- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
-Dr.Habibullah Aktaş:
tretin ve contractubex sivilce izleri için iyi bir 2li... tretin akşam...contractubex sabah akşam..
-evet hocamız bana da bir benzerini önerdi acnelyse ve contractubex benmkiler biraz ağırda çukurcuklar o yüzden ben yarın gidip alıyom ikisini bide güneş kremi alıcam
-hocam ben contractubex adındaki ilacı şipariş etdim ve geldi.onu kullansam faydasını gorebilirmiyim.tesekkurler
-Dr.Habibullah Aktaş:
bu jeli kabarık ya da çukur şeklinde kırmızı izlerde bir alternatif olarak yeni yeni kullandırıyoruz...ilk sonuçlar iyi.
-merhaba hocam roaccutane tedavimden sonra yüzümün iki yerinde hafif kırmızı lekeler kaldı.doktorum 2 ay contractubex kullan dedi sizce işe yararmı?yada daha çabuk etkiedecek ürün adı yazarsanız sevinirim.teşekkürler
arkadaşım bende yıllar once aknelerim için acnelyse kullanmıştım. ama aşırı derece cıldı soyuyor. sormak istedığım bu contractubex merhemı de mı aynı işlevi göruyor?çünkü yazılanlara göre sivilce için değil sivilce izleri için kullanılıyormuş
canım ben acnelyse çatlaklarıma kullanıyodum çok soydu ve kahverengi leke bıraktı..kulanmadım daha..ondan yüzümede kullanmadm..kahverengi lekeler geçti..ama yinede korkuyorum..soyucu kullanmam lazm yüzümdeki sivilceler için..ondan contractubex kullanmak istedm ve sordm kullanan varmı diye..yani kullanmadım ben daha..o aldığım yazılar habibullah hocanın sitesnden oraya bir danış istersen..evt sivilce izleri içn kulanılıyor birde..ama bazı arkadaşlar bunu kabul etmiyor ondan örnekler verdm..
Kızlar bende sizle aldığım sonuçları paylaşmak isterim öncelikle ameliyattan sonra bu ilacı almıştım doktorum vermişti daha sonra birkaç cilt uzmanıda bu ilaçtan bahsedince bende neden olmasınki dedim sonuçta içeriğindede yan etkisi yok denecek kadar az ancak cilt alışma süresinde kaşınma yapıyor ilk günlerde beni yatağımdan uyandıracak kaldıracak derecede kaşınmalarım oldu sürüp hemen yatmazsam zorlandım bu bi gerçek ama benim cildimin hassaslığından kaynaklanıyordu.
Yaklaşık 1 ay düzenli aksatmadan her gün kullanıyorum sivilce izlerim bu ilacı kullanmasaydı koyu renkte ve bariz belli bir şekilde kalacaktı şimdi renkleri açıldı ve dahada devam ettiğimde Allahın izniyle hiç kalmayacak diye umut ediyorum...Bu ilacı gözeneklerime yüzümdeki sivilcelerden uluşan çukurluklarada kullandım ancak çukurluklar uzun zamndan beri yüzümde olduğundan sonucu biraz geç alıyorum bu kremin skar gevşeltici özelliği var o yüzden gözeneklerimin derinliğini aldı çukurluklar derin olmamakla birlikte şekillerinde değişme oldu bunun iyimi kötümü olduğunu tam anlayamadım çünkü derinlik yok ama biraz açılma söz konusu biraz daha kullanımda açılarak toparlamasını ümid ediyorum.
Buda kısa vadeli bir şey değil bunun farkındayım haftalar hatta aylar sürebilir diye bilgi verilmiş zaten içeriğinde cildimde alıştığı için bir problemle kızarma leke bırakma vs.. karşılaşmadım lekeler üzerinde renk açılmaları yer yer kaybolmalar oldu ama tereddüt eden arkadaşlar biraz daha araştırma yapabilir cilt uzmanına danışıp en azından soru işaretlerini giderebilir çünkü bende biliyorum eğer birşeyi önyargıyla kullanırsam kötü sonuç verme korkusu aklımda kalırsa o kötü sonuç verir.
Burada kullandığınız herşey psikolojinizlede alakalı Umarım dertlerinizden kurtulur sizde olumlu sonuçlar alırsınız.
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ilacı kullanıyorum tabi eczanedende zor buldum sık gelmiyormuş.İnternetten buldum.Doktoruma danıştım genelde yara izi için ama cildede kullanabilirsin ve faydasını görürsen banada söyle bilgim olur dedi...
Ben cildimde sivilceden kalma minik çukurcuklar lekeler ve kaşımın ortasındaki minik ama rahatsız edici yara izi için kullanıyorum inşallah geçeryerimseniben
Yalnız özellikle yaz aylarında dikkatli kullanmak gerekiyor,cildi güneşle temas ettirmemek lazım ..Cildi soyuyor şu anda gayet memnunum iyi gidiyor ama sabırlı olmak lazım çünkü 4 ay içinde etkisini gösteriyo izler lekeler kayboluyor.. Ama ondan önce mutlaka doktorunuza danışın cildinize uygun olmayabilir...