- 11 Ekim 2012
- 180
- 10
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
işte yeni cicilerim hepsini yerimmm
Ne zamandır gelmesini beklediğim duvar posterimTürkçe anlamıyla üzerinde "Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar", yazıyor, masal sonu cümlesi klasik
Bu biribirinden şeker fincanlar da nişanlıcımın hediyesi oldular bana... 2 takım aldım toplamda
Ekmek kesme bıçağım kendileri
bernardo tepsim (benimki cupcake modelli ama onun resmini bulamadım)
Eki Görüntüle 554571
mini döküm tencere de yemek ısıtmak icin kullanırım diye suna benzer
Horozlu kavanozlarım
Eki Görüntüle 554573 Eki Görüntüle 554574
Şekil Şablonum
Eki Görüntüle 554575
şimdilik bu kadar
hiç aklımda yokken alıverdim yine yaaa cupcake koymayın lütfen cupcakeli tasarım yapmayın batırcaksınız beniii i
sandalye minderlerimiz... english home'dan
Eki Görüntüle 555637 Eki Görüntüle 555638
Canım kancaevden almışsın sitede gördüm :) ya bişi sorcam fikir isticem ben çeyizlerimi alıyorum ama evlnememe 2 yıl varçok mu erken? mesela bu mutfak sayacını çok beğendim napsam alsam mı erken mi böyle şeyler için? bozulur mu? offf
teşekkür ederim canım
ben de 2 yıl once almaya basladım ufak tefek ıvır zıvır alarak.. o yüzden gec degil kutusuna koyup saklarsın neden bozulsun ki
görüp begendigin ufak tefek dekor amaclı ya da ıvır zıvır seyleri alabilirsin
benim tarzımda bi çeyiz hazırlıosan sen de country-vintage evleri seviyosun demektr... bu tarza dair aldıgın hiçbir parcanın da modası zaten hiç gecmez
Aynı benim gibi senin de kafan karışmış :) ama ben beğendiklerimi almaya karar verdim canım, zaten biz neyi beğeniyorsak moda odur:) cookie nin dediği gibi modası geçmez yurtdışında oldum olası kullanılıyormuş hala daha kullanılıyor demek ki bu moda değil de yaşam tarzı :)
Ay aynen walla canım ya insanın kafası allak bullak oluyo. Sen neler almıştın da beğenmiyosun mesela canım?
Değiştirme canım ya bi de hepsini evliliğe yakın almaya kalksak baş edemeyiz ki demi. hepsi toplanınca çok para ediyo ya
Veee cookie nin yenii yepyeni cicileri................
Pasta Saklama Kabı (İçindekini değil direk kabını yerim)
Dondurmalık, cerezlik vs
18cm lik Tantitoni tencere
Haftasonu ceyizimin en nadide parcası olan yatak odası takımımı da aldım.... Sherwood ve Laura Ashley karısımı...
Mobilyalarımızın geri kalanları da Laura Ashley modellerinden... Fotoları paylasmak isterdim ama onun kolunu onun bacagını aldıgım iki markayı karıstırdıgım icin tek bi foto yok elimde
yapılıp da gelince artık
ama genel hatlar itibariyle sole bi foto koyayım
ayakları, makyaj aynası deişcek, dolabın uzerindeki derzlr olmıcak falan filan sonuc ne olcak ben de merak ediorum
Aldıklarının hepsine bayıldım, hepsi çok orjinal parçalar. Çook güzel günlerde, keyifle kullan :)
Ben bir şey sormak istiyorum ben de mobilyalarımı yaptırıyorum. Sizin yatağınız cibinlikli mi olacak? Yaa ben cibinliği çok seviyorum, hatta bayılıyorum ama bir taraftan da kullanışsız diye duydum. Kafam çok karıştı yani...
teşekkür ederim tatlım...
cibinliksiz yapılıyor cunku benim yatak odam zaten oyle han gbi degil...
ben de cibinlik seviyorum ama bu tarzı apartman dairesine uygulamak zordur eger resimdeki gibi yaptırsaydım ilk buyuk hatamı yapardım
yukarı dogru uzuyo bunlar haliyle odayı daha da kucultur ve yatak uzerime uzerime gelirdi... nişanlım da dar ufak yerlerden hiç haz etmiyo özellikle de o istemedi ben uyuyamam bunun içinde diye
ben de odayı kapatacagını dusundugum icin direk iptal ettirdik sonrasında
eger cok geniş bir yatak odan yoksa bu tarz cibiliklerden kesinlikle uzak dur... yukarıdan duvara bir aparatla sadece tülün baglandıgı böle yatagın dört bir yanını sarmayan cibinlikleri dusunebilirsin belki
yardımcı olmustur umarım