ben de yüzümden ben aldırmıştım ameliyatı da mutaf yaptı hatta,hani şarkıcı olan :)) sora bunu verdi hergün masaj yaparak sür dedi ve cidden 5 tane kadar dikiş atılmıştı 4 sene oldu hiç iz kalmadı diyebilirim üstelik çok beyaz tenliyim,cildim çok hassas ve kansızlık var bende,daha sora bacağım yandı,dr a gitmedim önemsemedim final haftamdaydım,ama ciddi bi yanıkmış ve 1 hf sora çok feci su topladı sora şişti şişti patladı,dr a gittim adam neler söledi bana,bi çemkirdi bunca zaman nasıl gelmezsin,nie bu kadar beklettin bunu,nasıl önemsemezsin flan die,dedi ki bacağın çok beyaz ve de bu su toplayıp patlamış,üzgünüm ama kahverengi iz kalacak yani hemen gelseydin iz kalmazdı dedi,nasıl üzüldüm bacağımın tam ortasında,aklıma contraktubex geldi hala saklıodum,onu süriym dedim ve çok düzenli kullanamadım ama yine de zerre leke iz kalmadı o yanıktan,hatta arkadaşlarım şok oldu yaa ne feciydi nasıl tamamen silinmiş kaybolmuş dediler,düşünün yanii o 1.derece yanıktan hiç iz kalmadı ama bu kremi bence basit küçük lekeler önemsiz yara bereler için kullanmayın,yani dikiş izi yanık izi gibi çok ciddi şeylerde veriolar,her şeye kullanmak ii değil die biliyorum,daha basit izlere flan ben tretin flan sürüyorum o da ii gelio