Cookie Çeyiz Telaşında :)

evet kusum pembiş çiçekliyi aldımmmmmm mor olanın da buyuk ciceklisini aldımm

bebişim eger nevresim yastıklarını diosan

vardı yastıkları evet ama almadık biz nevresim takımlarına indirim gelicek mi diye sorduk gelir dediler... nevresim takımı indirimini bekliorum yastıkları takımla beraber alıcam kurdelalıcıkları

her yan çiçek doldu

aşkım da aksam telefonda yine mi cicek boceeeeeeek diye isyan ediyodu en son

bende o zaman nevresim indirimini bekliyim o zaman alırım çarşaf hiç almıcam çağlam nevresim yastık alırım 2 takım kurdelllei yastıklar favorim çok istiyorum

belki akşam yelkenli pikeyide alırım onuda çok sevdim en azından bir yerden çiçeksiz olsun yoksa benimki hiç memnun olmucak gibi

cnmm pikelerimiz hepimizde aynııı :) özge de çağla da gizem de ve bende var hahahaha :) ben yastık kılıflarını aldım cnm indirim yok ama 12.90 zaten. çağlaammm hepsi birbirinden güzeller

aynen kuzummm bize gayet hos da erkeklere begendirmek zor bu tarzı

ben de bi tane tek kişilik almayı unutmusum pike aslında misafir için annem hatırlattı dun :44: üşenmezsem bugun bidaha gidip bi tane de tek kişilik alasım var ama bakalım büyük ihtimal üşenirim

cnmm pikelerimiz hepimizde aynııı :) özge de çağla da gizem de ve bende var hahahaha :) ben yastık kılıflarını aldım cnm indirim yok ama 12.90 zaten. çağlaammm hepsi birbirinden güzeller

çeyiz kardeşcanlığı yapıyoruzzzzz kuzummm napalımmmm

büyük ihtimal birbirimizin evinde hiç yabancılık cekmeyiz

tesekkur ederim balımmm

Çağlam bende akşamm sitesinden pembiş çiçekliyi alıcakktımm evren aradı hadi geldm in aşağı dedi kredi kartı numaramı giremeden çıktım

hepiniz koleksiyon yapmıssınızz bende istiodumm amaaaa

alsam mı kiiii pembiş çiçekliyiii

tabiki de almalısııınnnn kusuuuummmm hazır indirim varken... içinde kalcagına ceyizinde kalsınnnnn

çeyiz kankalagı yapalım yineee

diii miii di miii çaağlaaaaammm evet kurabiyemm bence de almalıyım

Beniiimmm olmalı o pembikk çiçekleriyleee rüyalarımı süsleyen pikeeee

kavus ruyalarınaaaa kos kuzummm

çeyiz aşkı bambaşkaaaaaa

sevgilicikler kıskanmasın da napsınnnn limonataaaammm

teşekkür ederim tatlımmmm

kedileri ve kelebekleri cok seviyorum eveeet şimdilerde de cupcake takıntım basladı

kedili bardaklar paşabahçenin

kelebekli örtü Taç'ın canım colorful harmony modeli olmalıydı yanlıs hatırlamıyosam

bende cupcake seviyorum kendimce hatta çay seti yaptım cupcake tabaklarından
benimde yatak örtüm kelebekli ben yedek olarak bi tane daha alacağım sanırım onuda kelebekli alacağım ondan sordum
güle güle kullan canım

teşekkür ederim canımcımmmm

bu arada hemen yeni cicileri de eklimmm az önce aldımmmm ezgoşuma fındıgımaaa teşekkürlerrr

Misafir Takımım için aldıgım peçetelik

Magnetler... sırf su cadı yuzunden

Veee epidir almak istedigim anahtarlık... evimizinkini almıstım bu da arabamız için olcak inşallah

bu anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor nerden aldın cnm? fiyatınıda öğrenebilirmiyim.araba modeli çok ilgimi çekti :)

çağlaaa cnaım çok güzel son aldıkların güle güle kullan

hopefu chiccy deco life kampanyasında markafonide bulabilirsin

rica ederim kurabiyemm güle güle kullan cicişlerini. peçetelikten bende alıyordum sepete attım attım bıraktım.içim gitti ama niyeyse almadm başka zaman artık alırım çeyizcik kardeşi oluruz

çağlam kargo bedava kodu alabildin mi yoksa kodsuz mu aldın ciciklerini?

kuzucummm ezgoşum sagolsunnnn onda varmıs kod kendi alısverişi 35 i gecmeince bana verdiiiiii o sekilde aldımmm

bu anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor nerden aldın cnm? fiyatınıda öğrenebilirmiyim.araba modeli çok ilgimi çekti :)

gizoşum sölemiş zaten canım markafonide chicy deco life kampanyasında sanırım 7-8 lira falan

çağlaaa cnaım çok güzel son aldıkların güle güle kullan

hopefu chiccy deco life kampanyasında markafonide bulabilirsin

teşekkür ederimmmm gizolettaaaaaaaaammm

rica ederim kurabiyemm güle güle kullan cicişlerini. peçetelikten bende alıyordum sepete attım attım bıraktım.içim gitti ama niyeyse almadm başka zaman artık alırım çeyizcik kardeşi oluruz

teşekkür ederim bebişimmmmm cicilerimi her kullandıgımda aklıma sen geliceksinn

sen de al kiiiii kardeşlik kuralımmm

Yine ciciler alındı

Pikeyi tek kişilik almayı unutmusum annecik hatırlattı onu da aldım dun

Bu desenin pikesi

Bunu da kendime aldım hep ceyiz hep ceyiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…