- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
merhabalar ben 8 ay önce belimden badem büyüklüğünde bir ben aldırdım.dikiş atıldıktan 3 gün sonra uzman doktor bir tanıdığımın tavsiyesiyle contractubex i kullanmaya başladım dikişin üzerine çok az miktarda ve günde bir kere kullandım.iyileşme hızlı oldu tabi ki tamamen geçirmedi ama arada kullanıyorum çok düzenli kullanımda fark ediyor.yalnız cildi kuruttuğu için çok miktarda sürünce soyulma oluyor.benim bildiğim ameliyat izlerinde kullanılıyor.sezaryen olan bir tanıdığımıza doktoru bu kremi önermiş ayrıca halam varislerine lazerli tedavi yaptırıyor lazerin yaptığı yara izleri için de doktor bu kremi vermiş.BU KREMLE İLGİLİ BİLDİĞİM EN ÖNEMLİ ŞEY ÇOK MİKTARDA VE GENİŞ BİR YÜZEYE SÜRÜLMEMESİ GEREKTİĞİ.SÜRÜLÜRSE CİLDİ SOYUYOR.BİLGİNİZE...
Kızlar ben bu sabah kolumu saç maşasıyla yaktım.Çok yanmadı ama yandığı yer morardı baya 1 hafta içinde geçmesi,geçmese bile en azından azalması lazım çünkü haftaya düğün varbu krem bende var acaba kullansam etkili olurmu ?
merhaba arkadslar,
ben dun doktora gıttım ve bana sıvılce ızlerı ve lekeler ıcın contractubex verdı bende gece butun yuzume uyguladım sabah kalktıgımda yuzum kıpkırmızıydı cok moralım bozuk bu kızarıklık gecermı ,gecerse ne zaman gecer,neden yüzüm böyle kıpkırmızı oldu ilaç mı yaktı acaba ben yanlıs mı uyguladım bütüm yüzüme sürmeyecekmiydim acaba?şimdiden teşekkür ederim.