Cilt Bakımı Ürünleri Contractubex

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Mrb Kızlar Foruma Erkek Kabul Ediomusunz Bilmıorm Ama Durum Önemli Ben 16 yaşındayım Sol Bileğimi Jiletle Kestim daha 2 gün oldu yara kabuk tuttu çok derin deil üstten bi kesik ama iz kalıcak gibime gelıo bu contractubex'i kullansam işe yararmı ? Bi yardım edin :):) Tşk.

akannehirakannehirakannehir
:tomato::tomato::tomato::tomato:

merhaba arkadaslar, ben de buradan okudugum bilgilerden etkilenip cilt dr.uma sordum, yuzumdeki sivilcelerden kalma cukurcuklardan kurtulabilmek icin senelerdir ugrasiyorum,dr.um da senelerdir bende cok bisey olmadigini soyleyip durur.ama ben takinti yaptim, var iste... :KK43:
neyse contractubex bu cukurcuklara iyi gelir mi kullansam nasil olur diye sordum, olabilir kullanabilirsin dedi. sabah aksam surmemi onerdi. uzerine nemlendirici ya da gunesten koruyucu krem surebilecegimi belirtti.bakalim deneyecegim. umarim bende de alerji falan yapmaz, burda yazildigi gibi asiri kizarma ya da asiri kasinma yasamam, cunku bu kremden cok umutluyum... hade bakalim...
biraz kullanayim etkilerini yazarim yine buraya...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu kremı 15 gün kullanıp ara vermek zorunda kaldım çünkü sivilcelerim vardı yuzumde onlara zarar vermesin diye. yuzume lazer epilasyon yaptırıyordum dudak uzerimi yakdışlar 2 senedir geçmiyo iz dermotoloji doktoruda bu ilacı verdi şimdi 2 gündür tekrar sürüyorum 2 ay kullanacam. geçerse izler bilgilendiririrm

çatlaklar için kullananlar memnun mu

benim teyzem kullandı çok felaket çatlakları vardı ve çatlaklarının çok az kaldığını sölüyo.Annemde bi ara çatlaklarına kullandı ama düzenli kullanmadı oda biraz geçirdi dedi :sm_confused:

merhabalar,
bana eczacı olan erkek arkadaşım verdi, bu jeli kullananlar çok memnunmuş. özellikle ameliyat izlerine, yaralara çok iyi geliyormuş. ben şimdiye kadar düzenli kullanmadım. ama yaklaşık 1 haftadır geceleri yatmadan kullanıyorum. cildimi temizliyorum. sonrasında gülsuyu kullanıyorum tonik olarak. siyah noktalar için bodyshop'tan aldığım seaweed pore perfector'ı kullanıyorum. kırmızı, mor sivilce lekelerim içinse bu jeli kullanıp yatıyorum.

sonuçları sizinle paylaşırım.

kızlar bu kremle çatlaklarını ve güneş lekelerini geçiren var mı acaba ? beni de bilgilendirirseniz sevinirim..

arkadaşlar eşim bu kremi ameliyat sonrası amleiyat izinin beyazlaması için kullandı... benim bildiğim bayanlara sezeryan doğum sonrası ve çok ağır ameliyat izlerinin kaybolması için veriliyor bence yanlış yerlere sürmeyin :) tabi ben yanlış biliyor da olabilirim ...

nasıl son durum acaba?benim elimde hem tretin hemde contractubex vsr. hangisini kullansam acaba. hangisi cildi daha etkili soyuyor?

arkadaşlarrr aynı dertten yakındıgımdan doktorum bi krem verdi mükemmel geçiriyor..2 ay kullandım hiç iz kalmadı ..eczanedende alırken sorabilirsiniz ne işe yaradıgını yanık ve dikiş izleri için kulanılıyor diycek size... contractubex çok ama çok memnunum..lazerden dolayı gözümün yanı yanmışdı ciddi derecede yanıktı geçirdi..ufak bi düşmeden dolayı dizimde vardı dikiş izi onuda geçirdi..sezeryan ile dogum yapmış kadınlarda dikişleri için veriliyo iz kalmasın diyeee...hiç bir yan etkisi yok..sürdügünüz bölge hafif yanıyo o sıra kaşınıyor buda ilacın etkili oldugunu gösteriyor..çok uzun yazdım ama bu dertten bende muzdariptim bi ara anlıyorum neler hisettiginizi..

ben sezaryen dikişlerim için kullanıyorum. günde bir ya da iki kez sürüyorum umarım iyi gelir.

arkadaşlarrr aynı dertten yakındıgımdan doktorum bi krem verdi mükemmel geçiriyor..2 ay kullandım hiç iz kalmadı ..eczanedende alırken sorabilirsiniz ne işe yaradıgını yanık ve dikiş izleri için kulanılıyor diycek size... contractubex çok ama çok memnunum..lazerden dolayı gözümün yanı yanmışdı ciddi derecede yanıktı geçirdi..ufak bi düşmeden dolayı dizimde vardı dikiş izi onuda geçirdi..sezeryan ile dogum yapmış kadınlarda dikişleri için veriliyo iz kalmasın diyeee...hiç bir yan etkisi yok..sürdügünüz bölge hafif yanıyo o sıra kaşınıyor buda ilacın etkili oldugunu gösteriyor..çok uzun yazdım ama bu dertten bende muzdariptim bi ara anlıyorum neler hisettiginizi..

merhaba nem bende yeni gördüm bu siteye öncelikle tüm arkadaşlara geçmiş olsun dedikten sonra derdimi anlatmaya başlayaım arkadaşlar benim 40 gün önce yüzüm yandı börek kızartırken yağ sıçraması sonucu ilk başlarda çok fazla korktum yüzümde iz kalacak diye 3 ay sonrada düğünüm var :KK43:(( ama yüzüm hızlı bir şekilde iyileşmeye başladı şimdi sadece yanak bölgemde kızarıklıklar kaldı önceden çok kırmızıydı bu jeli kullanmaya başladığımdan beri rengi gözle görülecek şekilde açıldı şimdi açık pembe sanırım gitgide de açılıyor bu durum daha ne kadar sürecek bilmiyorum çok sabırsızım sanırım ilk başlarda yanma ve kaşıntı oldu bende ama yanma daha fazla olmuştu şimdilerde ilkgünlerdeki kadar kalmasada hafif bir yanma var inş. geçer bende size gelişmeleri yazacağım burdan nem senin yazınıda okuyunca içime ümit serptin dahada rahatlatın beni

merhaba nem bende yeni gördüm bu siteye öncelikle tüm arkadaşlara geçmiş olsun dedikten sonra derdimi anlatmaya başlayaım arkadaşlar benim 40 gün önce yüzüm yandı börek kızartırken yağ sıçraması sonucu ilk başlarda çok fazla korktum yüzümde iz kalacak diye 3 ay sonrada düğünüm var :KK43:(( ama yüzüm hızlı bir şekilde iyileşmeye başladı şimdi sadece yanak bölgemde kızarıklıklar kaldı önceden çok kırmızıydı bu jeli kullanmaya başladığımdan beri rengi gözle görülecek şekilde açıldı şimdi açık pembe sanırım gitgide de açılıyor bu durum daha ne kadar sürecek bilmiyorum çok sabırsızım sanırım ilk başlarda yanma ve kaşıntı oldu bende ama yanma daha fazla olmuştu şimdilerde ilkgünlerdeki kadar kalmasada hafif bir yanma var inş. geçer bende size gelişmeleri yazacağım burdan nem senin yazınıda okuyunca içime ümit serptin dahada rahatlatın beni

cnm 2 ay kullan keisnlikle gecer hiç iz yok bende şimdiiii düğününe 3 ay varmışş çoktan iyleşir ama düzenli kullan ok aksatmaaa yanması kaşınması gayet normal ilaçın işe yaradıgını gösteriyor..bıkmadan sıkılmadan sür bu ilaçıı süper işe yarıyor kendimden biliyorum hiç takma kafanı 2 ay mutlaka kullana.s.

bende yaklasik bir yilla askin kullanmistim bu merhemi....anlimda sivilcelerden kalma izler kizarikliklar vardi.....evet gercekten ise yaradi kizariklarin rengi acildi izlerimde azaldi..
düzenli kullanmak sart ve herseyden önce sabretmek gerek...düzenli kullanim ve sabirla ise yariyor....suanda izlerim ve kizarikliklarim yok denecek kadar az...

bende 2. sezeryanımdan beri kullanıyorum. 6 ay oldu, kabarık şeklindeki dikiş izimde hiç değişiklik yok.1. doğumda da böyle olmuştui doktorum senin bünyen yapıyor bunu dedi ama bilemiyorum...

mrb arkadaşlar herkese geçmiş olsun bu kremi acaba kryoterapi tedavisinden sonrada kullanabilirmiyim çünkü ben 1 ay önce yaptırdım ve yüzümde yanık gibi lekeler kaldı doktorum azelderm sürmemi önerdi fakat ben hiç memnun değilim acaba bu tedaviden sonra kullanılabileceğine dair bilgisi olan var mı?:çok üzgünüm:

X