk hatamı yapardım

yukarı dogru uzuyo bunlar haliyle odayı daha da kucultur ve yatak uzerime uzerime gelirdi... nişanlım da dar ufak yerlerden hiç haz etmiyo özellikle de o istemedi ben uyuyamam bunun içinde diye

ben de odayı kapatacagını dusundugum icin direk iptal ettirdik sonrasında

eger cok geniş bir yatak odan yoksa bu tarz cibiliklerden kesinlikle uzak dur... yukarıdan duvara bir aparatla sadece tülün baglandıgı böle yatagın dört bir yanını sarmayan cibinlikleri dusunebilirsin belki

yardımcı olmustur umarım

Aslında benim aklımda da tavana bir aparatla cibinlik asmak vardı ama sadece yatak başına. Resimdeki gibi ama ben yatağa komple yaymayacağım, yatak başının yanlarında tutacağım. İlla cibinlik olacak yaa :) En azından sonradan vazgeçersem, sıkılırsam ya da beğenmezsem kaldırabilirim :) Ayy çok keyifli ama çok da yorucu yaa, hepimize kolay gelsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…