Cilt Bakımı Ürünleri Contractubex

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

arkadaşım bende yıllar once aknelerim için acnelyse kullanmıştım. ama aşırı derece cıldı soyuyor. sormak istedığım bu contractubex merhemı de mı aynı işlevi göruyor?çünkü yazılanlara göre sivilce için değil sivilce izleri için kullanılıyormuş

............................

Son düzenleme:

canım ben acnelyse çatlaklarıma kullanıyodum çok soydu ve kahverengi leke bıraktı..kulanmadım daha..ondan yüzümede kullanmadm..kahverengi lekeler geçti..ama yinede korkuyorum..soyucu kullanmam lazm yüzümdeki sivilceler için..ondan contractubex kullanmak istedm ve sordm kullanan varmı diye..yani kullanmadım ben daha..o aldığım yazılar habibullah hocanın sitesnden oraya bir danış istersen..evt sivilce izleri içn kulanılıyor birde..ama bazı arkadaşlar bunu kabul etmiyor ondan örnekler verdm..

teşekkürler canım. evet acnelyse çok soyuyor cildi. ergenlik sıvılcelerimin zırve yaptığı zamanlarda kullanmıştım ilk defa. ama soyduğunu anlayınca yuzumde kalın bır nemlendirici tabakasıyla gitmek zorunda kalmıştım okula. bir daha da kullanmadım

ben catlaklar için aldım göbegimdekini işe yarıyor 1 yadır kullanıyorum bir hafta önce bir yerde okudum sivilçe izleri için kullanıyormuş bende 2 gün denedim gerçekten işe yaradı ama bende sivilçe yok normalde samanında sivilçeden oluşan delik desik bir yüüzm vardı bir haftadır günde bir kere sürüyorum yüzüm düzeldi neredeyse

ıts beauty coma baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım.acaba sadece cildi yenilemek için kullanılabiliyormu?

Ben pembe renkli sivilce izleri için birkaç gün önce kullanmaya başladım Contractubex'i. İçeriğinde soğan zarı özü var, esas iyileştirmeyi yapan bu maddeymiş. Aynı maddeyi içeren bi başka krem kullanmıştım 2 sene önce, acayip kaşıntı ve kızarıklık yapmıştı. O da esasında ameliyat izleri için kullanılıyordu. 1 haftada boırakmak zorunda kalmıştım. Ama Contractubex şimdilik öyle bir yan etki yapmadı ve cildime çok iyi geldiiii...

100 mg'si 57 YTL canım ama çok uzun süre yeteceğe benziyor çünkü cilt kremleri gibi tüm yüzüne sürmüyorsuna.s.

Kızlar bende sizle aldığım sonuçları paylaşmak isterim öncelikle ameliyattan sonra bu ilacı almıştım doktorum vermişti daha sonra birkaç cilt uzmanıda bu ilaçtan bahsedince bende neden olmasınki dedim sonuçta içeriğindede yan etkisi yok denecek kadar az ancak cilt alışma süresinde kaşınma yapıyor ilk günlerde beni yatağımdan uyandıracak kaldıracak derecede kaşınmalarım oldu sürüp hemen yatmazsam zorlandım bu bi gerçek ama benim cildimin hassaslığından kaynaklanıyordu.

Yaklaşık 1 ay düzenli aksatmadan her gün kullanıyorum sivilce izlerim bu ilacı kullanmasaydı koyu renkte ve bariz belli bir şekilde kalacaktı şimdi renkleri açıldı ve dahada devam ettiğimde Allahın izniyle hiç kalmayacak diye umut ediyorum...Bu ilacı gözeneklerime yüzümdeki sivilcelerden uluşan çukurluklarada kullandım ancak çukurluklar uzun zamndan beri yüzümde olduğundan sonucu biraz geç alıyorum bu kremin skar gevşeltici özelliği var o yüzden gözeneklerimin derinliğini aldı çukurluklar derin olmamakla birlikte şekillerinde değişme oldu bunun iyimi kötümü olduğunu tam anlayamadım çünkü derinlik yok ama biraz açılma söz konusu biraz daha kullanımda açılarak toparlamasını ümid ediyorum.
Buda kısa vadeli bir şey değil bunun farkındayım haftalar hatta aylar sürebilir diye bilgi verilmiş zaten içeriğinde cildimde alıştığı için bir problemle kızarma leke bırakma vs.. karşılaşmadım lekeler üzerinde renk açılmaları yer yer kaybolmalar oldu ama tereddüt eden arkadaşlar biraz daha araştırma yapabilir cilt uzmanına danışıp en azından soru işaretlerini giderebilir çünkü bende biliyorum eğer birşeyi önyargıyla kullanırsam kötü sonuç verme korkusu aklımda kalırsa o kötü sonuç verir.
Burada kullandığınız herşey psikolojinizlede alakalı Umarım dertlerinizden kurtulur sizde olumlu sonuçlar alırsınız.

arkadaşlar ben de kullanıyorum ama düzeni sağlayamıyorum çünkü kaşıntı ve yanma yapıyor.sizde de oluyor mu?

canımlarım ikinize de özelden yazmak istedim ama gitmedi. ben de biraz kullandım bu ilacı ama istikrarlı bi şekilde devam etmedim. şuraya konu açmıştım resimleri var cildimin. bende de sivilceden kalma çukurlar var kafama çok takıyorum gerçekten her yolu deniyorum sizin bana söyleyebileceğiniz bişey var mı konuşmak isterim bende bunu kullansam faydası olur mu

işte link
http://www.kadinlarkulubu.com/yuzum...a-yardimci-olabilir-misiniz-t34932/index.html

Son düzenleme:
ben de kızızm için kullanmıştım düşüp alnın yarmıştı cidden iz kalmadı.doktor reçete ediyor bu ilacı ve devlet ödüyor.hatta evde hala olacaktı sivice izlerimde biş deneyeyim bari.

kızlar banada doktorum batıklardan sonra olan egzama izlerini silmek için vermişti ama ben sürmeye erindim deneyeceğim valla en son o kaldı çünkü 3 yıldır o lekelerle boğuşuyorum

arkadaşlar bu ilacın birde 50mg mı var oda 33ytl. herhangi bir uzman doktor yazdığı zaman ödüyor. asıl kullanımı yaralanmalar sonucu kalan izler için. cildiye hekimleride yeni yeni bu ilacı yazmaya başlamış sivilce izleri için. jel şeklinde olması bir avantaj çünkü expigment gibi yağlı olan ilaçlar sivilce çıkartabiliyor. sonuçta sivilce izi kalan yer sivilce çıkmaya müsait bir yerdir

yaa ben bu ilacı lazer yaptırmıştım kol altıma yanmıştı
dr vermişti
ona kullandım geçirdi
doğru zor bulunuyo ve pahalı bi ilaç
siz ne için kullanacaksınızda

arkadaşlar benimde yüzümde zaman zaman sivilceler çıkıyor hemde eskiden kalma sivilce izlerim var..bu izler mor,kırmızı bazılarıda çukurcuk şeklinde..yani sizin anlıyıcağınız yok yok..yüz yüz değil harita misali :) ay bilemedim ne yapayım..cildiyeye gittim bundan 1 yıl evvel...6ay antibiyotik kullandım jeller kremler sürdüm beraberinde..derken kurtuldum bi süre oh be bitti kabus dedim..ama ne çare 3-5ay rahat ettikten sonra yüzümde birden 3-4 sivilce birden yine hortladı..şimdi ise ne yapsam yada ne yapmasam bilemiyorum..tekrar antibiyotik kullan der diye doktora gitmiyorum..zaten o zorlu tedaviye bir daha katlanamam gibi geliyor çünkü tedavi esnasında yüzüm soyuldu kurudu anlayacağınız çok saklandım millet görmesin diye..bu contractubex i bi arkadaşıma doktor tavsiyer etmiş ama arkadaşım ameliyat oldu dikiş atıldı yüzüne o nedenle vermiş doktor..ben almayı düşünüyordum ama hametan dan daha etkili olacağını sanmıyorum..hametan izler ve yaralar için etkili bir krem eğer alternatif krem arayanlar varsa tavsiye ederim..

bana da kızım için doktor arkadasım verdı.ben de sıvılce ızlerı var denıycem saolun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…