Cookie Çeyiz Telaşında :)

Çağlacım uzaktan uzağa izliyorum seni hep
yani uzaktan uzağa izlediğim kişilerden sadece birisin demek daha doğru olur
en tez zamanda yarine kavuş dileklerimi iletiyorum öncelikle
country tarzın gördüğüm en iyi örneğisin desem abartmış olmam
sevdiceğin bu konuda çok anlayışlı olmalı
malum erkekler böyle konularda farklı olabiliyor bizden
dilerim hep mutlulukla kullan

canım benimm yaa seni topiğimde gormek beni cok mutlu etti... sanırım dugun tarihini sizde belirlemişsiniz cok sevindimmmm

country askım benim nişanlıma olan askımdan bile oncesine dayanıyor kuzum daha nişanlım yokken hayatımda country vardı benim okulda hazırladıgım ödev yazılarım bile bu dekorasyon tarzı uzerineydi

şimdi de elimden geldigince evime uygulamaya calıscam

nişanlım aslında benim tersim bu konuda... o daha cok modern seyleri sever bu tarzı "eski" olarak "demode" olarak değerlendiriyor ama bana da kıyamıyor sagolsun

mutlu oldugumu gorunce sesini cıkarmıyo

iyi dileklerin için çooooooooook teşekkür ederim canımmm aynısı senin icinde gecerli hepimiz tez vakitte kavusuruz insallah :123:

bu aradaa ben topiğime BAYRAM HEDİYEMİ eklemeyi unutmusum

en yakın arkadasımın annesi bu yaz denizliye gitmişti oradan bana bu bambu nevresim takımını getirmiş... pembik pembik sevdigimi de bilir sagolsun kullandıkca onu hatırlıcam

belirledik canım tarihi şükür
erken olma ihtimali vardı ama olamayacak galiba

bende sevdiceğimi english home a götürdüm birşeyler alalım diye ama pek beğenmedi oda
erkeklerin zevkleri de farklı olabiliyo işte şirin şeyler bile almak garip geliyo ona
ama oda seninki gibi beni mutlu görünce gidip kendi alıyo

bende yatak odamı country döşemek istiyorum
ama herhalde başaramayacağım
belki oturma odası için razı edebilirim,bi umutttt

bu arada nevresimin hayırlı olsun pembiş pembiş

Son düzenleme:
Kurabiyemmmm nevresiminn çok güzell, çok beğendiimmm Arkadaşının anneciği nasıl da zevkliymiş

teşekkür ederimmmm limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm

ben de cok begendim... dokusu falan da harika saten gibi yumusacık annecik de bayıldı

aslında annecigi de değil biliomusun babacıgı... iki desen secmiş annesi babası bu olsun demiş böbürlene böbürlene ben sectim kızım ona göre diodu cok tontonlar yaaa

ya bu aşklar hep böle işte...

bence sen onu kandırırsın kuzum yaparsın istedigin odayı diye dusunuyorum kıyamaz sana

teşekkür ederimmmm canım

Hediyeni güle güle kullan kuzucuuummmm... Ozledimmmm fıstığımı beeeeeennn

fıstıgınnnn seni yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn teşekkür ederimmmmm

ben de seni özledim kiiiiiiiiii bitaneeeeeeemmmm nişan telaslarını yerim seninnnn maşallah 2 güncük kaldıııı büyük güneee

hayırlısı bakalım artık canım
kadının fendi mi erkeğin fendi mi yenecek görecez bakalım

amin canım amaaa evin gizli patronları biziz kuşumm unutmaaa

öyle tabiii canım
kafama takarsam alttan girer üstten çıkar razı ederim

öyle tabiii canım
kafama takarsam alttan girer üstten çıkar razı ederim

sana güveniyorum canımmm

Cookie bugün yeme takımlarım geldi yakından gerçekten bambaşka iyi seçim yapmışız :)

tatlım kesinlikle doğru bir karardı iyi ki vazgeçmedin...

günlük için aldığım rosy ve jardinlerim geldi benim de dün ve ben bir kez daha iyi ki bunları almısım dedim harikalar

sana da tavsiye ederimmm

9 ay öncesinden ne balayısı demeyin... Alışveriş krizi tutan Cookie 9 ay öncesinden balayı alışverişi de yapabilir ve cicilerini topiğine eklyebilir

Balayı Cicileri

Ayy bunlar çok cici.Güle güle kullan kurabiyem.

teşekkür ederim canımcımmm

biliyorum bebişim pembesini ama acıkcası ev aletlerini de pembe almak istemiyorum zaten yeterince pembe olcak mutfakta cok bogacak bu sefer de.. aletler olması gerektigi gibi olsun dedim

meyve sıkacagı media martk da indirimdeydi 90 liraya mı ne aldım dusun yoksa alcagım yoktu. son 10 urun kalmıstı hemen aldım ben de... baya karlı oldu tezgaha koymıcam zaten onu dolapta durur dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…