Cilt Bakımı Ürünleri Contractubex

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bana da doktorum 20gün önce sivilce lekelerim için verdi roaccutane dan kalan lekeler bunlar.yanaklarımdaki kırmızılıklar için dzenli kullansam geçer mi ya?kimisi geçer kimisi geçmez diyo off

Arkadaşlar ben de sivilce problemi yaşadım bundan 1-2 sene önce. Sivilcelerim çok azaldı 1-2 tane çıkıyor şimdi. Lekeler için contractubex adlı kremi kullandım. ınanın çok etkili ama önemli olan dozajını ve kullanım sıklığını iyi ayarlamak. Cildi yormadan düzeltmek gerekir. Bunun için ilacı gün aşırı (bir gün kullanıp ertesi gün kullanmıyordum) kullanmak gerekiyor. Bu ilacı kesinlikle gündüz kullanmayın, leke yapar. Ben yatmadan önce çok 1 fındık büyüklüğünde bütün yüzüme sürüp yatıyordum. ılacı yüzünüze yedirmeye çalışmayın gelişi güzel sürün, cildinizi tahriş edebilirsiniz. Bu şekilde kullandım ve ne yüz derim soyulduğunu gördüm ne de tahriş oldu ve sivilce çukurları şu anda yok :)
Not : Doktora danışarak kullandım.

Merhaba;
Arkadaşımın bacağında kırmızı çizgi halinde leke oluşmuştu..
Cildiye'ye gitti doktor CONTRACTUBEX'i vermiş sabah-akşam kullan demiş..
Ciddi olarak geçti dedi kızarıklık felan yok şimdi sanıyorum..
Benimde bacaklarımda kılcal damar kızarıkları ve morlukları var,bende aldım kremi doktora yazdırıp.
Şimdi denemeye başladım,Biraz kaşıntı yaptı ama reçetede de yazıyo zaten.
Uzm.Doktor'un yazması gerekiyor bu kremi..
Bakalım nasıl sonuç alacağım,İnşallah etki eder bacaklarım çok kötü gözüküyor..
Daha 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim henüz bebek yok.
Hamile olduğumda kilo artışı olacak,ben o zaman düşünemiyorum bacaklarımın halini,moralim bozulmuyor desem yalan olur(
Eğer varis veya kılcal damarlar için önerebileceğiniz başka şeyler varsa lütfen bana yazın:))

Şimdiden Teşekkürler[/QUOTE]

suan zoratananın tedavısı qörüorum roac.ile aynı etkıde ilaç 2 ayın içerisindeeyım doktorum sivilce izlerim için verdi bna yanak kıamımda olan ufak cukurluklar için kullanalı 15 qün bile olmadı daha ama memnunum hıc bır yan etkısını qörmüorum qece yatrken bolca alnıma ve ız olan yanak kısımlarıma sürüorum işe yrayacqını düşünüorum doktorum sbh akşm kullnmamı sbh kullanamazsam eger akşam bolca surmemı söledi ilacı ssk karsılasıor normal fıyatı 65 tl fln suan yenı aldım ama karsıladıqı için cok makul fıyat odedım uzun bı sure kullanmayı düşünüorumm...

merhabalar ben 8 ay önce belimden badem büyüklüğünde bir ben aldırdım.dikiş atıldıktan 3 gün sonra uzman doktor bir tanıdığımın tavsiyesiyle contractubex i kullanmaya başladım dikişin üzerine çok az miktarda ve günde bir kere kullandım.iyileşme hızlı oldu tabi ki tamamen geçirmedi ama arada kullanıyorum çok düzenli kullanımda fark ediyor.yalnız cildi kuruttuğu için çok miktarda sürünce soyulma oluyor.benim bildiğim ameliyat izlerinde kullanılıyor.sezaryen olan bir tanıdığımıza doktoru bu kremi önermiş ayrıca halam varislerine lazerli tedavi yaptırıyor lazerin yaptığı yara izleri için de doktor bu kremi vermiş.BU KREMLE ıLGıLı BıLDıĞıM EN ÖNEMLı ŞEY ÇOK MıKTARDA VE GENıŞ BıR YÜZEYE SÜRÜLMEMESı GEREKTıĞı.SÜRÜLÜRSE CıLDı SOYUYOR.BıLGıNıZE...

Yukarıdada yazdığım gibi doktora danışarak kullandım. Bilinçsizce kullanılmaması gerekli bir krem lmaz: Uyarın için teşekkürler canım.

Kızlar ben bu sabah kolumu saç maşasıyla yaktım.Çok yanmadı ama yandığı yer morardı baya 1 hafta içinde geçmesi,geçmese bile en azından azalması lazım çünkü haftaya düğün var bu krem bende var acaba kullansam etkili olurmu ?

Olur canım ama günde 2 kez kullan. 3-4 güne geçirir yani en azından kabuk falan kalmaz, leke kalır azıcık. çabucak geçer ins Kardeşim eczacı sözüme güvenebilirsin :teselli:

kızlar merhaba...
yaklaşık 2 hafta önce ben aldırdım..dikişlerim açılmış..alınınca farkettim..bende bir doktora gittim bugün..iz kalabilir dedi..zaten geceleri uykum kaçıyo iyice çöktüm..yüz bu sonuçta insan çok kafaya takıyo:çok üzgünüm:..bu kremi verdi..bende burayı okurken şunu farkettim..genelde beyazlattığından bahsedilmiş..ben esmer tenli bir insanım..hiç benim gibi olan var mı??..sonuçta yüzümde beyaz bi leke olsunda istemem..bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..

yaa arkadaslarrr nolur bana yardımcı olun.....bundan 8 ay önce yüzüme yakın yerde iki taraftan uçuk çıktı ..uçuk geçmesine geçtideee fakat izleri duruyo.....BU İZLERİ NE YOK EDEBİLİR bilen varsa lütfen özelden yada burdan cevaplarsa sevinirim....şimdiden teşekkürler...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Arkadaşlar bende yaklaşık bir haftadır kullanıyorum..Burnumun ucunda bulunan kis şeklindeki şeyi aldırdım..Siğile benziyordu aslında arkadaşlarım çok dalga geçiyordu..Duruma göre sizede bilgi veririm ama şuan ki kullanımıma kadar sadece kaşıntı hissediyorum.bir yandan da korkuyorum ya tamamen iz bırakırsa diye ya bakalım hayırlısı .

Doktorum çatlaklarım için vermişti düzenli kullandığımda çok işe yaramıştı 2 ay sonra bıraktım şimdi tekrar çatlaklarımla başbaşayım

Son düzenleme:
maşayla yüzümüm kenarını yaktım.... başka bir siitede yorumları okuyarak bu jeli aldım..umarım faydasını görürüm....

merhaba kızlar ben bu ürünü yüzümden ben aldırdıgım için kullanıyorum ..ve 2 ay oldu azalma var ... ürün işe yarıyoror ama çok sıkıldım çünkü günde 4 defa kullan dedi doktorum ve şu an yara ilk halini yarısı boyutunda inşallah tamamı geçer...

uzman doktor yazar ise karşılıyor... bende kullanıyorum bakalım ne olacak

merhaba arkadslar,
ben dun doktora gıttım ve bana sıvılce ızlerı ve lekeler ıcın contractubex verdı bende gece butun yuzume uyguladım sabah kalktıgımda yuzum kıpkırmızıydı cok moralım bozuk bu kızarıklık gecermı ,gecerse ne zaman gecer,neden yüzüm böyle kıpkırmızı oldu ilaç mı yaktı acaba ben yanlıs mı uyguladım bütüm yüzüme sürmeyecekmiydim acaba?şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar bende estetik ameliyat oldum 1yıl geçti üzerinden burun tabanında top top dikiş izleri kaldı bikaç ay contractubex kullandım ara ara... tekrar kullansammı acaba uzerinden bir yıl geçmiş dikiş izlerine iyi gelirmiki çok rahatsız edıyo bu ızler benı piskolojim berbat((

Son düzenleme:

ben de 4 ay önce kullanmıştım aynı sorun bende de oldu sanki daha çok sivilce yaptı gibi o yüzden kısa sürade bıraktım... halen daha sivilce var yüzümde acaba bu defa dayanıp 1 ay kullansam mı? sen hala kullanıyor musun? sonuç nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…