- 24 Kasım 2010
- 106
- 4
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım.bende de var şu sıra o telaşlar masa örtüsü runner amerikan servisleri ilgi odağım![]()
hayırlı olsun canım sen bir başla almaya nasıl güzel bişey anlatılmaz..:) masraflı ama heycanlıda..![]()
Hayirli olsun canim.Iyi günlerde kullan insaAllah. Ne kadar aldin hepsini peki?
canım hayırlı olsun nişanlı falanmısın da aldın...
ay güzel bir duygu dimi....
![]()
MasAllah canim o zaman cok iyi bi fiyata almissin degilmi? Herseyi tamamladin mi yoksa eksiklerin varmi daha?
küçük ev aletleri tamam canım sadece süpürgem yok inşallah zamanla tamamlanıcak:116:
Anladim canim. Tabi ki zamanla hepsini tamamlarsin insaAllah. Darisi basima diyorum artik. Hele bi o gün gelsin. Icimde öyle bi büyük heyecan varki. Takicam koluma artik annem mi olur ablam mi olur nisanlim mi olur müstakbel eltim mi olur bilmiyorum amagidicem ceyizimi almaya
ah ahh git canım bende çeyizlerimi alınca anladım evlenicemi çok güzel bir duygu bunlar bizim diyorsun beraber yemek yiceksiniz çay içiceksin ayyy çok güzel çok çooook darısı isteyen herkesin başına çok gurur verici şeyler bunlarr![]()
ayy ağlıyacam şimdi gözlerim doldu ah ah![]()