Cookie Çeyiz Telaşında :)

Bernardo kampanya yapar da Cookie durur mu?

Durmaz tabi... Dün gizotla yaptıgımız uzun fikir alış verişleri ve sevdicek çekiştirmeleri sonucu bu güzelliklerin de çeyiz yolculuğuma eklenmesine karar verdim...

Bernardoya gittiğim de bir de süprizle karşılaştım cunku 60 lira değerindeki amerikan servisleri ve peçeteleri de bu güzelliklerle beraber sizin oluyor...
renk secenekleri sınırlıydı ama malesef ben kar şekilli olan Noel modelini tercih ettim kırmızıyı pek sevmesem de

nette resmini bulamadım ama gelince onu da szinle paylasıcam

İşte huzurlanızda Kahvaltı Takımım

Bu da Günlük Yemek Takımım

Nişanlıcık her ne kadar son zamanlarda çiçek böcek ve pastel tonlara olan aşkıma dur demeye calıssa da ona kampanyadan bahsedince benim akıllı sevgilimmmm demek zorunda kaldı...

bir kez dahaaaa kurabiyenin fendi böğürtleni yendi işteeee

I <3 Bernardo

I <3 Böğürtlen

güle güle kullan çok güzeller :)) bir alana bir bedava diye duymuştum gerçekten öyle mi ?

herşey çok güzel canım iyi günlerde kullan

teşekkürler cnmmm

kurabiyeem kurabiyem, çikolatalı kurabiyem beniiiimmm.. güle güle kullanın hepsini
çok güzeller

daaha güzelleriii senin olsun fıstıgımm benimmmmmmmmmm

çok güzeller gerçekten güle güle kullanın

teşekkürlerrrr tatlmm

Bunu alalı da bir ayı geçti topiğime eklemediğimi fark ettim

Kurabiyeliğim

Kurabiyeliğini yerim senin kurabiyeemm

limonataaaaaaaaaaaaaaammmm ben de seni içebilirim o zaman kiii

rosy ve jardinlendimm beeeeeeeeeenn önceki sayfadalaarrr gördün mü onlarıııııııııııııı kiiii heyecanla kargomun gelmesini bekliorummm

bir deee ya bu kanca evin peçeteliği sana da cok kucuk geldi mi kuzum?

minnacık bişe geldi bana pecete koydum mu butun dekoru kapanıcak nasıl kullanmayı dusunuosun sen ballı lokmamm?

çok çeker tatlım kurabiyeliğin, ben de budesen aldım tüm mutfak eşyalarını, bayılıyorum pembişe

orkideeemm teşekkr ederim tatlımcımmm güle güle kullan sen deee

pembe candır diyorummm

canım canım canımmmm
bernardolar ne kadar güzel olmuş yaaa
rosy ye de jardin e de bayılyıorumm
güle güle kullan çağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…