ben de 4 ay önce kullanmıştım aynı sorun bende de oldu sanki daha çok sivilce yaptı gibi o yüzden kısa sürade bıraktım... halen daha sivilce var yüzümde acaba bu defa dayanıp 1 ay kullansam mı? sen hala kullanıyor musun? sonuç nasıl?
canım yuzum kıpkırmızı oldu 2 gunde gectı yuzumun kırmızılıgı,calısan bırı olmasam evde oturuo olsam belkı devam ederdım ama calısdıgım ıcın kullanamadım maaleseffffffff kıpkırmızı suratla dolasamam yanıı:))
arkadaşım ben akciğer ameliyatı olduktan sonra doktor bu jelden verdi.düzenli kullanamama rağmen %70lere varan sonuçları elde ettim.tabi yıllar geçtikçe iyileşme oranı %50 %30lara bile düşebiliyor ama çok hafif bir çizgi gibi şuan yara izim gerek duymadığım için bir tüp daha almadım özetle hayal değilben 1 ay 1 haftadır kullanıyorum..günde 3 kez sürüyorum..ben faydasını görmedim...puan vericek olsam 10 üzerinden 2 verebilirim ancak..bence en az 3 ay kullanılması gerekiyor..sonucunda %70lere varan sonuçlar bile hayal etmeyin..bu izler icin tek yol franksiyonel lazer..contr.si 1 ay daha kullanmayı düsünüyüyorum..ilac bitmezse dahada fazla kullanırım tabi..geciceklerinden umutlu degilim..aama bunuda kullandım diyebiliyim diye kullanıyorum yinede..ekim gibi falan lazere gidicm:
QUOTE][/Mrb Kızlar Foruma Erkek Kabul Ediomusunz Bilmıorm Ama Durum Önemli Ben 16 yaşındayım Sol Bileğimi Jiletle Kestim daha 2 gün oldu yara kabuk tuttu çok derin deil üstten bi kesik ama iz kalıcak gibime gelıo bu contractubex'i kullansam işe yararmı ? Bi yardım edin :):) Tşk.[/QUOTE
[/QUOTE]QUOTE=sirinkocyigit;20557239]bence bu ılac bı mucıze. soyle anlatıyım annem yuzunu maşayla yakmıs ve eczaneden bunu almıs 3 kez surmus ve yanık ızını tamamen yoketmıs. bende ınternetten gorunce sıvılce ızlerıne ıyı geldıgını, bı denıyım dedım. aksam yatmadan once surdum sabah kalktgmdaysa yumusacıkkk bı cıltle karsılastımm :) ızlerıyse %10 oranında sondurmustu. suan 4. gunum ( sabah aksam ve gun ıcınde olmak uzere gunde 3-4 kez kullandım). ve dun gıttıgım mısafırde herkes sıvılce lekelerımı gorunce sok oldular kuzenıme de onerdım ve o da hala şokta :) fıyatı 56 tl ama ınanın kı degerr. eger sıvılce ızlerınız varsa sıze sıddetle tavsıye edıyorummmm
nasıl oldu yüzün daha sonra birisinde kızarıklık yapmış lekelerinde sn de nasıl oldu hala kullanıyo musun durum nasıl