meraba hoşgeldin
anlattığın kadarıyla belirtilerin çölyak hastalığını işaret ediyor bi kantesti var onu yaptır sonrada biyopsi ile bakıyorlar kesin olması için
ondan sonra da ömür boyu diyet tabi ama gözün korkmasın ben altı ay filan çok zorlandım şimdi kolay geliyor ekmeklerimi bulabiliyorum dernekler var ama düğünden önce muhakkak tekiklerini yaptırmalısın yoksa baya zorlanırsın çok geçmiş olsun
Bende 10 yıldır çölyak hastasıydım. İzmirde Naturline sağlıklı yaşam merkezi diye bir yere gittim. Orada verilen bitkisel ürünlerle şifa buldum. İlk önce haftada 1-2 diyetimi bozdum şuanda hiç diyet yapmıyorum.endeskopi ve tahlil sonuçlarımda negatif bütün çölyak arkadaşlara tavsiye ederim tel nosu :02327927575
tesekkür ederim kan testinin adı ne gastroenteroloji bölümüne gidicem değilmi ayy diğer doktor baslangıcı demişti yılda üç ay dikkat edersen birsey olmaz demişti umarım ömür boyu demez bu
Ağzınıza sağlık zaten iyileştim diyorsa çölyaklı değildir yanlış teşhis konmuştur zamanında öyle çok insan var alerji iyleşmez ki ben çölyak dışında alerjik astımla da uğraşıyorum onca koruyucu tedaviye rağmen pikniğe ormana gittiğimiz an başlıyorum hapşırmaya hastalanmaya.Tamamen geçseydi alerji ne diye vücut tepki versinlütfen bu tarz yorumlarla bilmeyen arkadaşlarımızı umutlandırmayın.. Bu hastalığın KESİNLİKLE tedavisi yok. Siz geçti diyebilirsiniz ama yıllar sonra kanserle geri dönebilir.. Böyle bir tedavi olsaydı çölyaklı kimse kalmazdı.. Lütfen bu yorumları kendinize saklayın..
Türkiye'de bu hastalığı araştıran onlarca profesör var,onlar çare bulamazken bi kaç kendini bilmez çıkıp tedavi ediyorum diyor ve bilmeyenler umutlanıyor. SAKIN KANMAYIN..
kızlar tatillerinizi nerede yapıyorsunuz ? Glutensiz menüsü olan bi otele ihtiyacım var..
Biz bu sene Paloma Hotel e gideceğiz inşallah telefon görüşmesinde çölyak ı duyar duymaz bu konuda çok hassasız dediler...
canm msj için teşekkürler ama hangi otel olduğunu bulamadım, bi kaç yerde var, detay verebilir misin?Biz bu sene Paloma Hotel e gideceğiz inşallah telefon görüşmesinde çölyak ı duyar duymaz bu konuda çok hassasız dediler...
egusum merhabalar senin bebeğin var galiba
çocukla berber bir destek yada tedavi görüyormusun
bana bir kandın doğmcu hamileliğin zor olur çocukta sıkıntı olur filan bi sürü şey söledi de
Merhaba arkadaşlar bende colyak hastasiyim uzun zamandır aşırı iştahsızlik ishal karın guruldamaları vardı 13 kilo kaybettim ve bir türlü doktorlar sebebini bulamiyordu allah razı olsun en sonunda 3 ay önce araştırma hastanesine gittim ve oradaki bir doktor endoskopi yapalım bir size dedi ve çok zor bir endoskopi geçirdim sonunda oldum parça aldılar ve sonuç 12 parmak bağırsakta ödem ve colyak teşhisi konuldu diyeti yaptığım müddetce iyiyim yanlışlikla birara fark etmeden bisküvi yemistim tekrar hemen rahtsizlandim yani anlayicagimiz ömür boyu bu diyetle yasayacagiz çok zor geliyor bana ama ekmeklerin tadini hiç beğenmedim glutensiz unlada kek filan yapınca hoşuma gitmiyor sanki kabarmiuor sizce nasıl beğeniyormusunuz glutensiz yiyecekleri...
canım tost makinesinde ısıt tost yap güzel oluyor halk ekmekten alıyorsun değilmi ekmeği benimde eşim çölyak baen bende yiyorum ekmeğinden ısıtıp yağ sürmek güzel oluyor
herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar benim de eşim çölyak hastası 3 ay önce tehşis koyuldu 3 aydır herşeysine dikkat etmeye çalışıyorum yediğine içtiğine özen gösteriyorum işyerine hergün sabah yemek hazırlıyorum ama artık ne pişireceğimi şaşırmış durumdayım bide yemek seçen insan size şunu danışmak istedim eşi hasta olupta beslenmesini nasıl yapıyorsunuz yada siz çalışıyorsanız iş yerinde mi yiyorsunuz yemeğinizi
Sağolasın...ben çalışmıyorum evdeyim makarna bulgur filan yemiyorum ama eşime yapıyorum o yiyor ben yemiyorum hamurişindede glutensiz unla yapıyorum bende yiyorm esimde zaten sebze et filan serbest eşiniz hangi yemekleri yemiyor ki
Yok tost makinasında hiç denemedim öyle paketinden çıkarıp yiyorm. Ama pek sevemedim birde öyle deneyeyim teşekkürler canım...ben ekmegi kargo ile sipariş veriyorum istanbulda bi fabrikadan bulunduğum yerde halk market yok
eşim de gulitensiz makarnalardan yiyor bende o yemiyor diye bulgur yemiyorum bak sana tarif vereyim çorba belki biliyorsundur ama eşim çok seviyor kızım da bende yiyorum bu çorbayı ,,,,gulitensiz undan tuzla hamur yap onları elinle yuvarla uzat bıcakla kes küçük küçük şehriye gibi ,sonra soğanlı yağ kavur tavuk suyu kaynat kaynattığın tavuk suyunu kavurduğun soğanlı yağa at baharat istersen at sonra yaptığın hamuru unla karıştır yapışmasın diye onu da at pişir çok güzel çorba oluyor birazda gulitensiz undan çırp çorbaya
sen nerde oturuyorsun her yerde halk ekmeyi büfeleri var canım market değil büfe ben hergün gidip eşime alıyor kare olanların dan tost tu güzel oluyor onların
Çok sağol deneyeceğim peki glutensiz unla pasta denedinizmi hiç??
BBirde glutensiz makarnayıdami halkdan alıyorsunuz markasını öğrenebilirmiyim...
benim eşim karton fabrikasında çalışıyor orda dışarıya üretim yapıyorlar makarnalarında kolilerinim yaptıkları için iş yeri eşime bedava veriyor çok şükür yoksa çok pahalı hiç pasta kek denemedim sadece ekmek yaptım lırep yaptım unla
Ben eşimin görev icabı bi ilçede yaşıyorum ama ilçede kasaba kadar bile yok yani merkeze gittiğimizde bakayım vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?