- 20 Haziran 2011
- 8.788
- 16
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
canım pembiş çiçekli pikeyimi aldın bende onu aldım annemle babam şaşırdı açınca kocamandıyastıklarınıda istiyorum ama bulamadım varmıydı senin aldığın englıshte
diğerleride çok cici güzel günlerde kullan canım
evet kusum pembiş çiçekliyi aldımmmmmmmor olanın da buyuk ciceklisini aldımm
bebişim eger nevresim yastıklarını diosan
vardı yastıkları evet ama almadık biz nevresim takımlarına indirim gelicek mi diye sorduk gelir dediler... nevresim takımı indirimini bekliorum yastıkları takımla beraber alıcam kurdelalıcıkları
her yan çiçek doldu
aşkım da aksam telefonda yine mi cicek boceeeeeeek diye isyan ediyodu en son
canım pembiş çiçekli pikeyimi aldın bende onu aldım annemle babam şaşırdı açınca kocamandıyastıklarınıda istiyorum ama bulamadım varmıydı senin aldığın englıshte
diğerleride çok cici güzel günlerde kullan canım
bende o zaman nevresim indirimini bekliyim o zaman alırım çarşaf hiç almıcam çağlam nevresim yastık alırım 2 takım kurdelllei yastıklar favorim çok istiyorum
belki akşam yelkenli pikeyide alırım onuda çok sevdim en azından bir yerden çiçeksiz olsun yoksa benimki hiç memnun olmucak gibi
cnmm pikelerimiz hepimizde aynııı :) özge de çağla da gizem de ve bende var hahahaha :) ben yastık kılıflarını aldım cnm indirim yok ama 12.90 zaten. çağlaammm hepsi birbirinden güzeller
Çağlam bende akşamm sitesinden pembiş çiçekliyi alıcakktımm evren aradı hadi geldm in aşağı dedi kredi kartı numaramı giremeden çıktım
hepiniz koleksiyon yapmıssınızz bende istiodumm amaaaa
alsam mı kiiii pembiş çiçekliyiii
tabiki de almalısııınnnn kusuuuummmm hazır indirim varken... içinde kalcagına ceyizinde kalsınnnnn
çeyiz kankalagı yapalım yineee
diii miii di miii çaağlaaaaammm evet kurabiyemm bence de almalıyım
Beniiimmm olmalı o pembikk çiçekleriyleee rüyalarımı süsleyen pikeeee
kavus ruyalarınaaaa kos kuzummm
çeyiz aşkı bambaşkaaaaaa
sevgilicikler kıskanmasın da napsınnnn limonataaaammm
bende cupcake seviyorum kendimce hatta çay seti yaptım cupcake tabaklarındanteşekkür ederim tatlımmmm
kedileri ve kelebekleri cok seviyorum eveeetşimdilerde de cupcake takıntım basladı
kedili bardaklar paşabahçenin
kelebekli örtü Taç'ın canım colorful harmony modeli olmalıydı yanlıs hatırlamıyosam
bende cupcake seviyorum kendimce hatta çay seti yaptım cupcake tabaklarından
benimde yatak örtüm kelebekli ben yedek olarak bi tane daha alacağım sanırım onuda kelebekli alacağımondan sordum
güle güle kullan canım
teşekkür ederim canımcımmmm
bu arada hemen yeni cicileri de eklimmm az önce aldımmmmezgoşuma fındıgımaaa teşekkürlerrr
Misafir Takımım için aldıgım peçetelik
Eki Görüntüle 489156
Magnetler... sırf su cadı yuzunden
Eki Görüntüle 489157
Veee epidir almak istedigim anahtarlık... evimizinkini almıstım bu da arabamız için olcak inşallah
Eki Görüntüle 489158
çağlam kargo bedava kodu alabildin mi yoksa kodsuz mu aldın ciciklerini?
bu anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor nerden aldın cnm? fiyatınıda öğrenebilirmiyim.araba modeli çok ilgimi çekti :)
çağlaaa cnaım çok güzel son aldıkların güle güle kullan
hopefu chiccy deco life kampanyasında markafonide bulabilirsin
rica ederim kurabiyemm güle güle kullan cicişlerini. peçetelikten bende alıyordum sepete attım attım bıraktım.içim gitti ama niyeyse almadmbaşka zaman artık alırım çeyizcik kardeşi oluruz