çook mutluyumm =)

_Merve-_-

oğluşummmm =)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
106
4
118
kızlar çeyizlerimi aldım bugün. Küçük ev aletleri tost makinesine kadar herşeyi aldık. İyice girdim düğün moduna çok var ama daha :76: müthiş bir duygu yaa çok mutluyum rabbim herkese böyle güzel günler yaşatsın :109:

Son düzenleme:
ah ahh eklicemde daha eve gelmediki 1 aya getircekler çeyizlerimle ayrıyız şuanda gelince eklerim inşallah

Hadi hayırlı olsun bakalım. Allah, iyi günlerde, mutlu mesut bir şekilde kullanmayı nasip etsin..

hayırlı olsun canım sen bir başla almaya nasıl güzel bişey anlatılmaz..:) masraflı ama heycanlıda..

güle güle kullan canım.bende de var şu sıra o telaşlar masa örtüsü runner amerikan servisleri ilgi odağım

küçük ev aletleri tamam canım sadece süpürgem yok inşallah zamanla tamamlanıcak:116:

Anladim canim. Tabi ki zamanla hepsini tamamlarsin insaAllah. Darisi basima diyorum artik. Hele bi o gün gelsin. Icimde öyle bi büyük heyecan varki. Takicam koluma artik annem mi olur ablam mi olur nisanlim mi olur müstakbel eltim mi olur bilmiyorum ama gidicem ceyizimi almaya

ah ahh git canım bende çeyizlerimi alınca anladım evlenicemi çok güzel bir duygu bunlar bizim diyorsun beraber yemek yiceksiniz çay içiceksin ayyy çok güzel çok çooook darısı isteyen herkesin başına çok gurur verici şeyler bunlarr

ayy ağlıyacam şimdi gözlerim doldu ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…