DR um bana ameliyat izim kaybolsun diye verdi henüz 10 ml lık bıttı hergun 2 kere sürüyorum...bakalım faydasını görücekmıyım sizlerde kullanan varmı..çatlaklara,dikiş,ameliyat ,yanık ,sivilce izlerine baya iyi geliyormuş..
ben kullanıyorum, 20 ekimde sezerya oldum günde iki kere kullanıyorum bende, dikiş yeri çok incekırmızı bir çizgi şeklinde, umarım faydası vardır baya para verdik. yalnız ne kadar süre ile kullanacğım bilmiyorum açıkçası??
ben 10.günümde sürmeye başladım..googlede arattır çatlaklarada iyi geldiği ve birçok kişi bu yuzden kullandığı yazıyor..benımde cıldım hassas oldugundan amelıyat yerımde ınce cızgı yerıne kalın cızgı olmustu dr bana bu kremı verdı 2gun kullandım kıldonmesı oldugundan amelıyat yerım dr 40 bıtınce kullan dedı daha kullanmadım bugun baslıyayım barı..seymacım nerden duydun catlaklara ıyı geldıgını CADIARZU
ben dogumdan bır hafta sonra süremeye basladım ama arada unutuyorum sürmeyi.
inşş bizde görücez faydasınıbende doğumdan 1 hafta sonra başladım sürmeye,sabah akşam sürüyorum ama arada unuttuğum oluyo :kedi: 26 gün oldu doğum yapalı ve çizgi artık kırmızıda değil açık pembe oldu.dr.um tavsiye etti bi arkadasımda kullanmıştı onun sadece bir kılcal damar gibi görüntü kalmış.süper bi krem yanii :lepi:
bu krem karnı ortasından gecen dikey çizgiyide gecırıyormu..bırde ne kadar ?kıslar...
benim dr neden solemedi bana :umursamaz:
dr um banada dikişlerim uzerine surmek için bir ilac yazdı eczaneye sordum 64 ytl deyince almaktan vazgecmiştim catlaklara surulebilir dememişti
bunun fiyatı ona gore cok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?